Romina_74 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Na prawdę to niesamowita historia :) Swietnie, że się zdarzyła! Powodzenia Centku na nowej, dobrej drodze życia! Nigdy z niej już nie schodż!!! Chłopaku :) Quote
ania91sc Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Niestety nie mam dobrych informacji :( Wczoraj w godzinach popołudniowych uciekł Centek. Gdy Pani otworzyła drzwi uciekł jej między nogami i pognał przed siebie. Do tej pory nie wrócił do domu. Mieszkał w Siemianowicach Ślaskich. Niestety Centuś także po świętach zaczął niszczyć w domu, Pani podejrzewa, że jest to związane z tym, że byli cały czas oboje w domu jednak w żadnym wypadku się nie zniechęcili tylko mieli prosić o pomoc. Teraz najważniejsze odnaleźć naszego uciekiniera!!! Quote
choba Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Oj, Centuś, Centuś.... Gdzie się podziewasz?... Quote
phase Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Kurde.... Centek wracaj!! edit: czy można prosić o kontakt w razie gdyby ktoś widział Centka, wstawię go na wątek zaginionych. Quote
ania91sc Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 phase napisał(a):Kurde.... Centek wracaj!! edit: czy można prosić o kontakt w razie gdyby ktoś widział Centka, wstawię go na wątek zaginionych. oczywiscie jak tylko bede miec jakies informacje dam znac Quote
madzia.uje93 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Ehh alez pech się trzyma tego psa... Centuś gdzies Ty polazł!? Quote
Klementynkaa Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 zaraza jedna... odnawiacie wydarzenie na FB? Quote
ania91sc Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Klementynkaa napisał(a):zaraza jedna... odnawiacie wydarzenie na FB? Jeszcze tego nie zrobiłam... Postaram się późnym wieczorem napisać na fb także. Quote
beataczl Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ania91sc napisał(a):Jeszcze tego nie zrobiłam... Postaram się późnym wieczorem napisać na fb także. podaj link bede udostepniac tez..na razie cisza nikt Go nie widzial? Quote
ania91sc Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 beataczl napisał(a):podaj link bede udostepniac tez..na razie cisza nikt Go nie widzial? link w pierwszym poscie... poki co cisza :( dzieki wielkie za zainteresowanie :) Quote
Patrycja* Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Jakby coś mogę zrobić plakat o jego zaginięciu. Quote
ania91sc Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Patrycja* napisał(a):Jakby coś mogę zrobić plakat o jego zaginięciu. Jeśli możesz to baaaaardzo bym o niego prosiła :) Quote
Patrycja* Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Proszę bardzo. Jakby coś było nie tak to poprawię ;) a tutaj do pobrania w pdf: http://www.sendspace.com/file/w8tk4d Quote
maciaszek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Wrzuciłam Centka na stronę Fundacji do działu "zaginione". Quote
Malgoska Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 na 1 stronie jest inf ze sie odnalazł, to jest już? Quote
Perełka1 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Malgoska napisał(a):na 1 stronie jest inf ze sie odnalazł, to jest już? nie, to 2 raz uciekł Quote
ania91sc Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Malgoska napisał(a):na 1 stronie jest inf ze sie odnalazł, to jest już? Niestety nie... Po prostu tego nie zauważyłam i nie wykasowałam, po ostatniej ucieczce i znalezieniu... Skasowane. Quote
beataczl Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 nie moge udostepnic wyd na fejsie...bedzie nowe czy jak? sam plakat i info ze zaginal mozna udostepnic tylko nie wydarzenie Quote
Recommended Posts