Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ania91sc napisał(a):
rozmawiała z nimi pani ania ponoć nie mieli jakiś większych pretensji, jedynie usłyszałam, że trzeba zwrócić koszty adopcji.
Aha i w ogóle zostałam dzisiaj skrytykowana za cały wątek itd. Także nawet nie chce mi się pisać...
Nie poważni, czy jak???!!!!!

Edited by madziakato
Posted

A więc dzisiaj pojechałam w odwiedziny do Centusia :) Nawiasem tylko jeszcze powiem, że straaaaasznie pobłądziłam :D
Centuś jak mnie zobaczył to dostał "szału", tak się chłopak ucieszył, że ogon chciał mu się urwać, oprócz tego, że mnie wylizał i trochę po mnie wyskakał to jeszcze popodgryzał lekko z radości :D Pani mówi, że jak ktoś przychodzi to cieszy się zawsze ale nigdy aż tak :) Centuś trafił chyba najlepiej jak mógł, ma wspaniałą rodzinę :) Ponoć Centuś zostaje codziennie na jakieś 6-8 godzin i nic nie niszczy, jedynie trochę popiskuje jak Pani zamyka drzwi. Wychodzi na spacery tylko na smyczy i na kolczatce ale już nie ciągnie tak jak w schronisku, chyba codziennie spacery robią swoje :) W domu ani razu się nie załatwił, na łóżko wskakuje tylko za pozwoleniem Pani, tak to śpi koło łóżka. Apetyt ma duży i Pani trochę się boi, że go przekarmi :) Po "sesji" poszliśmy na spacerek, Centek tylko naskakuje na inne psy, a jeśli chodzi o ludzi to chętnie z każdym się wita ale ludzie się go boją, więc rzadko ma okazję być pogłaskanym :) Na koniec jak wsiadałam do auta to chłopak za mną się strasznie oglądał i nie chciał za bardzo iść do domu ale Pani jakoś odciągnęła jego uwagę.
Centuś dostał ode mnie mały prezencik, który bardzo mu się spodobał ale chyba nie przetrwa za długo :evil_lol: