Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Chciałam zapytać czy ktoś jedzie na którąś z tych wystaw? bo my się zastanawiamy w sumie którą wybrać :)
i mam takie pytanie czy ten Lubieszów jest faktycznie niedaleko Szczecina, bo w sumie można dwie naraz zaliczyć :D

Posted

Masz racje Ewelina, nie wiem skąd wzięłam tą drugą nazwę :oops: ;)
Vorph a więc na pewno się gdzieś spotkamy :D do jutra muszę tylko rozstrzygnąć gdzie :roll: pojechałam bym sobie nad morze i mnie korci aby tam zostać kilka dni, ale koszty są spore :(

Posted

My do Leszna mamy 30km, wiec wstyd by bylo nie jechac ;)
A do Szczecina to po drodze na wakacje. Rowniez zastanawiamy sie nad Lubieszynem, ale jednak to dodatkowe koszta, dlatego jeszcze nie zdecydowalismy na 100%.

Posted

A to jak my z tak daleka jedziemy to od razu na 2 dni :) a co do tych wakacji to fakt, też tam z tego powodu chcemy zawitać, choćby na kilka dni :loveu:

Posted

No po przeliczeniach kosztów, zrobieniu wielu razy maślanych oczu do TZ postanowiłam jechać z Cartmanem na wszystkie 4 wystawy :D Dwie w Lesznie i dwie w Szczecinie :D :evil_lol: a co się będę szczypać :diabloti:
Mam tylko prośbę - jeżeli ktoś jedzie do Szczecina ze śląska do ja się chętnie zabiore i dołoże do paliwa, a jak ktoś chce jechać z nami na dwa dni do Leszna to też chętnie zabiorę, wątki ze szczegółami tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64206
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64201

Posted

No i niestety okazało się, że jednak nie pojade do Szczecina. W kadrach kobieta się pomyliła z wypłatami :mad: oddadzą nam w przyszłym miesiącu lub w dniach wolnych :angryy::angryy::angryy:
Ponadto autko kupujemy :oops: także zostaje jednak Leszno i bulliada oraz Kraków.
Do zobaczenia tam :)

• 3 weeks later...