Asztir Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Witam! Chciałam zapytać czy ktoś jedzie na którąś z tych wystaw? bo my się zastanawiamy w sumie którą wybrać :) i mam takie pytanie czy ten Lubieszów jest faktycznie niedaleko Szczecina, bo w sumie można dwie naraz zaliczyć :D Quote
ewelinabuck Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 to nie Lubieszow tylko Lubieszyn jest kilka kilometrow od Szczecina;) Quote
Asztir Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Masz racje Ewelina, nie wiem skąd wzięłam tą drugą nazwę :oops: ;) Vorph a więc na pewno się gdzieś spotkamy :D do jutra muszę tylko rozstrzygnąć gdzie :roll: pojechałam bym sobie nad morze i mnie korci aby tam zostać kilka dni, ale koszty są spore :( Quote
Vorph Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 My do Leszna mamy 30km, wiec wstyd by bylo nie jechac ;) A do Szczecina to po drodze na wakacje. Rowniez zastanawiamy sie nad Lubieszynem, ale jednak to dodatkowe koszta, dlatego jeszcze nie zdecydowalismy na 100%. Quote
Asztir Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 A to jak my z tak daleka jedziemy to od razu na 2 dni :) a co do tych wakacji to fakt, też tam z tego powodu chcemy zawitać, choćby na kilka dni :loveu: Quote
Asztir Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 No po przeliczeniach kosztów, zrobieniu wielu razy maślanych oczu do TZ postanowiłam jechać z Cartmanem na wszystkie 4 wystawy :D Dwie w Lesznie i dwie w Szczecinie :D :evil_lol: a co się będę szczypać :diabloti: Mam tylko prośbę - jeżeli ktoś jedzie do Szczecina ze śląska do ja się chętnie zabiore i dołoże do paliwa, a jak ktoś chce jechać z nami na dwa dni do Leszna to też chętnie zabiorę, wątki ze szczegółami tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64206 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64201 Quote
juliadc Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 MY JEDZIEMY DO LESZNA :razz: NA 100% A CO DALEJ ...? TRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ:cool1: Quote
ewelinabuck Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 milo mi bedzie poznac Cartmanka w szczecinie mam nadzieje ze Lapisowa z lapiskiem i malutka rowniez zawitaja no i oczywiscie moze Marta ze swoja suczydelka Penny:multi: :multi: Quote
Asztir Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 No i niestety okazało się, że jednak nie pojade do Szczecina. W kadrach kobieta się pomyliła z wypłatami :mad: oddadzą nam w przyszłym miesiącu lub w dniach wolnych :angryy::angryy::angryy: Ponadto autko kupujemy :oops: także zostaje jednak Leszno i bulliada oraz Kraków. Do zobaczenia tam :) Quote
Recommended Posts