Zielsko Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 Napiszcie Czy chodziliscie, lub bedziecie chodzic z szczeniakiem do psiego przedszkola? Quote
anetta Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 Ja racej bede chodzic...w przyszlosci oczywiscie :lol: Quote
Bila Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Zaczynasz szkolenie psa dużo wcześniej (4, 5 miesięcy). Takie maluchy naprawdę szybko się uczą i potem jest dużo łatwiej na PT. Quote
aga1215 Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Zaczynasz szkolenie psa dużo wcześniej (4, 5 miesięcy). Takie maluchy naprawdę szybko się uczą i potem jest dużo łatwiej na PT. Popdoba mi się :P tylko nie dla wszystkich dostępne :( Quote
nice_girl Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Ja załuje , że do najbliższego zwiazku mam dośc daleko( niecałe 60 km),a w okolicy żadnego konkretnego osrodka szkolenia, więc nie było możliwości zapisać Klio na takie coś.A w ogóle uważam ,ze to fajna sprawa :wink: Quote
Kati Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Ja chodziłam do psiego przedszkola i jestem z tego bardzo zadowolona. :D Quote
banjo Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 kora1993 przeczytaj troszkę wyżej a będziesz wiedzieć. Ja pewnie ze swoją pójdę, to zależy od pieniążków (mam spokojnego brzdąca ale zawsze moze się szkolenie przydać) Quote
Agappe Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 chodziłąm z Anatką do psiego przedszkola jak miała 6-9 miesięcy... Może Anata nie umiała tego co np goldeny ode mnie z grupy, ale ja sie nauczyłam jak z nią postępować, a to jest chyba najważniejsze. Quote
Agga Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Jesli bede miałą drugiego psa, to pewnie z nim pójde... Quote
AniaP Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Może Anata nie umiała tego co np goldeny ode mnie z grupy, ale ja sie nauczyłam jak z nią postępować, a to jest chyba najważniejsze. No właśnie. Ja też się trochę zastanawiałam: pójść czy nie pójść. :roll: Ale mimo, że miałam już trzy psy (wtedy nie było albo nie było słychać o czymś takim jak psie przedszkole), a obecny maluszek niby nie sprawia problemów, to w końcu zdecydowałam się dla swojego dobra. No i już na pierwszej lekcji okazało się, że Asti jest zbyt nieśmiała. Więc szkoleniowiec stwierdził, że my to MUSIMY chodzić. :o Chodzimy i wychodzi nam to obydwu na dobre. :D Wszystkim polecam, polecam, polecam!!! :D To nie tylko nauka, ale zabawa psiaków i dobra socjalizacja. :) Quote
melinda:-) Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja jestem za psim przedszkole, zaczynamy za tydzien:multi: Quote
olapaco Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 W czasie, kiedy moje Maleństwo było szczeniaczkiem nie było psich przedszkoli, a szkoda. Mnie się marzy kiedyś otworzyć hodowlę i właśnie psie przedszkole :) Quote
shafireq Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nie-e :shake: bo u nas nie ma nawet ludzkiego żłobka a co tu mówić o psim przedszkolu :angryy: Quote
mia_mia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 chodziłyśmy [od kad Bułka 5 mies skonczyla, gdyby nie ostra zima zaczelybysmy wczesniej].. teraz chodzimy na szkolenie juz. POLECAM Quote
Sonika Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bylam tylko raz, bo za późno się obudziłam z tym. Potem Lukas był juz za duzy. Mimo to, polecam. :razz: Quote
Nurr Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 aga1215 napisał(a):Popdoba mi się :P tylko nie dla wszystkich dostępne :( Właśnie :-( Np. w Pile nie ma :-( Szkoda. Quote
Talagia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 My chodziliśmy i baardzo miło wspominamy ;) Quote
Ewa_17 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nie chodzilismy i zalujemy........na pozniejszym szkoleniu PT z socjalizacja u mojej beagielki bylo kiepsko.......:shake: Quote
Recommended Posts