Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to trzeba chłopaczka ogłaszać. Proszę o ładne zdjęcia i dane kontaktowe do osoby, która zajmie się adopcją to zrobię dla Koralika trochę ogłoszeń.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogomania nauczyła mnie także, że należy bardzo ostrożnie angażować się w pomoc dla zwierzaka. Oczywiście nie chodzi tu o zachowanie psa czy kota, lecz LUDZI.

Posted

[quote name='malagos']Uniknął wywózki do Niemiec?
Dlaczego informacje o rzekomo bezpiecznym domu dla Koralika są tak lakoniczne?
Przepraszam, ale mam wrażenie jakby to była jakaś mega tajemnica. a wiadomości udzielane z łaski.
Czy tak trudno odpowiedzieć coś więcej?
Dokąd w końcu wyjechał?
Czy można prosić o jakieś zdjęcia, zrobione choćby komórką?
Przecież teraz wrzucenie fotek do internetu to kwestia paru minut.
Czekam na njusy o Koraliku i liczę na rozwianie wątpliwości.

Posted

Koraliniu sciskam kciuki malentasku:modla::modla:zeby to dom prawdziwy był , w naszym kraju ..... ? Swiat się kiedys musi skonczyc przecież ...a dopiero wtedy-wraz z nim, skończy się cierpienie zwierzat :-( za dużo tej potworności wokolo ....

Posted

[quote name='anna1412']Dlaczego informacje o rzekomo bezpiecznym domu dla Koralika są tak lakoniczne?
Przepraszam, ale mam wrażenie jakby to była jakaś mega tajemnica. a wiadomości udzielane z łaski.
Czy tak trudno odpowiedzieć coś więcej?
Dokąd w końcu wyjechał?
Czy można prosić o jakieś zdjęcia, zrobione choćby komórką?
Przecież teraz wrzucenie fotek do internetu to kwestia paru minut.
Czekam na njusy o Koraliku i liczę na rozwianie wątpliwości.Ja również czekam na wiecej informacji i zdjęć. Event na fb zniknął , kompletnie nie rozumiem dlaczego. Mam pytanie do diabełka. Czy w Waszym schronisku dokonuje się adopcji w niedzielę?

Posted

[quote name='gonia66']Ja również czekam na wiecej informacji i zdjęć. Event na fb zniknął , kompletnie nie rozumiem dlaczego. [/QUOTE]
Obym szukała dziury w całym, ale nigdy nie miałam takiego uczucia niesmaku jak przy wydarzeniu Koralika.
Po (rzekomym) znalezieniu domu dla malca wszystko jakoś nagle, cichaczem...
Zero informacji o nowym właścicielu, warunkach w których piesek teraz przebywa.
Nie róbcie w ten sposób!
Takie tajemnicze finały mogą tylko zniechęcić ludzi do angażowania się w podobne wydarzenia na przyszłość. Pomyślcie o tym.

Posted

[quote name='gonia66']Ja również czekam na wiecej informacji i zdjęć. Event na fb zniknął , kompletnie nie rozumiem dlaczego. Mam pytanie do diabełka. Czy w Waszym schronisku dokonuje się adopcji w niedzielę?[/QUOTE]
Owczywiście ze adopcji mozna dokonac w niedzielę, schronisko jest czynne w godzinach urzedowania. Nie wiem doszukujecie sie jakiejś sensacji, nie wiem dlaczego powinniście się cieszyć z tego ze malec ma dom, chyba to było zamiarem tego wątku, kiedy był chory nikt tu nawet nie zagladał a kiedy ktos napisał "Wywóxka do Nieniec" zaraz zaczełyście się interesować. Piesek jest bezpieczny i ma dobrą opiekę. Wczesniej gdy prosiłam o pomoc nikt sie nie odzywał prawie albo mówił poniośęa teraz co dobre cioteczki ??? Uważam ze nie zniechęcam ludzi do pomagania ale zaprzestania robienia z jakiegoś wątku sensacji. Koralik jak piosałam jest bezpieczny mieszka w domu z ogrodem i ma sie dobrze. Warunki ma bardzo dobre, kochających ludzi zdjacych sobie sprawę nawet z nawrotów choroby. Oraz z tego ze moze sie zadarzyć tak że będą musieli go leczyć...

Posted

[FONT=comic sans ms]Koralika nie ma na stronie adopcjyjnrej dlatego tez zniknął event na FB - bo już nie szukamy mu domu , bo on ma już dom. I cieszmy sie z tego,.[/FONT]