Marlena:) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Idefix to cudowny psiaczek o szczenięcym charakterku...Jest jeszcze szczeniakiem,psim dzieckiem w wieku ok. 8 miesięcy... Waży około 4 kg może troszkę więcej-jednakże jest bardzo malutki i leciutki...Narazie jeszcze troszkę nieufny... Znaleziony pobity (lub potrącony)-teraz już w super kondycji-nie ma śladu po tym feralnym dniu.... IDEFIX SZUKA CUDOWNEGO DOMU :loveu: .... dzieci:bardzo je kocha...jest baardzo delikatny,uwielbia zabawy w chowanego (tzn. chowa rzeczy tkj. ubrania,buty,zabawki :diabloti: ) dorośli: [SIZE=2]w pierwszym kontakcie nieufy,jenak nigdy nie ugryzie zwierzęta: są mu obojętne,często chce się bawić....jednak z każdym psiakiem musi się pobawić,a sunia z cieczką nie jest mu obojętna i potrzebna jest wtedy interwencja (w postaci przypięcia na smycz) Idefix jest baardzo nieostrożny..nie boi się samochodów...potrafi położyć się na ulicy i....spać :cool1: Quote
maciaszek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bardzo ładny psiak. Też myślę, że powinien szybko znaleźć dom. Może wystawisz go na Allegro? Quote
madzia828 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 śliczna mordka :loveu: oby szybko znalazł domek Quote
Marlena:) Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 W górę maleńki...po nowy domek :multi: Stan psychiczny Idefixa uległ kolosalnej poprawie...z powolnego,leniwego i strachliwego psa stał się słodkim szczeniakiem,któremu tylko pieszczoty i zabawa w głowie :loveu: .... Pomożecie ogłaszać małego???Przydałoby się allegro i dobry tekst ;) ... Quote
Marlena:) Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Tutaj wątek Idefixa na naszym forum 'PSIAKOŚĆ': http://psiakosc.mojeforum.net/viewtopic.php?t=81 Słodziak szuka domku:multi: .... Quote
maciaszek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Marlena:)']Tutaj wątek Idefixa na naszym forum 'PSIAKOŚĆ': http://psiakosc.mojeforum.net/viewtopic.php?t=81 Słodziak szuka domku:multi: .... Poprawiłam (na Psiejkości ;) ) tekst na Allegro. Można chyba małego wystawiać. Quote
Marlena:) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Jeszcze raz wielkie dzięki Maciaszek ;) .... EDIT: jednak jogi wystawia Idefixa :p ...link podam jak już wszysko będzie gotowe;) ... Quote
dariaopole Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 skromnie proponuję odezwać sie do Yony jakby ktoś ją namierzył , wystawia wspaniałe aukcje i ma dobrą rękę !! Quote
dariaopole Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 namierzyłam Yone i zaprosiłam na wątek :cool3: Quote
Marlena:) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Nowe foteczki śliczniocha;) Prawda,że słodki :loveu: :loveu: :loveu: ? Quote
jogi Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Marlenko słoneczko wlać Ci?:mad: przeciez mówiłam żebys wysłała mi jego foteczki to pooglaszam go ( na allegro również) Wyslij mi zdjęcia na maila, ale nie takie zmiejszone. A i zmień jego wiek. Bo on ma koło 8 m-cy a nie 5. Quote
Marlena:) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Myślałam,ze i tak ma dużo na głowie :lol: ...Nie chciałam Cię przemęczać:evil_lol: ...A wiek zmienię;) ... P.S. Tylko już mnie nie bij :placz: [:evil_lol:] Quote
jogi Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Marlena dałam go na adopcje.org, także Ty już nie dawaj go tam Quote
jogi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Marlena potrzebuje duże, nie zmiejszone zdjęcia. te które sciągam z dogo są za małe. Wyślij mi na maila bez zmieniania, po prostu podłącz aparat i wysyłaj, nawet po jednym. Nie umieszczaj ich na żadnej stronie. Quote
Yona Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ciociu Dario rodem z Opola :mad: Ciocia mnie wzywa na wątek, na którym wszyscy biją się, by wystawić psinę?...:mad: Widzę, że wszystko już gotowe, więc moja pomoc na nic tu chyba?... :loveu: Chyba, że się mylę? Quote
jogi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Przepraszamy za zamieszanie:oops: Już wszystko załatwione. Quote
Yona Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 A tak w ogóle, Drogie Ciocie, ten Wasz Idefix taki śliczny, że jestem w 100% pewna, iż domki zabijać będą się o niego :loveu: Quote
dariaopole Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ciociu Yona : przepraszam Cie bardzo , ale tu była taka szybka organizacja ze az sie zdziwiłam a ty musiałąbyś poruszać się z szybkościa błyskawicy , no ale cóż przynajmniej poznałaś Idefixa :loveu: Quote
Yona Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No, aż żałuję, że nie mnie dostał się taki "klient" :razz: Quote
jogi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Bo widzicie drogie Ciocie. Ja otaczam weterynaryjną opieką podopiecznych Marleny, mieszkam od niej 30km i staram sie jej pomagać jak tylko mogę. Znam jej psy osobiscie i najłatwiej mi coś o nich napisać i zorganizowac adopcje. Praktycznie wszystkie psy stamtąd oddawałam do adopcj osobiście. Jednak za 3tyg mam rodzić i Marlena nie chcąc mnie meczyć, poprosiła o pomoc na forum. Ale już ją za to:mad: :evil_lol: Tak więc objęłam patronatem adopcję Idefixa, mam nadzieję, że zdąże przed rozwiązaniem:lol: Quote
Recommended Posts