Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Idefix to cudowny psiaczek o szczenięcym charakterku...Jest jeszcze szczeniakiem,psim dzieckiem w wieku ok. 8 miesięcy...
Waży około 4 kg może troszkę więcej-jednakże jest bardzo malutki i leciutki...Narazie jeszcze troszkę nieufny...
Znaleziony pobity (lub potrącony)-teraz już w super kondycji-nie ma śladu po tym feralnym dniu....
IDEFIX SZUKA CUDOWNEGO DOMU :loveu: ....
dzieci:bardzo je kocha...jest baardzo delikatny,uwielbia zabawy w chowanego (tzn. chowa rzeczy tkj. ubrania,buty,zabawki :diabloti: )
dorośli: [SIZE=2]w pierwszym kontakcie nieufy,jenak nigdy nie ugryzie
zwierzęta: są mu obojętne,często chce się bawić....jednak z każdym psiakiem musi się pobawić,a sunia z cieczką nie jest mu obojętna i potrzebna jest wtedy interwencja (w postaci przypięcia na smycz)

Idefix jest baardzo nieostrożny..nie boi się samochodów...potrafi położyć się na ulicy i....spać :cool1:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W górę maleńki...po nowy domek :multi:

Stan psychiczny Idefixa uległ kolosalnej poprawie...z powolnego,leniwego i strachliwego psa stał się słodkim szczeniakiem,któremu tylko pieszczoty i zabawa w głowie :loveu: ....

Pomożecie ogłaszać małego???Przydałoby się allegro i dobry tekst ;) ...

Posted

Marlenko słoneczko wlać Ci?:mad:
przeciez mówiłam żebys wysłała mi jego foteczki to pooglaszam go ( na allegro również)
Wyslij mi zdjęcia na maila, ale nie takie zmiejszone.

A i zmień jego wiek. Bo on ma koło 8 m-cy a nie 5.

Posted

Myślałam,ze i tak ma dużo na głowie :lol: ...Nie chciałam Cię przemęczać:evil_lol: ...A wiek zmienię;) ...

P.S. Tylko już mnie nie bij :placz: [:evil_lol:]

Posted

Marlena potrzebuje duże, nie zmiejszone zdjęcia. te które sciągam z dogo są za małe.
Wyślij mi na maila bez zmieniania, po prostu podłącz aparat i wysyłaj, nawet po jednym. Nie umieszczaj ich na żadnej stronie.

Posted

Ciociu Dario rodem z Opola :mad:

Ciocia mnie wzywa na wątek, na którym wszyscy biją się, by wystawić psinę?...:mad:
Widzę, że wszystko już gotowe, więc moja pomoc na nic tu chyba?... :loveu:

Chyba, że się mylę?

Posted

ciociu Yona : przepraszam Cie bardzo , ale tu była taka szybka organizacja ze az sie zdziwiłam a ty musiałąbyś poruszać się z szybkościa błyskawicy , no ale cóż przynajmniej poznałaś Idefixa :loveu:

Posted

Bo widzicie drogie Ciocie.
Ja otaczam weterynaryjną opieką podopiecznych Marleny, mieszkam od niej 30km i staram sie jej pomagać jak tylko mogę. Znam jej psy osobiscie i najłatwiej mi coś o nich napisać i zorganizowac adopcje. Praktycznie wszystkie psy stamtąd oddawałam do adopcj osobiście.
Jednak za 3tyg mam rodzić i Marlena nie chcąc mnie meczyć, poprosiła o pomoc na forum. Ale już ją za to:mad: :evil_lol:
Tak więc objęłam patronatem adopcję Idefixa, mam nadzieję, że zdąże przed rozwiązaniem:lol: