KasiaT Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='ktiger']Dred czy Dexiu otóż jest pytanie...[/QUOTE] Jak zwał,tak zwał,oby dobrze się miał:evil_lol:,i kochających ludzików szbyko sprywatyzował Quote
ktiger Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Fotki od Saba&mlis: Chyba ktoś przesadził z wielkością kołnierza, ale mimo to ogonek w górze świat z innej perspektywy i sprostowanie tego faktu przez Kitekk :cool3: Kołnierz jest jak najbardziej dla tego Pana ... gdy miał mniejszy - ponoć dla swojego rozmiaru idealny - nie wiedzieć jakim cudem szwy i ranę wylizał Gimnastykował się, gimnastykował i dał radę dlatego dostał w spadku od Darsinka i temu już nie dał rady Quote
ktiger Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Wczoraj Saba&mlis dodała jeszcze taką fotkę: Dexter jest też rozpieszczany przez ciężarówkę lada dzień rozwiazanie Quote
ktiger Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 głaski na kanapie i lampa już nie potrzebna ;) Quote
KasiaT Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Dredziku słodziaku zmykaj szybciutko do nowego domku Quote
ktiger Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 No i się chłopak adoptował :) Wczoraj Anna napisała na forum: Wszem i wobec i każdemu z osobna -ogłaszamy!!!!!!! JA ODI MAM SWÓJ DOM!!!!!!!! Mam pana Michała i panią Martusię - strasznie ich kocham a oni mnie .Tylko mam jeden mały smuteczek......Pani mnie opuściła i bardzo tęsknię za nią.... Obiecała , że wróci z maleńkim pańciem Piotrusiem .Na razie więc chodzę jak cień za Panem i tak bardzo , bardzo go kocham . A i mam ciocię Sonię i wujka Rufusa -twardy z niego gość , ale polubimy się .......będę go odwiedzał . Nowej rodzince życzymy Wszystkiego Najlepszego :) Quote
KasiaT Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Super wiadomości-wszystkiego dobrego w nowym domku Quote
Recommended Posts