Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='missiaa']A z kimś już się umawiałaś co do zdjęć? bo jeśli nie, to wyślij do mnie pozmniejszam je i wrzucę na picase, skąd będziesz mogła bezproblemoweo wklejać na swój bazarek.[/QUOTE]

[quote name='Justyna Lipicka']Malwa ja też mogę na swojego photobucket'a wrzucić;) i podesłać Tobie linki:)[/QUOTE]

Dziekuję Dziewczyny!

To może ja Wam prześlę te zdjęcia, mam na e-mailu. Zrobione są komórką, jakość taka sobie, to znaczy kilka jest niewyraźnych. Może uda się na nich coś zobaczyć.

W zeszłym tygodniu oddałam jednej dziewczynie z Poznania woreczek z bizuterią i obiecała mi zrobić zdjęcia aparatem i podesłać linki. Tyle, ze to taka młoda dziewczyna, studentka i nie bardzo ma czas, bo mówiła mi, ze ma sesję............i teraz czekam.

Dziewczyny, to poproszę o Wasze e-maile na pw, to prześlę te zdjęcia co mam.

I jeśli mogę prosić to poproszę taką prostą wersję zdjec na bazarek, bo ja umiem zrobić tylko kopiuj - wklej.......:oops:

Posted

[quote name='missiaa']Mam kilka zdjęć takich byle jakich, bo takie robione bez "pozowania" (latałam za nim z aparatem :D).. ale jest na nich Messi więc wkleję, żebyście mogły zobaczyć chłopaka...
Jak widział, że ide do drzwi..to on koniecznie też :P

Uśmiecha się do Was:)

jakie ma ząbeczki ;p;p

Śliczne zdjęcia!

Te z uśmiechem najfajniejsze!

Angelika twierdzi, ze można juz zacząć ogłaszać naszego chłopaka!

Posted

[quote name='MALWA']Dziekuję Dziewczyny!

To może ja Wam prześlę te zdjęcia, mam na e-mailu. Zrobione są komórką, jakość taka sobie, to znaczy kilka jest niewyraźnych. Może uda się na nich coś zobaczyć.

W zeszłym tygodniu oddałam jednej dziewczynie z Poznania woreczek z bizuterią i obiecała mi zrobić zdjęcia aparatem i podesłać linki. Tyle, ze to taka młoda dziewczyna, studentka i nie bardzo ma czas, bo mówiła mi, ze ma sesję............i teraz czekam.

Dziewczyny, to poproszę o Wasze e-maile na pw, to prześlę te zdjęcia co mam.

I jeśli mogę prosić to poproszę taką prostą wersję zdjec na bazarek, bo ja umiem zrobić tylko kopiuj - wklej.......:oops:

[quote name='Justyna Lipicka']MALWA-
justynalipicka@wp.pl

podeślę Ci linki które zrobisz kopiuj-wklej w znaczku zdjęcie, może być?

mój mail zozoolka@gmail.com

na picasie jest tak, że robisz "kopiuj" na danym zdjęciu i "wklej" w poście na dogomani i już się od razu pojawia.

no to nie wiem, kto w końcu robi? Justynka czy ja? żebyśmy nie robiuły we dwie na raz tego samego :)

Posted

[quote name='missiaa']mój mail zozoolka@gmail.com

na picasie jest tak, że robisz "kopiuj" na danym zdjęciu i "wklej" w poście na dogomani i już się od razu pojawia.

no to nie wiem, kto w końcu robi? Justynka czy ja? żebyśmy nie robiuły we dwie na raz tego samego :)

Dziewczyny, to moze ja Wam prześlę te zdjecia, które mam zrobione komórką?

Same zadecydujcie czy te nadają sie na bazarek..............

Posted

[quote name='Malgoska']rozsyłalaś zaproszenia?
bo tam nikt nie zagląda..[/QUOTE]

Bezpośrednio do osób nie bo nawet nie wiem jak. Na wątkach i FB reklamowałam. :lol:

Posted

Sunia ma umówioną sterylkę na piątek.
Czy ktoś może pomóc i zgłosić do Sterylkowej Skarbonki?
Albo doradzić jak to zrobić?

Posted

[quote name='ewu']Sunia ma umówioną sterylkę na piątek.
Czy ktoś może pomóc i zgłosić do Sterylkowej Skarbonki?
Albo doradzić jak to zrobić?[/QUOTE]

to ta, której masz założyć wątek?
daj mi znać na pw jak już założysz bo ja już się gubie....

Posted

Od Angeliki wiem, ze Messi chlapał sie dzisiajaj w wodize!

Uwielbie wodę, a ponieważ dzisiaj był gorąc wielki, to dostał dużą miskę z wodę, wszedł do niej bez problemu i tak sobie leżał, siedział, chlapał, i "łapał wodę w powietrzu".

Posted

[quote name='MALWA']Od Angeliki wiem, ze Messi chlapał sie dzisiajaj w wodize!

Uwielbie wodę, a ponieważ dzisiaj był gorąc wielki, to dostał dużą miskę z wodę, wszedł do niej bez problemu i tak sobie leżał, siedział, chlapał, i "łapał wodę w powietrzu".[/QUOTE]
no to mamy wodniaka ;)