Amadorka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 zdjęcia domowe będą w najbliższych dniach. Quote
asiuniab Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Amadorka napisał(a):zdjęcia domowe będą w najbliższych dniach. super, to poczekamy:) Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 czekamy na super słit focie do ogłoszeń :-). przez pw poprosiłam Amadorkę o zapisanie madoxa na kastrację. Quote
Amadorka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) Madox Edited November 1, 2013 by Amadorka dod napisu Quote
Amadorka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Mam sporo zdjęć, napisałam do sleepingbyday na priv,wyślę jej na maila to wybierze które będzie jej odpowiadało. Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Aamdroka, prosze o częstszy kontakt i informacje o psie. czekam na zdjęcia, które bedą się nadawac do ogłoszeń. czekam na info, co z kastracją. najważniejsze, że juz bym go chciała ogłaszać, nie ma co czekać, zresztą sama go oceniasz na adopcyjnego. wykupiłam mu pakiety ogloszeń, więc możemy z tym lecieć, tylko fotki potrzebne. no i pewność, że odjajczony będzie za niedługo. niedlugo będę robić bazarek na kolejne wydatki. Quote
Amadorka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ok,następny termin mam u wetki na 14.11 na kastrację.Więc na ten termin może byc zapisany Madoksik. Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 na sama kastrację mam zebrane z bazarku, czekają na koncie, powinniśmy sie wyrobić, tam było ok 150zł. daj znac przy okazji, czy mam przelewać wetowi bezpośrednio, jeśli tak, proszę o namiary. co u madoxa? Quote
Amadorka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Za zabieg 120zł.można bezpośrednio do wetki bedzie przelać.Zeskanuje rachunek,lub wyślę. U psiaka wszystko dobrze,jest bardzo grzecznym,czystym psem.Nie lubi rowerzystów i kotów. Pewne osoby z Tomaszowa pytały o niego,bardzo się podobał,ale powiedziałam ze w przyszłym tyg ma kastrację i zeby potem się dowiadywały,zobaczymy czy zadzwonią? Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 oby ich kastracja nie odstarszyła ;-). koty i rowery to taki standard psi, żaden dramat. ci ludzie z tomaszowa, jakby co, to znasz ich? trzeba by zrobic wizyte PA, a umowa to ze mną. ale nie zapeszajmy! Quote
Amadorka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Madox miał dziś kastrację,wszystko jest dobrze,do tego miał wyciagnięty śrut z ucha.Lekarka mówi,że miał dużo szczęścia,bo śrut był bardzo blisko głowy.Ma 2 szwy na uchu.Najbardziej nie podoba mu się kołnierz,ale trudno mu się dziwić. Quote
zachary Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Śrut....no tak.Strzelano do niego:shake:...ale jak był bezdomny....to wszystko mogło mu się przytrafić....Tak, psy raczej nie lubią abażurków na szyi:cool3:.... Quote
sleepingbyday Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Amadorka, dzięki za info. Madox w abażurku, matko, co za sadyści z was ;-). dobrze, że ten śrut tez się wyjęło, ucho jest bardzo ukrwione, a śrut zazwyczaj ołowiany. Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Amadorka, sponsor był w rozjazdach, ale wczoraj poszła wpłata. co u madoxa, goi sie chłopak? Quote
asiuniab Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 przeraża mnie ilość wpisów, o tym że pies miał śrut, co do cholery z tymi głupimi ludźmi?? przepraszam za uniesienie, ale to nie do wiary, kto posiada takie przyrządy w domu i po co?? Quote
sleepingbyday Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 a bo ja wiem? ludzie maja przerośnięte mózgi i to wadliwie działające, to czego tu oczekiwać.... Quote
Amadorka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 U Madoxa wszystko dobrze,odzyskał pewność siebie po zdjeciu kołnierza.Wszystko pięknie wygojone,uszko też.Znów biega i wariuje na wybiegu jak poprzednio.Na spacerach grzeczny,nawet na rowerzystów mniej reaguje ba, nawet majac wybór smaczek czy rowerzysta wybiera to pierwsze. Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Amadorka, dzięki za info. teraz pilnie proszę cie o zdjęcia, które pokażą madoxa, jaki jest - do ogłoszeń. wykupiłam pakiet na bazarku i dziewczyna czeka na info od nas. Quote
asiuniab Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='sleepingbyday']a bo ja wiem? ludzie maja przerośnięte mózgi i to wadliwie działające, to czego tu oczekiwać....[/QUOTE] idealny opis ludzkiej głupoty;) Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Amadorka, czekam pilnie na zdjęcia do ogłoszeń. zaraz zrobią się świeta i w ogóle na nic nie bedzie czasu. Quote
Nitro Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Co słychać u chłopaka, będą jakieś nowe fotki? Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 prosiłam nie raz o nie, tutaj i mejlowo. Quote
Recommended Posts