asiuniab Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 [quote name='asiuniab']dokładnie, w końcu; a ja muszę Ci powiedzieć, że ostatnio na fb widziałam kobiecą kopię Madoxxa, wyglądała jak Jego siostra, tylko już nie pamiętam na stronie, którego schroniska to było:( znalazłam na fb stronę fundacji, gdzie tak mi się wydaje jest bardzo podobna sunia do Madoxxa, bo nie poruszam się na fb zgrabnie i wątek osobny suczki mi uciekł: https://www.facebook.com/FundacjaZwierzecaPolana? no same powiedzcie, czy nie jest podobna? Quote
sleepingbyday Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 ta psina w banerze? faktycznie podobna :-). nie znalazłam innych jej zdjęc w ich galerii. madox został mariankiem :-) Quote
asiuniab Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 sleepingbyday napisał(a):ta psina w banerze? faktycznie podobna :-). nie znalazłam innych jej zdjęc w ich galerii. madox został mariankiem :-) Mariany to fajne psy; tak, to ten psiur w banerku, i też nie mogłam teraz znaleźć jakiegoś wątku z Nią,ale jestem niemalże pewna, że widziałam jakieś wydarzenie Jej; Quote
sleepingbyday Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 a dobrze, przeklejam mejla: "[FONT=Helvetica Neue]Piesek (jednak Marianek) zadomowił się już całkiem.[/FONT] Uczy się chętnie ale najchętniej z parówką.Jakoś tak się porobiło, że teraz stale wchodzę do sklepuzoologicznegoi kupuję mu różne przysmaki - ma już ulubione.Jest bardzo ciekawski i wszystko musi dokładnie zbadać (np. wnętrzeszafy).Miałam mały problem kiedy przyjechała moja siostra z psem.Okazało się, że Mariankowi nie odpowiada towarzystwo innego pieska.Postanowiłyśmy pieski przyzwyczajać do siebie stopniowow czasie wspólnych spacerów.Pomysł okazał się trafiony i teraz już psy przebywają razem wzgodzie.Zależało nam na tym ponieważ pies mojej siostry spędza u nas wakacje (2tygodnie w czasie urlopu jej rodziny).W przyszłym tygodniu wyjeżdżają i teraz już spokojnie Fenekmoże do nas przyjechać, co zresztą bardzo lubi." Quote
asiuniab Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ekstra, wszystko to brzmi bardzo odpowiedzialnie, a to jest droga ku dobremu:) Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 hej, to przeklej jeszcze fotki, wczoraj dostałam Quote
sleepingbyday Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 ale ja nie wiem, czy on nie ma jakiegoś kłopotu ze sobą, cały czas ta rózowa świnka..... ;-) Quote
Amadorka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Bardzo się ciesze że taki domek ma Madoxik/Marianek.Byłam,widziałam jak go odwoziłam-jest bardzo dobrze.Zresztą juz od pierwszego kontaktu przez tel domek wydawał się bardzo sensowny. Quote
sleepingbyday Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 hej! njusy od madoxa, który zostal mariankiem: chłopak w świetnej formie, jeździ z panią do pracy. zdjęcia są z jej pracowni. no, pracowity z niego gość i pomocny ;-) Quote
balbina51 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Tak to i ja bym chciała pracować :) Quote
asiuniab Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 balbina51 napisał(a):Tak to i ja bym chciała pracować :) i płacą Mu za to??:) Quote
Nitro Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 asiuniab napisał(a):i płacą Mu za to??:) Pewnie w chrupach :D Quote
Recommended Posts