Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='asiuniab']dokładnie, w końcu;

a ja muszę Ci powiedzieć, że ostatnio na fb widziałam kobiecą kopię Madoxxa, wyglądała jak Jego siostra, tylko już nie pamiętam na stronie, którego schroniska to było:(
znalazłam na fb stronę fundacji, gdzie tak mi się wydaje jest bardzo podobna sunia do Madoxxa, bo nie poruszam się na fb zgrabnie i wątek osobny suczki mi uciekł:
https://www.facebook.com/FundacjaZwierzecaPolana?

no same powiedzcie, czy nie jest podobna?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ta psina w banerze? faktycznie podobna :-). nie znalazłam innych jej zdjęc w ich galerii.
madox został mariankiem :-)

Mariany to fajne psy;
tak, to ten psiur w banerku, i też nie mogłam teraz znaleźć jakiegoś wątku z Nią,ale jestem niemalże pewna, że widziałam jakieś wydarzenie Jej;

Posted

a dobrze, przeklejam mejla:

"[FONT=Helvetica Neue]Piesek (jednak Marianek) zadomowił się już całkiem.[/FONT]
Uczy się chętnie ale najchętniej z parówką.Jakoś tak się porobiło, że teraz stale wchodzę do sklepuzoologicznegoi kupuję mu różne przysmaki - ma już ulubione.Jest bardzo ciekawski i wszystko musi dokładnie zbadać (np. wnętrzeszafy).Miałam mały problem kiedy przyjechała moja siostra z psem.Okazało się, że Mariankowi nie odpowiada towarzystwo innego pieska.Postanowiłyśmy pieski przyzwyczajać do siebie stopniowow czasie wspólnych spacerów.Pomysł okazał się trafiony i teraz już psy przebywają razem wzgodzie.Zależało nam na tym ponieważ pies mojej siostry spędza u nas wakacje (2tygodnie w czasie urlopu jej rodziny).W przyszłym tygodniu wyjeżdżają i teraz już spokojnie Fenekmoże do nas przyjechać, co zresztą bardzo lubi."

Posted

Bardzo się ciesze że taki domek ma Madoxik/Marianek.Byłam,widziałam jak go odwoziłam-jest bardzo dobrze.Zresztą juz od pierwszego kontaktu przez tel domek wydawał się bardzo sensowny.

• 1 month later...