Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

balbina, amadorka wrzuciła sporo fotek, można je wykorzystywac po jednej raz na jakiś czas.

dzięki za ogłoszenia, 20 marca to dawno, że też cholerka nikt nie zadzwonił.

przy okazji - zdjęcie kota od spodu wymiata!

Posted

Będziemy go jeszcze ogłaszać w prasie ale w pierwszej kolejności są psiaki z naszego Przytuliska(mamy ich 9 plus Madaox i charta w dt oraz jeszcze 22 psy w Wojtyszkach więc trochę jest ich do ogłaszania.A co do zdjęć to są chyba stare albo nie znalazłam nowych(może gdzieś mi umknęły)Jeśli byś miała jakieś nowe fotki nowe to wyślij mi na meila przytuliskowdrzewicy@gmail.com albo przytuliskowdrzewicy@wp.pl

Posted

Zdjęcia przekopiowane z fb z dzisiejszej sesji zdjęciowej psiaków.Nikt nie zaglada na fb od stycznia ,wydarzenie prawie umarło,czy nikt z tego wątku nie jest na fb,zeby troche pozapraszac znajomych?

Posted (edited)

okej tylko muszę znać imię i nazwisko tej osoby aby ją dodać

Aktualizacja:
Wydarzenie ruszyło porządnie już ponad 600 zaproszonych gości, przyklejam tekst, może ktoś zaproponuje jakieś zmiany w opisie, to już rok jak chłopak szuka domu...

"Chłopak jest w 100% gotowy do adopcji!

Madox obecnie przebywa w hoteliku, jest już po kastracji, wyciągnięty też został śrut z ucha. Chłopak jest zrównoważonym psem, który lubi się bawić z innymi psami, lubi też dzieci i nie wykazuje żadnej agresji. Czasem pogoni jakiś rower, jak ucieka to pewnie, że będzie gonił :)

Chodzi na smyczy bez problemu, nie szarpie, kaganiec dał sobie założyć na pysk i nie kręcił nosem. No ideał- dlaczego nikt nie chce takiego idealnego psa. No może za kotami nie przepada ;p

Na prośbę znajomej, która nie ma fb utworzyłam to wydarzenie o psie Romanie, który natychmiast potrzebuje pomocy.
Zaczęło się w majówkę i nadal pies nie ma domu choćby tymczasowego, mieszka na dworze... Nie umiem pisać ckliwych opowieści, a każdy kto przez chwilę się zastanowi zrozumie, że pies potrzebuje pomocy od zaraz, każdy z nas zna wiele podobnych historii i każdy z nas wie jak czasem się kończą, dlatego też proszę przeczytajcie, udostępnijcie, zaproście znajomych i jeśli możecie pomóżcie, dajcie tymczas.

W skrócie historia: "bylismy na spływie w długi weekend, mieszkaliśmy w ośrodku w drzewicy. i tam, obok ośrodka, plącze się bezdomny psiak, młodziutki - dziewczyny, ktore go dokarmiały i z bliska widziały mówią, ze miał rok, moze nawet nie. Chłopak już kuleje, choć w sumie nie jest wychudzony, to miejscowi mają różne podejście do niego (cytuję: on nie gryzie, można go przegonić).
teraz nie jest bardzo zagrożony, ale zaraz pozapładnia wszystkie suki,no i przyjdzie zima....
Szukamy mu dt, dwa znajome schrony odmówiły pomocy, są totalnie zalane, nie meiszczą się "psy bieżące".
A w skutek róznych zbiegów okoliczności nawet nie zrobilismy mu zdjęć. więc trudno znaleźć dt tylko z opisu."

jeśli znajdzie się dt- zorganizowanie transportu nie będzie dużym problemem, ale dt musi być pewne na 100 % bowiem to kawał drogi jechać po Romana 100 km.
Wiem, że mamy "sezon", ale może się uda!
tel Ola 507 476 239"

Edited by Nitro
  • 3 weeks later...
Posted

Lubi ludzi na zdjeciach jest z 2 różnymi osobami,które przyjechały robic swoim psiakom zdjecia, a przy okazji Madoxowi.Chodzi na spacerki da się prowadzić obcej osobie,oczywiście ja jestem obok,ale nie ma problemów.Co do wody to wręcz susza.Znów dziewczyna z Łodzi zrobi mu pakiet ogłoszeń.Bo chłopak powinien już domek znaleźć.