Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aamdroka, prosze o częstszy kontakt i informacje o psie. czekam na zdjęcia, które bedą się nadawac do ogłoszeń. czekam na info, co z kastracją.
najważniejsze, że juz bym go chciała ogłaszać, nie ma co czekać, zresztą sama go oceniasz na adopcyjnego. wykupiłam mu pakiety ogloszeń, więc możemy z tym lecieć, tylko fotki potrzebne. no i pewność, że odjajczony będzie za niedługo.
niedlugo będę robić bazarek na kolejne wydatki.

Posted

na sama kastrację mam zebrane z bazarku, czekają na koncie, powinniśmy sie wyrobić, tam było ok 150zł.
daj znac przy okazji, czy mam przelewać wetowi bezpośrednio, jeśli tak, proszę o namiary.

co u madoxa?

Posted

Za zabieg 120zł.można bezpośrednio do wetki bedzie przelać.Zeskanuje rachunek,lub wyślę.
U psiaka wszystko dobrze,jest bardzo grzecznym,czystym psem.Nie lubi rowerzystów i kotów.
Pewne osoby z Tomaszowa pytały o niego,bardzo się podobał,ale powiedziałam ze w przyszłym tyg ma kastrację i zeby potem się dowiadywały,zobaczymy czy zadzwonią?

Posted

Madox miał dziś kastrację,wszystko jest dobrze,do tego miał wyciagnięty śrut z ucha.Lekarka mówi,że miał dużo szczęścia,bo śrut był bardzo blisko głowy.Ma 2 szwy na uchu.Najbardziej nie podoba mu się kołnierz,ale trudno mu się dziwić.

Posted

przeraża mnie ilość wpisów, o tym że pies miał śrut, co do cholery z tymi głupimi ludźmi??
przepraszam za uniesienie, ale to nie do wiary, kto posiada takie przyrządy w domu i po co??

Posted

U Madoxa wszystko dobrze,odzyskał pewność siebie po zdjeciu kołnierza.Wszystko pięknie wygojone,uszko też.Znów biega i wariuje na wybiegu jak poprzednio.Na spacerach grzeczny,nawet na rowerzystów mniej reaguje ba, nawet majac wybór smaczek czy rowerzysta wybiera to pierwsze.