Amadorka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Zapraszamy wobec tego delegacje z odwiedzinami do psiaka. Quote
sleepingbyday Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 na kastracje musimy zebrać kaskę, więc nie spieszy się tak, że już zaraz koniecznie. jestem w szoku co do wieku madoxa! z wywiadu wychodziło, że on sie tam pojawił przed ostatnia zima jako szczeniak, więc myśleliśmy, że ma ten rok, do dwóch. a tu cztery! o rety! Quote
balbina51 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Z tego co się dowiedziałam to ktoś go już zabrał do siebie ale nie wiem kto i czemu się go pozbyła i przyprowadził z powrotem w to miejsce a co do wieku to można zapytać weta przy okazji wizyty.Najlepiej będzie dowiedzieć się o nim od pan które go dokarmiały ja wpadną w odwiedziny do niego. Quote
Szarotka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Amadorka'] Alescie znalazly ladnego chlopaka :) Quote
sleepingbyday Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 ale fakt, że skubany ładny jest, no nie? Quote
zachary Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Fakt, bardzo, bardzo ładny! Jeśli to prawda z jego przygarnięciem a potem wyrzuceniem z powrotem, może należałoby "odkryć" tę jego "wadę", która uniemożliwiła mu pozostanie w tamtym domu. No chyba,że ten dom był wadliwy i nieodpowiedzialny i dlatego pozbył się szybko "kłopotu"...Amadorka poobserwuje przystojniaka.... Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 mógł być młody, niewybawiony i niszczyć. Quote
balbina51 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ale uszy to ma naprawdę zarąbiaste takie radary:lol: Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 nie będzie mnie kilak dni i nie wiem, czy wejdę na net, pewnie tak, ale na 100% nie wiem. plis, nie dajcie spaść wątkowi. plis, zapodajcie pomysły na zebranie kaski na kastracje i szczepienia. bazarek zrobię, ale czy wystarczy? Aha, słuchajcie, moge załatwić darmowe usg jamy brzusznej - w ramach warsztatów dla wetów. odbędą się 23-24 listopada w sękocinie (aleja krakowska). mogą być psy domne i podopieczne bezdomne, tylko trzeba dojechac na ustalone godziny. jeśli jest ktoś zainteresowany, piszcie. Quote
asiuniab Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='sleepingbyday']nie będzie mnie kilak dni i nie wiem, czy wejdę na net, pewnie tak, ale na 100% nie wiem. plis, nie dajcie spaść wątkowi. plis, zapodajcie pomysły na zebranie kaski na kastracje i szczepienia. bazarek zrobię, ale czy wystarczy? Aha, słuchajcie, moge załatwić darmowe usg jamy brzusznej - w ramach warsztatów dla wetów. odbędą się 23-24 listopada w sękocinie (aleja krakowska). mogą być psy domne i podopieczne bezdomne, tylko trzeba dojechac na ustalone godziny. jeśli jest ktoś zainteresowany, piszcie.[/QUOTE] do jakiej głuszy się wybrałaś, żeby nie móc wejść na net:cool3: a Maddox nie ma zamiaru nigdzie spadać, własnie wskoczył Ci na grzbiet i gdzieżby teraz miał sobie spaść:mad: jeśli chodzi o zbieranie kaski, to jestem słaba z tego:( nie wiem, czy nie ma jakiej skarbonki na kastrację; a i skoro się nie spieszy, to marzec jest chyba miesiącem, gdzie b.tanio można zrobić kastrację??? Quote
sleepingbyday Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 amadorka musi powiedziec, czy maja tam marcowe znizki w okolicy. no wlasnie siadlam do netu. w zadnej gluszy nie jestem, ale wakacje killkudniowe sobie zrobilam, zwiedzam i w ogole, lubie sie od netu odciac w ramach detoksu, jka jestem w wakacyjnych klimatach. Quote
asiuniab Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='sleepingbyday']amadorka musi powiedziec, czy maja tam marcowe znizki w okolicy. no wlasnie siadlam do netu. w zadnej gluszy nie jestem, ale wakacje killkudniowe sobie zrobilam, zwiedzam i w ogole, lubie sie od netu odciac w ramach detoksu, jka jestem w wakacyjnych klimatach.[/QUOTE] pozazdrościć, ja na razie nie umiem się odciąć od netu, i wakacje też pod myszką i klawiaturą spędzam;) Quote
asiuniab Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Maddox jak Ci mija ten dżdżysty dzień? Quote
sleepingbyday Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 wpadam, mimo detoksu, i tez czekam na wiesci od madoxa! Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Amadorkka, czekamy na wieści do madoxa, jak sie sprawuje? Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 bardzo proszę, zaglądajcie na bazarek kastracyjny madoxa, dajcie znać znajomym, z ejest: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247954-RZECZY-WYJ%C4%84TKOWE-RZECZY-NIEZWYK%C5%81E-na-zwyk%C5%82%C4%85-kastracj%C4%99-Madoxa-Do-23-10-21-00 Quote
balbina51 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 No właśnie co tam u niego słychać?grzeczny jest? Quote
asiuniab Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Aldrumka napisał(a):a to Roman zamienił się w Madoxa :) a co, chłopak nie taki zwykły Roman, a za to niezwykły Maddox (chyba przez dwa d?):cool3: Quote
Amadorka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 U Madoxa vel Romanka wszystko ok.Chodzi codziennie na długie spacerki,zachowuje czystość,jest bardzo grzecznym psiakiem.Naprawdę bardzo grzeczny.Ma tylko dwie takie wady.Po pierwsze nie znosi rowerzystów,a po drugie to samo dotyczy kotów.Na widok jednych i drugich wpada w szał.Jak biore chłopaka do domu siedzi grzeczniutko na fotelu,ale na ten czas musze koty eksmitowac do innego pokoju. Co do kastracji,to chcecie czekac az do marca?Tak są znizki.popytajcie po fundacjach może ktoś pomoże,może Kastor? Kastracja taka u nas koszt od 100-120zł,tu jeszcze przy okazji trzeba śrut wyjac z ucha. Dzis dzwoniła pani z Drzewicy która go dokarmiała,ma go niedługo odwiedzic.Sporo o psiaku opowiadała,ale tez mówiła ze kilka lat tam jest. Czy on ma wydarzenie na fb? Quote
Nitro Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ma i dobrze by było dołączyć ciebie do niego jako organizatora, bowiem masz stały dostęp do Madoxa i wiesz o nim najwięcej https://www.facebook.com/events/119819874855292/?ref_dashboard_filter=calendar Quote
sleepingbyday Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 a, no własnie zadałam na pw pytanie o koszty kastracji ;-). zbieram bazarkiem na kastrację, szczepienia i ten śrut. no własnie, zeby ma jasne, najpierw w okolicy mowili, że pojawil sie przed zimą jako szczeniak, ateraz, ze juz dłuzej jest. Amadroka, na ile on wygląda po zębach? jka będziemy go ogłaszać, to trzeba będzie coś wpisać. Amadorka jeszcze jedno - bedziemy cie musiały poprosić o jakieś fotki ogłoszeniowe -te, które są, nie nadaja się. tzn nadaja od biedy, ale jego urodę i wielkość trzeba pokazać i to na jakims ładnym tle ( w sensie np na spacerze, a nie na tle kanapy z kapciami i sterta gazet) to niby nie ważne, ale jednak ważne. Aldrumka, okazało się, ze dokarmiające go panie nazywały go maks, stwierdziliśmy, ze max to zbyt opatrzone imię na ogloszenia,wiec wymyslilismy madoxa, bo podobnie brzmi ;-) Quote
asiuniab Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='sleepingbyday'] Amadorka jeszcze jedno - bedziemy cie musiały poprosić o jakieś fotki ogłoszeniowe -te, które są, nie nadaja się. tzn nadaja od biedy, w sensie np na spacerze, a nie na tle kanapy z kapciami i sterta gazet to niby nie ważne, ale jednak ważne. dobre, hehe, wiem o czym piszesz, ludzie są wzrokowcami w większości:) Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 no niestety, to jest ważne, choć niby bez sensu. Quote
Recommended Posts