sleepingbyday Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 balbina, ja to się martwię o babeszję, jak był osowiały! Quote
Nitro Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Tak dawajcie zdjęcia, muszę uaktualnić informację na wydarzeniu. Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 wysłałam balbinie swój adres mejlowy Quote
mdk8 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 jestem u Romanka z podpisu, naprawdę nie ma nikogo kto mógłby go zabrać na tymczas? Quote
balbina51 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 powiem tak o td możemy tylko pomarzyć mam problem żeby znalezc dt dla suk po sterylce w Przytulisku więc jest straszna kicha :-(ps.wysyłam zdjęcia na meila Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 (edited) balbina, ja sie martwię tym osowiałym romanem! czy mu sie babeszja nie przyplątała, psy nie sa osowiałe ot tak sobie! dzięki za fotki, nie sa takie złe, jak mówisz, bardzo dobrze chłopaka widac i jego urodę. wyobrażam sobie, jak wygląda wyprany i wyczesany. przystojniak! nie wrzucam wszystkich, bo psy marudzą, że siku chcą ;-) Edited October 16, 2013 by sleepingbyday Quote
Nitro Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ola prześlij mi fotki na maila. Ale on jest fajny :-) Quote
sleepingbyday Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 oki :-). ja te zmniejszyłam i troche obrobiłam, tak podstawowo, kolorki, kontrast, te sprawy. Quote
Nitro Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Spoko:cool1: Mało nas na wydarzeniu, ale to chyba kwestia tego, że teraz co chwilę jakieś wydarzenie, co chwila jakiś pies/ kot w potrzebie. Zatem rozsyłać maila i udostępniać wydarzenie proszę :) Quote
sleepingbyday Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 tak, fb sie przejadlo w zwierzęcych sprawach.... Quote
balbina51 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 może i mieć babeszję dużo psów padło z powodu tej choroby w naszej gminie nawet moja Kira miała ją KOSZMAR ledwo ją odratowaliśmy.mam nadzieję że nic mu nie jest ja tam byłam po 18-tej po upalnym dniu i zauważyłam go w ostatniej chwili jak spał sobie w trawie.mam nadzieje że był tylko zmęczony,jak mi się uda to może podjadę do niego w wekkend ale nie obiecuję Quote
sleepingbyday Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Balbina, czy ten facet (czy tam ktoś) z którym rozmawiałas, móglby być wciągnięty do monitoringu, np mieć twój tel i dzwonić, jakby był alarm? czy możecie tam na miejscu kupic mu cos antykleszczowego, najtańszego, byle było? Quote
balbina51 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 sorry że tak pózno piszę ale mam urwanie głowy.mówiłam mojemu koledze że jakby coś to ma mi dać znać.jak tylko będę miała chwilę to podjadę i go spryskam przeciw kleszczom mam jeszcze jakiś środek od swojej suni Quote
sleepingbyday Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 jak znaleźć chłopakowi dt? nie łudźmy się, bez naszej pomocy zostanie tam do zimy i jeśli uda mu się przeżyć, nic się nie zmieni, on będzie starszy, dzikszy. ten pies sam sobie nie pomoże. Quote
balbina51 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 widziałam wczoraj Romana jak byłam nad zalewem chłodził się chłopak tam jest mnóstwo ludzi to zawsze coś dostanie do jedzenia jest gorąco więc wszystkie zwierzaki zachowują się leniwie jak będę miała chwilę to podjadę to zrobię mu nowe fotki niech się tylko schłodzi bo upał nie do wytrzymania Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 upał masakryczny! uważam, że trzeba mu szukać dt... Quote
sleepingbyday Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 sluchajcie, wyjeżdżam na wakacje, dość skutecznie jeśli chodzi o bywanie na necie - nie będzie mnie do 29go. plis, nei dajcie umrzeć wątkowi. jeśli ktoś miałby siłę, czas i chęci, to plis, zacznijcie poszukiwania dt - najważniejsze, to pokazywac romana, gdzie się da. Quote
Maruda666 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Przynajmniej podniosę Romeczka na wieczór. Gdzie ten domek?? :( Quote
zachary Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Roman jest bardzo urodziwym psem. Może poprosić kogoś, kto umie robić ogłoszenia o takowe na np. mazowieckie... Quote
asiuniab Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 zachary napisał(a):Roman jest bardzo urodziwym psem. Może poprosić kogoś, kto umie robić ogłoszenia o takowe na np. mazowieckie... ja mam pakiety ogłoszeń wykupione, jeśli ktoś skleci tekst da na siebie namiary, zdjęcia to można skorzystać z moich ogłoszeń tak się z natie umówiłam tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244302-KONIEC-og%C5%82oszenia-KONIEC-szybko-do-10-07-20-00/page17 czy Romek bywa codziennie w tym samym miejscu?? Quote
Nitro Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Podnoszę Romana, czy wiemy co u niego słychać? Quote
Recommended Posts