sleepingbyday Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 tak czy siak, jak kiedyś tam będziesz, to pamietaj prosze o fotkach. Quote
balbina51 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 dobra jak będę miała chwilkę to podjadę ale chyba dopiero po niedzieli bo mamy odrobaczenie psiaków w Przytulisku.Mam do Ciebie prośbę jakbyś mogła to polecaj naszą stronkę znajomym i komu się da im więcej ludzi będzie wiedziało tym samy psiaki będą miały większą szanse na dom z góry dziękuje Quote
sleepingbyday Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 jasna sprawa. marwtię się, bo ta dziewczyna, co miała robić wydarzenie na fb, nie odzywa się. nei pośpieszam cię, jedź, keidy będziesz miała czas, nawet i za tydzień to nie będzie źle. Quote
balbina51 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dobra nie martwię się o niego bo z tego co wiem to go dokarmiają panie z bloku albo chodzi na posesję obok i tam się stołuje ale jak by się znalazł ktoś kto by mu zapewnił dom to było super Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 no, ale jedzenie to nie wszystko, apoza tym łaska pańska na pstrym koniu jeździ. zwłaszcza, jak lata za motocyklami i rowerzystami. polecam link do wydarzenia na fb, jeśli możecie rozreklamujcie chłopaka: https://www.facebook.com/events/400551706720410/ Quote
sleepingbyday Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 nic, siedzi, gdzie siedział, balbina cyknie mu owe fotki, jka znajdzie czas. ma wydarzenie na fb, ale cisza tam jest. chcę mu zrobic ogłoszenia, ale czekam na bardziej marketingowe zdjęcia ;-) Quote
balbina51 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 no hej byłam tam dziś ale nie było go może gdzieś sobie poszedł rano był ale popołudniu go nie widziałam ciężko będzie na mierzyć ale będę próbować.Z tego co rozmawiałam z dzieciakami to że on tam cały czas jest tylko sobie chodzi w różne miejsca jak uda mi się zrobić sesje zdjęciową to dam znać Quote
sleepingbyday Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 hej balbina, dzieki; chodzi roman po okolicy = wtedy; jak bylam; gdyby nie polal; to bylby w wawie; ale polazl, a potem sie rozmyla opcja pomocy;;; Quote
Nitro Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 SBD wydarzenie na fb już jest po terminie, może trzeba zrobić nowe? Quote
sleepingbyday Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 a czy to cos da? ja mysle, ze jak balbinie uda się cyknąć fotki, to zrobię ogłoszenia. podobna sprawa wyskoczyła w zamościu, masakra.... Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 nie ma tłumu. nie umiem go robić :-(. psu potrzebne dt, ale bdt, więc kicha. Quote
Nitro Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Mogę ogarnąć nowe wydarzenie na fb tylko potrzebuję tekstu do opisu i zdjęcia, jak coś to wyślij mi na maila. Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 hej, dzięki, ale nie wiem, czy ma to sens, skoro poprzednie robiła jedna dziewczyna. choc może ma inne kontakty? spytam jej, żeby nie było ryfy... Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 nina, jakbyś mogła, to zrób wydarzenie. widzisz treść poprzedniego, czy potrzebujesz wkładu? Quote
Nitro Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) Poszło oto link jak coś nie tak to mów to zmienię opis https://www.facebook.com/events/119819874855292/ Zapraszać ludzi, zapraszać, udostępniać, udostępniać :) Edited July 15, 2013 by Nitro Quote
sleepingbyday Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 hej, dzięki bardzo :-). balbina, jak widzisz, przydałyby się fotki, dużo fajnych fotek :-). prosze o udostępnianie wątku fejsbukowiczów :-). Quote
Nitro Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Teraz najważniejsze to udostępniać wydarzenie,przesyłać link do wydarzenia i spamować na stronie wydarzenia, Fotki koniecznie i więcej wieści o Romanie , co się z nim dzieje. Działać, działać- nie spać! :D Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 ale niestety nie wiadomo, co się z nim dzieje. jedyne źródło info to balbina, a ona nie da rady tam często bywać. będziemy jakos kombinować ;-). ja przeslę do swoich fejsbukowych znajomych, może rozpowszechnią. Quote
Nitro Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 nie ma może :P Zapraszać, udostępniać, spamować :) Quote
balbina51 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 sorry że nie dawałam długo znaku ale mam kupę roboty a w Przytulisku też się trochę dzieję.Próbuję namierzyć Romana ale mam pecha bo co pojadę to go nie ma ostatnio rozmawiałam z panem który tam mieszka i wiem że on tam jest tylko ciężko go będzie namierzyć ale będę próbować jak będę miała fotki to od razu dam znać.pozdrawiam Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 balbina, dzięki za info. tak sobie myślę, że jeśli tam jest jakis życzliwy facet, to może jak będziesz planowac wizyte u romana mogłabys zadzwonićdo kolesia, żeby rzuciłokiem przez okno czy masz po co jechac? co myślisz? a jak juz ci się uda chłopaka namierzyć, cykaj fotek,ile wlezie,ja to wszystko obrobię i tu wrzuce, bylem na mejla dostała. Quote
balbina51 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 byłam znowu i namierzyłam go trochę wychudł ale to normalne latem zauważyłam na uchu ma takie zgrubienie chyba musiał dostać jakiś czas temu z wiatrówki bo pod skórą wyczułam jakby śród ale nie ropieje więc jest dobrze mój poprzedni pies też tak miał i nic mu nie było.Roman był jakiś markotny i nie miał ochoty na sesję zdjęciowa zrobiłam kilka ale nie wiem czy się nada jak będę miała jeszcze chwilę to podjadę to mu jeszcze cyknę jak mi oczywiście pozwoli. Quote
balbina51 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 kurczę nie mogę wstawić zdjęć nie wiem czemu jakbyś mogła to podaj meila i Ci wyślę Quote
Recommended Posts