Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra jak będę miała chwilkę to podjadę ale chyba dopiero po niedzieli bo mamy odrobaczenie psiaków w Przytulisku.Mam do Ciebie prośbę jakbyś mogła to polecaj naszą stronkę znajomym i komu się da im więcej ludzi będzie wiedziało tym samy psiaki będą miały większą szanse na dom z góry dziękuje

Posted

Dobra nie martwię się o niego bo z tego co wiem to go dokarmiają panie z bloku albo chodzi na posesję obok i tam się stołuje ale jak by się znalazł ktoś kto by mu zapewnił dom to było super

Posted

no hej byłam tam dziś ale nie było go może gdzieś sobie poszedł rano był ale popołudniu go nie widziałam ciężko będzie na mierzyć ale będę próbować.Z tego co rozmawiałam z dzieciakami to że on tam cały czas jest tylko sobie chodzi w różne miejsca jak uda mi się zrobić sesje zdjęciową to dam znać

Posted

Teraz najważniejsze to udostępniać wydarzenie,przesyłać link do wydarzenia i spamować na stronie wydarzenia, Fotki koniecznie i więcej wieści o Romanie , co się z nim dzieje. Działać, działać- nie spać! :D

Posted

ale niestety nie wiadomo, co się z nim dzieje. jedyne źródło info to balbina, a ona nie da rady tam często bywać. będziemy jakos kombinować ;-).
ja przeslę do swoich fejsbukowych znajomych, może rozpowszechnią.

Posted

sorry że nie dawałam długo znaku ale mam kupę roboty a w Przytulisku też się trochę dzieję.Próbuję namierzyć Romana ale mam pecha bo co pojadę to go nie ma ostatnio rozmawiałam z panem który tam mieszka i wiem że on tam jest tylko ciężko go będzie namierzyć ale będę próbować jak będę miała fotki to od razu dam znać.pozdrawiam

Posted

balbina, dzięki za info. tak sobie myślę, że jeśli tam jest jakis życzliwy facet, to może jak będziesz planowac wizyte u romana mogłabys zadzwonićdo kolesia, żeby rzuciłokiem przez okno czy masz po co jechac?
co myślisz?

a jak juz ci się uda chłopaka namierzyć, cykaj fotek,ile wlezie,ja to wszystko obrobię i tu wrzuce, bylem na mejla dostała.

Posted

byłam znowu i namierzyłam go trochę wychudł ale to normalne latem zauważyłam na uchu ma takie zgrubienie chyba musiał dostać jakiś czas temu z wiatrówki bo pod skórą wyczułam jakby śród ale nie ropieje więc jest dobrze mój poprzedni pies też tak miał i nic mu nie było.Roman był jakiś markotny i nie miał ochoty na sesję zdjęciowa zrobiłam kilka ale nie wiem czy się nada jak będę miała jeszcze chwilę to podjadę to mu jeszcze cyknę jak mi oczywiście pozwoli.