Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']http://img9.imageshack.us/img9/2370/201306w.jpg

Czekam na wiecej informacji, numer telefonu do Twojej Mamy tez by sie bardzo przydal, zeby wiecej dowiedziec sie rowniez o tym trzecim piesku.

będe pisac wszystko co zaobserwuje moja,są u mojej mamy w domu,ten większy wtula się w nogi i śpi,chodzą w krok za moją mamą,mama mówi,że nawet chyba byłoby lepiej,żeby je rozdzielić,bo ten mniejsze cały czas na niego skacze,a on jest taki spokojniejszy

Ten większy jest bardzo spokojny,opanowany,potzrebujący bardzo człwieka,cały czas tuli się do mojej mamy

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaczek1984']będe pisac wszystko co zaobserwuje moja,są u mojej mamy w domu,ten większy wtula się w nogi i śpi,chodzą w krok za moją mamą,mama mówi,że nawet chyba byłoby lepiej,żeby je rozdzielić,bo ten mniejsze cały czas na niego skacze,a on jest taki spokojniejszy

Ten większy jest bardzo spokojny,opanowany,potzrebujący bardzo człwieka,cały czas tuli się do mojej mamy[/QUOTE]

Oczywiscie.....

Posted

[quote name='eliza_sk']Dasz radę lepsze foto zrobić ? W jakim wieku są około ?
Mam dom z Opola i drugi z Kędzierzyna.[/QUOTE]

Czy te domki to ds bylyby,boze juz marze ,zeby tak bylo?czy te domki sa na pewno chetne?ja je dowioze jakby cos

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Czy te domki to ds bylyby,boze juz marze ,zeby tak bylo?czy te domki sa na pewno chetne?ja je dowioze jakby cos[/QUOTE]
Ds bylyby oczywiscie najlepsze w tym wypadku...

Posted (edited)

Gosiaczek, zrób im zdjęcia razem i osobno. Powinny być takie portretowe i obok czyjejś nogi, żeby było widać, jakiej sa wielkości. Idealnie byłoby też zrobić zdjęcie na rękach.

Jeśli ktokolwiek zadzwoni w sprawie Bianki, mogę podawać namiar na Twoją Mamę i wysyłać zdjęcia, a najlepiej jak już będzie ogłoszenie, kierować do niego.
Mimo, że Bianka była ogłaszana na mazowieckie, dzwonili tez ludzie z dolnośląskiego... Postaram się odgrzebać jakieś namiary i ewentualnie napisać do nich, ale nie wiem, czy znajdę. W każdym razie jeśłi sie ktoś odezwie, będziemy namawiac na Twoje psiaki.

Edited by Ewa Marta
Posted

Kochani jestem u mamy,psiaki sa tak kochane,ze to jest nie do opisania,tak mnie witaly,jakby mnie znaly od dawna,tula sie strasznie ,dwa naraz,zakochana jestem w nich,one tak sie ciesza,mama zostawila je w domu,nic nie narobily ,trzeci lezy na ulicy,bardzo zalamany,trzeciego moja mama nie moze wziac,dal sie dzisiaj poglaskac

Posted

[quote name='beta ata']Gosiaczek, skąd Ty jesteś? Gdzie są psiaki?[/QUOTE]

Dziewczyny ja jestem zachwycona ,one sa bajeczne,mama wypuscila je poganialy i za jakies pol godziny ktos w drzwi puka ,mama otwiera,a tu pieski pukaja,zeby je wpuscic he he no masakra,moja mama mieszka 20km od Kłodzka,dolny slask,moge komus wyslac teraz mmsy,bo nie mam jak wkleic,bo pisze xmw tel,mama pow ,ze wezmie tego trzeciego na chwile jak te pojda do domu

Posted

[quote name='Nutusia']Oby zdążyła...[/QUOTE]

Mysli o tym,zeby go wziac na dzialke ,zeby tam byl,ale czy nie ucieknie,te dwa sa bajeczne,jak bede w domu to wstawie zdjecia,osoby ,ktore je zaadoptuja beda mialy przytulanki i szczescie

Posted

Te maluszki przed adopcja trzeba wysterylizować albo miec pewnośc, że nie trafia w złe ręce... Czy choć odrobine wiadomo o tym trzecim piesku? Jak dogaduje sie z psami? Wiem, że mozna sie domyslać, że dobrze, skoro dołączył do tych dwóch i razem sie trzymali w biedzie, ale może cos więcej Twoja Mama widziała...

Posted

[quote name='Ellig']Trzymam kciuki za wszystkie trzy psiaki!:)[/QUOTE]

ja też trzymam mocno ,bo one są poprostu cudowne,ten trzeci jest najbiedniejszy,bo widać ,że sytuacja go przerasta,widac smutek na jego oczach ,leży na ulicy na środku rynku i najgorsze jest to,że straż miejska się już o niego pytała co to za pies ,mama go dzisiaj głaskała,przytulił się delikatnie,mama mu daje jedzenie i wodę ,chętnie je i pije,jest bardzo smutny,mama mówi,że serce się jej kraja,dzisiaj dziewczynka mała go karmiła to był przy niej spokojny

Posted (edited)

[quote name='Poker']Cudne są te białe liski. :loveu:
A Trzeci został sam , myślał ,że znalazł przyjaciół :-(

Poker ja jestem załamana tym trzecim,moja mama też,ale niestety moja mama nie może wziąć trzech,choć serce ją strasznie z tego powodu boli,jak przyjechałam do mamy to leżał biedaczek skulony w rulon,liski jak mama otwiera im drzwi ,żeby poszły na dwór to nawet bez niej nie chcą iść,dochodzą do połowy schodów i zawracają,czekają na nią,Poker niespodzianka dla Ciebie na wątku Kredki,liski przytulają się non stop,spią pod ławą,tam czują się najbezpieczniej

Ps.ma ktoś linka na bazarek ogłoszenowy aktualny?

A tu mi się wgramolił na kolana i domagał się pieszczot

Edited by gosiaczek1984
Posted

Wbrew pozorom jak pisałam na początku,że mniejszy jest odważniejszy,to w domu ten więcej puchaty pcha się wszedzie,żeby go głaskać,a mniejsze też ,ale bardziej spokojnie,bo tamten to nachama się pcha na kolana