Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wieści z domow maluchow. Wszystko dobrze. Grzes nazywa sie Drops, pani pisze, że na spacerach szczeka na inne psy i wcale nie chce sie z nimi bawić, ale poza tym jest wesoły i czuje sie dobrze. Ja sądzę, że to skutki zmian z jego życiu, jak juz całkiem okrzepnie, to moze sie uspokoi i zacznie pozytywnie reagowac na psy, tak jak wczesniej. Radzi sobie dobrze, ale jednak przezył wlasnie rewolucje. Dostalam od pani jedno zdjecie, Dropsik na kanapie z panią :-)
Antoś nazywa sie Zeus, pani mówi, że wszystko wskazuje na to, że Zeus juz ich pokochał, bo uwielbia sie do wszystkich przytulać i spac z nimi w łóżku :-) Ma dobry humor i dobry apetyt. Własnie sa nad jeziorem razem z rodzicami pani i ich suczka Ateną (na Dogo Livią) i wszyscy dobrze sie bawią. Dostałam kilka zdjeć mmsem :-)
Potem wkleje link lub wyśle do gosiaczek, żeby wkleiła.

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia - i jak Dino ? co postanowiłaś ... bo z dt jak sądzę, kiepsko :shake:
moje 'błagania' fejsbukowe nie przyniosły rezultatu - oczywiście można się było tego spodziewać!
Jeśli znajdę pracę to od jesieni mogłabym ewent. dawać jakiś grosik dla niego na hotelik, dopóki mama nie wróci.. ale na ten czas nie ma szans, przeprasza m :-(

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Takie właśnie cudo błąka się po ulicach u mojej mamy,piesek ma na sobie obróżkę zniszczoną,na obróżce jest blaszka niestety nic na niej nie ma,biega za dziećmi,jest ufny,błagający o kontakt z człowiekiem,nie wiemy czy się zgubił czy został zgubiony,pierwszej młodości nie jest,jest zadredzony na nóżkach i tyle

Dziś, niedawno zadzwonila do mnie pani i pytała o Grzesia, powiedziałam,że jest podobny piesek szukający domu... Gosiaczek, czy ten psiak jest tam w miejscowości mamy nadal? Co prawda pani oczywiście wolałaby mlodego, ale ten chyba stary wcale nie jest?

Posted

Beta ata tego pieska naszczescie juz nie bylo na drugi dzien,mam nadzieje,ze znalazl go wlasciciel,,bo w ogole juz go nie widac,czyli to dobry znak,ale w ktoryms poscie byl jeszcze podobny piesek do Grzesia jakas cioteczka o nim pisala

Posted

Tak ogloszenia sa ,na dniach poprosze Pyrdke o kolejne,tak jak pisalam na jego watku moja mama pow,ze dopiero wyjedzie jak znajdziemy dla niego dom z ogrodem lub aktywny dom .on ma mase energii,biega w kolko,szaleje na dworze

• 2 weeks later...