beta ata Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Mam wieści z domow maluchow. Wszystko dobrze. Grzes nazywa sie Drops, pani pisze, że na spacerach szczeka na inne psy i wcale nie chce sie z nimi bawić, ale poza tym jest wesoły i czuje sie dobrze. Ja sądzę, że to skutki zmian z jego życiu, jak juz całkiem okrzepnie, to moze sie uspokoi i zacznie pozytywnie reagowac na psy, tak jak wczesniej. Radzi sobie dobrze, ale jednak przezył wlasnie rewolucje. Dostalam od pani jedno zdjecie, Dropsik na kanapie z panią :-) Antoś nazywa sie Zeus, pani mówi, że wszystko wskazuje na to, że Zeus juz ich pokochał, bo uwielbia sie do wszystkich przytulać i spac z nimi w łóżku :-) Ma dobry humor i dobry apetyt. Własnie sa nad jeziorem razem z rodzicami pani i ich suczka Ateną (na Dogo Livią) i wszyscy dobrze sie bawią. Dostałam kilka zdjeć mmsem :-) Potem wkleje link lub wyśle do gosiaczek, żeby wkleiła. Quote
gosiaczek1984 Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 oto nasz Antoś [IMG]http://img543.imageshack.us/img543/4559/a8gl.jpg[/IMG][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/3302/jk9u.jpg[/IMG][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/5369/brvn.jpg[/IMG] Quote
gosiaczek1984 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Wiedzialam,ze nadejdzie ten dzien,moja mama wyjezdza,ogloszenia kolejne nie znalazly odzewu na Dina,on jest bardzo skrzywdzonym psem,pomozcie mi znalezc dom nawet dt na cito Quote
jo ka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Gosia - i jak Dino ? co postanowiłaś ... bo z dt jak sądzę, kiepsko :shake: moje 'błagania' fejsbukowe nie przyniosły rezultatu - oczywiście można się było tego spodziewać! Jeśli znajdę pracę to od jesieni mogłabym ewent. dawać jakiś grosik dla niego na hotelik, dopóki mama nie wróci.. ale na ten czas nie ma szans, przeprasza m :-( Quote
beta ata Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Takie właśnie cudo błąka się po ulicach u mojej mamy,piesek ma na sobie obróżkę zniszczoną,na obróżce jest blaszka niestety nic na niej nie ma,biega za dziećmi,jest ufny,błagający o kontakt z człowiekiem,nie wiemy czy się zgubił czy został zgubiony,pierwszej młodości nie jest,jest zadredzony na nóżkach i tyle Dziś, niedawno zadzwonila do mnie pani i pytała o Grzesia, powiedziałam,że jest podobny piesek szukający domu... Gosiaczek, czy ten psiak jest tam w miejscowości mamy nadal? Co prawda pani oczywiście wolałaby mlodego, ale ten chyba stary wcale nie jest? Quote
gosiaczek1984 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Beta ata tego pieska naszczescie juz nie bylo na drugi dzien,mam nadzieje,ze znalazl go wlasciciel,,bo w ogole juz go nie widac,czyli to dobry znak,ale w ktoryms poscie byl jeszcze podobny piesek do Grzesia jakas cioteczka o nim pisala Quote
beta ata Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Tak, pamietam, ale tamten psiak juz chyba ma dom, poza tym jest znacznie większy od Grzesia. Quote
gosiaczek1984 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Cioteczki dalej szukam domku dla Dinusia Quote
Gusiaczek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 matkomojajedyna .... :( jakieś ogłoszenia są ? Quote
gosiaczek1984 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Tak ogloszenia sa ,na dniach poprosze Pyrdke o kolejne,tak jak pisalam na jego watku moja mama pow,ze dopiero wyjedzie jak znajdziemy dla niego dom z ogrodem lub aktywny dom .on ma mase energii,biega w kolko,szaleje na dworze Quote
Nutusia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Podziękuj Mamie, bo naprawdę byłby dramat do kwadratu... Quote
perpe-tua Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Tak ogloszenia sa ,na dniach poprosze Pyrdke o kolejne,tak jak pisalam na jego watku moja mama pow,ze dopiero wyjedzie jak znajdziemy dla niego dom z ogrodem lub aktywny dom .on ma mase energii,biega w kolko,szaleje na dworze JEKU! ale kochana mama :loveu: Trzymamy mocno kciuki i łapki za domek! http://www.dogomania.pl/forum/threads/246382-kolorowe-WORECZKI-na-smakołyki-LEGOWISKA Quote
beta ata Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Dzięki wielkie dla Twojej Mamy! A ja pozwolę sobie zaprosić na pierwszy założony przeze mnie wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246461-10-szczeniak%C3%B3w-na-stacji-benzynowej-Jelenia-G%C3%B3ra Quote
gosiaczek1984 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Byl pierwszy tel o Dina ,Pani ma 5letniego syna ma podjechac w nastepnym tyg do mamy,bo mieszka 20km od mamy,zobaczymy Quote
azalia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Trzymam mocno kciuki,oby Dinuś podzielił los swoich kolegów. Quote
gosiaczek1984 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Witajcie,sa jakies nowe wiesci o Grysiu i Antosiu,zdjecie Grysia? Quote
gosiaczek1984 Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Cioteczki mam pytanie czy pomoglybyscie mi uzbierac na kastracje dla Dina?bo energia hormonalna go rozpiera:) Quote
magenka1 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ile będzie kosztowała kastracja? Dino został zabrany z ulicy można by poprosić o trochę kasy z kundelkowej skarpety Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 jeśli masz na myśli Kundelkową Skarbonkę, to po herbacie - nie ma Gosia, wysłałam pw, czekam dzisiaj na odpowiedź ;) A tak w ogóle - witaj Dino :) Quote
beta ata Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 I co z kastracja Dina? Jak sytuacja finansowa? Quote
Recommended Posts