Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sumie to dobrze, że wypadł Ci ten wyjazd, bo powrót do "pustego" domu były bardziej przykry...

Trzymajcie się chłopaki, jak powiedział Albercik w Seksmisji ;) :)

Posted (edited)

No tez tak mysle,ze cos sobie znalazl do jedzonka na swojej drodze..narazie sobie spi i nie wymiotuje,ale mozliwe,ze nie ma juz czym,dzisiaj ma scisla diete.
Ps.Beta ata napisala,ze chlopcy troszke tesknia,ale maja apetyt i dobry humor,a wiec bedzie dobrze

Edited by gosiaczek1984
Posted

Wróciłam. Macie racje, dobrze, że wypadł nam ten wyjazd, miałam głowę zajęta czyms innym i nie myslałam tyle o maluchach. Niuńki maja naprawdę fajne domy, ale wiadomo, że rozstanie było trudne. Na drugi dzień rozmawialam z obiema paniami i mowiły, że oczywiście psiaki okazywały tesknotę, ale nie było "dramatu", jadły bardzo chętnie i były w dobrych nastrojach. Myśle, że dośc szybko będą sie czuły u siebie i zaczną korzystac z życia :-)
U mnie zaczyna sie burza (kolejna) i musze wyłączyć komputer.

Posted

Witaj beta ata,jak tam chlopcy?sa moze jakies nowe wiesci i zdjecia z nowych domkow?jeszcze raz z calego serca dziekuje Ci ze dalas im dt i znakazlas domki,one tak bardzo na to zaslugiwaly,to wszystko dzieki Tobie,dziekuje tez cioci Poker za intensywne wizyty PA:),jak Twoja sunia bez chlopcow?trzymam kciuki za Twoje zdrowie
Ps.Dinus jest juz zdrowy,zaczepia do zabawy,ma juz nowe ogloszenia,dalej czeka na domek u mojej mamy,uwielbia sie bawic z psami,jest slodki,oby znalazl jak najszybciej domek

Posted

Dziewczyny zobaczcie jaki piesek szuka domu [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397207037046725.1073741958.254742034626560&type=1[/URL] Było tyle chętnych na "Wasze" pieski może warto im zaproponować tego pieska.

Posted

i jeszcze "do ludzi i dzieci łagodny, bardzo przyjazny, strasznie się cieszy jak się go odwiedza, chociaż biorąc pod uwagę że pod tym obfitym futrem jest szkielecik to nie wiem czy bardziej nie liczy na jedzonko, które w ramach odwiedzin się przynosi"

Posted

[quote name='beta ata']Wróciłam. Macie racje, dobrze, że wypadł nam ten wyjazd, miałam głowę zajęta czyms innym i nie myslałam tyle o maluchach. Niuńki maja naprawdę fajne domy, ale wiadomo, że rozstanie było trudne. Na drugi dzień rozmawialam z obiema paniami i mowiły, że oczywiście psiaki okazywały tesknotę, ale nie było "dramatu", jadły bardzo chętnie i były w dobrych nastrojach. Myśle, że dośc szybko będą sie czuły u siebie i zaczną korzystac z życia :-)
U mnie zaczyna sie burza (kolejna) i musze wyłączyć komputer.[/QUOTE]
Świetnie,ze u psiakow wszystko dobrze:)

Posted

Takie właśnie cudo błąka się po ulicach u mojej mamy,piesek ma na sobie obróżkę zniszczoną,na obróżce jest blaszka niestety nic na niej nie ma,biega za dziećmi,jest ufny,błagający o kontakt z człowiekiem,nie wiemy czy się zgubił czy został zgubiony,pierwszej młodości nie jest,jest zadredzony na nóżkach i tyle

[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/6567/584i.jpg[/IMG][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/3066/kq59.jpg[/IMG]