Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis wysłałam wellington skany wypisów z kastracji i parogonu.
Chlopcy czuja sie doskonale, wszystko juz prawie zagojone, ale jeszcze nie całkiem, więc nadal chodzą w "abażurach". Wczoraj zdjęłam im na próbę, ale natychmiast zaczęły sie ostro lizać, więc niestety jeszcze troche je muszę potrzymać w tych narzędziacvh tortur, jeszcze moga sobie to rozgrzebać. Maluchy sobie świetnie radza w tych lampach ;-) biegaja i bawią sie w nich.

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze chwilę muszą wytrzymać, choć im pewnie duszno w tych "kołnierzach hiszpańskich". Za to potem jaka będzie ulga i radość!
A co u tego trzeciego psinki?...

Posted

Dino w jak najlepszej formie,chodzi z moja mama nad wode tam sie pluska ,uwielbia wode,beta ata skleci tekst do ogloszen i go oglaszamy,jest super i bardzo pojetnym pieskiem,ma niesamowite oczy,w piatekwjade z nim na szczepienie

Posted

[quote name='gosiaczek1984']jest naprawdę słodki,troszkę na początku się boi mężczyzn,nawet nie chce myśleć dlaczego.....[/QUOTE]

Dzisiaj rozmawiałam ze znajomą, której przyjaciele kochają taką właśnie Znajdkę ...
"one są najbardziej kochające, wdzięczne i serdeczne"
ot i cała prawda , szkoda tylko że tak mało ludzi o tym wie ...
albo chyba nie chce wiedzieć, bo (nic nie ujmując) yorka jednak bardziej "wypada mieć" ...:shake:
Trzymam kciuki za Wasze Znajdki Ogonki :)

Posted

He he no to odzyli bez kolnierzykow,beta ata czy sa tel o chlopakow,ja dzisiaj postaram sie zrobic tekst ogloszen dla Dina i znajde bazarek ogloszeniowy,bo trzeba go oglaszac,bo widac,ze slabo z adopcjami

Posted

[quote name='gosiaczek1984']He he no to odzyli bez kolnierzykow,beta ata czy sa tel o chlopakow,ja dzisiaj postaram sie zrobic tekst ogloszen dla Dina i znajde bazarek ogloszeniowy,bo trzeba go oglaszac,bo widac,ze slabo z adopcjami[/QUOTE

Podczytuję wątek i wiem jedno : samo się nic nie zrobi,niestety...Podaję dwa linki do ogłoszeń i w pierwszym poście pisze,co potrzebne do ogłoszeń
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244302-ogłoszenia-bazarek-dla-Teriego-i-Dropsa-szybko-do-10-07-20-00
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244131-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-06-07-2013
:smile:

Posted

Masz racje,ze samo sie nie zrobi,tylko ja mam tyle na glowie,ze nie ogarniam powoli,jestem we wczesnej ciazy niestety zagrozonej i we wtorek sie dowiem czy moj dzidzius w ogole zyje,to mnie tak przytlacza,ze nie moge na niczym sie skupic,jutro postaram sie zrobic ogloszenie,wybaczcie mi,ale naprawde jest mi z tym wszystkim zle

Posted

Gosiaczek, trzymam mocno kciuki! Napiszę tekst dla Dino. Na fb nie jestem. Nie martw się, małe pieski szybko znajdują domy. Nie ważne ile jest telefonów, ważny jest tylko TEN JEDEN.

Posted

Dinus uwielbia dzieci,wlasnie szaleje u mojej mamy na dzialce z 6letnia dziewczynka,to jest taki duzy szczeniak,wywraca sie z plastikowa butelka do gory nogami,mama wyrywa chwasty to on je bierze i wynosi,jest przekochany,chcialabym myslec tylko o sobie,ale wiem jak czas szybko ucieka,gdyby moja mama miala prace na miejscu to Dinus zostalby u niej na zawsze,ale niestety to Polska..

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Masz racje,ze samo sie nie zrobi,tylko ja mam tyle na glowie,ze nie ogarniam powoli,jestem we wczesnej ciazy niestety zagrozonej i we wtorek sie dowiem czy moj dzidzius w ogole zyje,to mnie tak przytlacza,ze nie moge na niczym sie skupic,jutro postaram sie zrobic ogloszenie,wybaczcie mi,ale naprawde jest mi z tym wszystkim zle

Ciocia,w takiej sytuacji, dbaj przede wszystkim o siebie i maleństwo :smile: Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze,za co z całego serca mocno trzymam kciuki! :kciuki::calus::kciuki: