Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja całkiem nie na temat, ale tyle osób z ok. Wrocławia- czy jakby dom się zdecydował na moja tymczasową Śnieżkę - Misię, to mogę kogoś poprosić o wizytę przedadopyjną we Wrocławiu? ...

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Zastanawiam sie teraz czy jakby ta pani chciala malego pieska,to czy nie dac tego trzeciego,bo on ma najmniejsze szanse na adopcje[/QUOTE]
Trzeba wyadoptowac te psiaki o ktorych sie cos wie, zeby potem nie bylo zwrotow z adopcji.
Mysle,ze ten trzeci psiak powinien pobyc troche w domu u Twojej Mamy, zeby mogl nabrac zaufania do ludzi.

Posted

[quote name='Poker']Mogę zrobić wizytę PA lub kogoś poprosić.[/QUOTE]

Dziękuję :) Jak pani będzie zdecydowana, To Cię pięknie poproszę o tę wizytę :)

Posted

[quote name='malagos']Dziękuję :) Jak pani będzie zdecydowana, To Cię pięknie poproszę o tę wizytę :)[/QUOTE]

Tylko przed 21, bo wyjeżdżam na 2 tygodnie.

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Kochane ja zrobię tą wizytę pa,u Kredeczki też byłam:)[/QUOTE]

Tu chyba chodzi o wizytę we Wrocławiu,ale możesz ją zrobić, czemu nie.

Posted

[quote name='Poker']Tu chyba chodzi o wizytę we Wrocławiu,ale możesz ją zrobić, czemu nie.[/QUOTE]

hmm to się chyba zagubiłam:) Wrocław dla mnie zadaleko,a o którą Panią we Wrocłąwiu chodziło,czy jakiś domek się szykuje?

Posted

[quote name='malagos']Ja całkiem nie na temat, ale tyle osób z ok. Wrocławia- czy jakby dom się zdecydował na moja tymczasową Śnieżkę - Misię, to mogę kogoś poprosić o wizytę przedadopyjną we Wrocławiu? ...[/QUOTE]

no teraz już wiem o co chodzi:) zakręciłam się

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Mam nadzieje ,ze znajda sie domki[/QUOTE]
Koniecznie trzeba ustalic to z panem wet i sąsiadem, ktorzy chcieli psiaki, nie ma na co czekac.
Czy ktos robi im ogloszenia?
Dostalam numer konta, Macia zrobi przelew na kwote 150 zl , na zaszczepienie i odrobaczenie wszystkich trzech psow, trzeba tez zalozyc im ksiazeczki zdrowia , moze bez wpisywania wlasciciela.