Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gusiaczek']"jak przyjechałam do mamy to leżał biedaczek skulony w rulon,"
Te cudowne znajda dom, a On ???????? :-([/QUOTE]

wierze ,że ta cudowne znajdą dom chociaż wszystko stoi w miejscu,no ten trzeci ,ma najmniejsze szanse,wysyłąm właśnie zaproszenia na wątek

Posted

[quote name='gosiaczek1984']wierze ,że ta cudowne znajdą dom chociaż wszystko stoi w miejscu,no ten trzeci ,ma najmniejsze szanse,wysyłąm właśnie zaproszenia na wątek[/QUOTE]

Bezczelnie czekam na zaproszenie ;)

Posted (edited)

[quote name='bela51']Zapisuje, naprawde czasem nie wiem skąd brac siłyi pieniadze :-( Coraz wecej tych bidulkow :-([/QUOTE]

Wiesz bela to co się teraz dzieje z psiakam to szok i nadchodzi najgorsze WAKACJE

czy ktoś ma namiar na bazarek ogłoszeniowy,b ja nie mogę znależć,a chce ogłosic psiaki

Edited by gosiaczek1984
Posted

[quote name='gosiaczek1984']Mysli o tym,zeby go wziac na dzialke ,zeby tam byl,ale czy nie ucieknie,te dwa sa bajeczne,jak bede w domu to wstawie zdjecia,osoby ,ktore je zaadoptuja beda mialy przytulanki i szczescie

Może jednak spróbować przetrzymać tego trzeciego psiaczka na działce....jeżeli jest ogrodzona, to przynajmniej będzie bezpieczny.

Posted

[quote name='omi']Może jednak spróbować przetrzymać go na tej działce....jeżeli jest ogrodzona, to przynajmniej będzie bezpieczny.[/QUOTE]

no właśnie ,że ona jest tak ogrodzona,że można przejść przez ogrodzenie,bo jest drewniane,jutro będe rozmawiać z mama czy spróbuje go tam wziać

Posted

Ewentualne, większe otwory w ogrodzeniu może uda Ci się czymś zastawić. Na karmę dla niego dołożę "grosik".
Może uda się zorganizować jakiś bazarek, żeby pomóc Mamie i Tobie.

Posted

Boże boję się ,że za kilka dni jak nie znajdą się dla nich domki to znowu wrócą na ulicę,bo moja mama ma wyjeżdżać,na karmę nie trzeba pieniędzy,bo moja mama im gotuje,przydałyby się pieniążki na szczepienie i odrobaczenie,jesli ktoś byłby chętny to wyślę na pw nr konta,to w poniedziałek mama by je zaszczepiła i odrobaczyłą,jeśli chodzi o ogrodzenie na działce to nie ma szans,to nie są szczebelki to sa takie pale ,nie wiem bedziemy coś myśleć jutro co z nim,ryczeć mi się chce z tej bezsilności,żeby to był jeszcze jeden ,a to są trzy

Posted

[quote name='ceris']Jestem od Ewci Gonzales. Biedne pieski, poszukamy ratunku choć daleko od nas :roll: Przynajmniej radą wspomogę albo podniesieniem wątku.[/QUOTE]

jeśli by się znalazły u was domki to byśmy zbierały na transport,boję się o nie....one są tak kochane

Posted

Jestem na zaproszenie, ale nie wiem jak pomóc :( Doświadczenie mikro, w kasie już pusto. Gosiaczku, nie załamuj się! Tyle osób odpowiedziało na Twój apel, trzeba wierzyć, że uda się znaleźć dom całej trójce psiaków. A te pale na działce to skutecznie uniemożliwiają przechowanie pieska? Bo może go lepiej z oczu SM usunąć ...

Posted

[quote name='Rubik']Jestem na zaproszenie, ale nie wiem jak pomóc :( Doświadczenie mikro, w kasie już pusto. Gosiaczku, nie załamuj się! Tyle osób odpowiedziało na Twój apel, trzeba wierzyć, że uda się znaleźć dom całej trójce psiaków. A te pale na działce to skutecznie uniemożliwiają przechowanie pieska? Bo może go lepiej z oczu SM usunąć ...[/QUOTE]

Przez te pale to by nawt wilczur przeszedł,gdyby te dwa już poszły do domków,to mama wezmie na chwilę do domu tego trzeciego,zrobiłam im już dzisiaj ogłoszenia.tzn dałam na bazarek ogłoszeniowy

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Boże boję się ,że za kilka dni jak nie znajdą się dla nich domki to znowu wrócą na ulicę,bo moja mama ma wyjeżdżać,na karmę nie trzeba pieniędzy,bo moja mama im gotuje,przydałyby się pieniążki na szczepienie i odrobaczenie,jesli ktoś byłby chętny to wyślę na pw nr konta,to w poniedziałek mama by je zaszczepiła i odrobaczyłą,jeśli chodzi o ogrodzenie na działce to nie ma szans,to nie są szczebelki to sa takie pale ,nie wiem bedziemy coś myśleć jutro co z nim,ryczeć mi się chce z tej bezsilności,żeby to był jeszcze jeden ,a to są trzy[/QUOTE]

Sprawdz ile pieniedzy potrzeba na szczepienia i odrobaczenia, mysle,ze bedzie mogl pomoc tutaj Klub WB, tylko koniecznie wez paragon, potwierdzenie wplaty i potem przeslij lub najlepiej zeskanuj i wyslesz na podany adres, lub wstawisz na watek pomocowy, sygnatura w moim podpisie. Jezeli pomoc zostanie zatwierdzona to poprosze Cie o numer konta.

Posted

[quote name='Ellig']Sprawdz ile pieniedzy potrzeba na szczepienia i odrobaczenia, mysle,ze bedzie mogl pomoc tutaj Klub WB, tylko koniecznie wez paragon, potwierdzenie wplaty i potem przeslij lub najlepiej zeskanuj i wyslesz na podany adres, lub wstawisz na watek pomocowy, sygnatura w moim podpisie. Jezeli pomoc zostanie zatwierdzona to poprosze Cie o numer konta.[/QUOTE]

Super to dzwonie do mamy

Posted

Pomoc zostala zatwierdzona, 150 zl na zaszczepienie i odrobaczenie! /Odrobaczenie koniecznie/, trzech psow pod opieką Mamy gosiaczek1984 .
Numer konta poprosze na pw do mnie i do Macia.

Posted (edited)

[quote name='Ellig']Pomoc zostala zatwierdzona, 150 zl na zaszczepienie i odrobaczenie! /Odrobaczenie koniecznie/, trzech psow pod opieką Mamy gosiaczek1984 .
Numer konta poprosze na pw do mnie i do Macia.

Mama dzwoniła do weta dzisiaj nie da rady,ale w poniedzialek je zaszczepi i odrobaczy,wet dal nadzieje na jednego pieska,pani ,ktorej umarl maz chce malego pieska wet powiedzial,ze jeden z nich tych kudlatych pojdzie do niej,oby..sasiad moj zapyta sie dziewczyny o drugiego,bo sidm w nim zakochal w tym wiekszym,ten trzeci troszke jest zlekniony,jak tylko tamte pojdawdo domu to mama go wezmie na pare dni i szukamy mu domku

Dziekuje Ci z calego serca okolo 18przesle daneg.mama juz dzwoni do weta to moze uda sie dzisiaj to zalatwic

Edited by gosiaczek1984
Posted

[quote name='gosiaczek1984']

Mama dzwoniła do weta dzisiaj nie da rady,ale w poniedzialek je zaszczepi i odrobaczy,wet dal nadzieje na jednego pieska,pani ,ktorej umarl maz chce malego pieska wet powiedzial,ze jeden z nich tych kudlatych pojdzie do niej,oby..sasiad moj zapyta sie dziewczyny o drugiego,bo sidm w nim zakochal w tym wiekszym,ten trzeci troszke jest zlekniony,jak tylko tamte pojdawdo domu to mama go wezmie na pare dni i szukamy mu domku

Dziekuje Ci z calego serca okolo 18przesle daneg.mama juz dzwoni do weta to moze uda sie dzisiaj to zalatwic[/QUOTE]

Cudownie, najlepiej jak psiaki od razu trafia do domow stalych.

Posted

[quote name='gosiaczek1984']

Dziekuje Ci z calego serca okolo 18przesle daneg.mama juz dzwoni do weta to moze uda sie dzisiaj to zalatwic[/QUOTE]
Gosiaczek1984 nie moge sie do Ciebie dodzwonic, chce tylko przypomniec,ze z pomocy otrzymanej z Klubu nalezy sie rozliczyc, prosze tez o informacje ile maja kosztowac szczepienia i odrobaczenie.
Koniecznie jest na watku zrobienie w 1 lub 2 poscie rozliczenia.
Zadzwonie za pol godziny.

Posted

gosiaczek- zaglądam na wątek;) bez zaproszenia...
jeśli potrzebujesz ogłoszenia dla kudłaczy- zamiast wbijać na bazarek napisz do mnie(zabinska.izabela@gmail.com)- wyślij po 4-5 (jęsli masz) dobrych zdjęć piesków i napisz mi krótki opis- wiek, wielkość, charakter, co lubią, czego się boją, jakich domów szukają- plus namiary i na jakie woj. je ogłaszać- wieczorkiem zrobie ogłoszenia za free;)!
te psiaczki są cudne (za bardzo nie mam czasu czytać całego wątku)