Nutusia Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Mazowszanko, a może to byłaby dobra propozycja dla tej pani z W.?... Quote
Mazowszanka13 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Nutusia']Mazowszanko, a może to byłaby dobra propozycja dla tej pani z W.?... Ona ma już na oku jakiegoś pieska blizej Warszawy. Słuchajcie, te pieski są bardzo adopcyjne, tylko trzeba je trochę przygotować wizualnie. O tę suczkę, Biankę, po kąpieli i ostrzyżeniu biją się domki. Quote
gosiaczek1984 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Moja mama wieczorem sprobuje je wziac do domu i wykapac,to zrobi im zdjecia i je oglosze jutro,chcialabym,zeby razem trafily do kochajacej rodziny do ogrodu z ciepla budka,jedzeniem,mam nadzieje,ze nie bedzie zapozno,ze nie zawina ich do schroniska Quote
Gosiapk Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Będzie bardzo trudno znaleźć jeden dom dla wszystkich. Dla ich dobra, aby zwiększyć szansę choć jednego na znalezienie domu, nie dyskwalifikuj od razu osób, które będą chciały tylko jednego (o ile w ogóle ktoś się zgłosi normalny, nie po psa na łańcuch). Quote
auraa Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Śliczne małe psiaki, myslę, ze mają szanse ale nie razem. Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Pieski wykapane,mama mowi,ze sa fantastyczne Quote
malagos Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 A pokażesz je tu?........ Strasznie jestem ciekawa tej przemiany :) Ten trzeci da sie złapać? Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Ten mniejszy bardziej ruchliwy,bawia sie i co chwila klada mordki na siebie,przytulaja sie i czekaja na glaskanie razem,sa bardzo inteligentne,ten wiekszy bardzo sie boi mopa,odrazu sie kuli w kat,bardzo deliktanie jedza,nie lapczywie,odrazu wsiadly do auta ,kochane kruszynki Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Wlasnie probuje odebrac mmsy od mamy,ale cos sie nie chca sciagnac,ten trzeci jest bardziej pchlochliwy,mama mowi,ze te oczka maja takie smutne Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Juz mam zdjecia,zaraz wsatwie,sa takie slodkie,niewinne Quote
malagos Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Gosiaczku, jeśli mogę poradzić, nie pisz posta pod postem, tylko edytuj poprzedni i dopisuj (regulamin forum.... ) A teraz już wiadomo, jakiej płci są? Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 (edited) [quote name='malagos']Gosiaczku, jeśli mogę poradzić, nie pisz posta pod postem, tylko edytuj poprzedni i dopisuj (regulamin forum.... ) Mama wychodziła na dwór,to nie chciały zostać wypuściła je i idą krok w krok za nią:),temu większemu trzeba ostrzyc ,bo ma kontuły z tyłu Edited June 7, 2013 by gosiaczek1984 Quote
Mazowszanka13 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 gosiaczek1984, tu masz wątek Bianki, która jest w typie chłopaków: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240068-Mikroskopijna-Bianca-i-Pola-wreszcie-z%C5%82apane-Bianka-szuka-odpowiedzialnego-domku! Było w jej sprawie dużo telefonów. Bardzo się podobała, po umyciu i fryzjerze oczywiście. Skontaktuj się z Ellig lub Ewa Marta, które się suczką opiekowały. Może mają niezagospodarowane domki, może będą dzwonić inni. Problem tylko w tym, że one ogłaszały (chyba) na mazowieckie, a Twoje psiaki są na Dolnym Śląsku. Trochę daleko. Ale spróbować warto. Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Dziękuję Ci już piszę do nich,zawsze można zorganizować transport [quote name='Mazowszanka']gosiaczek1984, tu masz wątek Bianki, która jest w typie chłopaków: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240068-Mikroskopijna-Bianca-i-Pola-wreszcie-złapane-Bianka-szuka-odpowiedzialnego-domku! Było w jej sprawie dużo telefonów. Bardzo się podobała, po umyciu i fryzjerze oczywiście. Skontaktuj się z Ellig lub Ewa Marta, które się suczką opiekowały. Może mają niezagospodarowane domki, może będą dzwonić inni. Problem tylko w tym, że one ogłaszały (chyba) na mazowieckie, a Twoje psiaki są na Dolnym Śląsku. Trochę daleko. Ale spróbować warto. Quote
eliza_sk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Czy są jakieś lepsze zdjęcia psiaków ? Jakie są mniej więcej wagowo ? Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 (edited) [quote name='eliza_sk']Czy są jakieś lepsze zdjęcia psiaków ? Jakie są mniej więcej wagowo ?[/QUOTE] te zdjęcia robiłą moja mama,pieski mają jeden gdzieś ze 4kg ,a drugi max 6,są mega kochane Nazywają się Gryś i Anioł Edited June 7, 2013 by gosiaczek1984 Quote
eliza_sk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Gdzie dokładnie są w tej chwili psy ? Mam domy po Capri - 5,7 kg psa, więc będę podsyłać te, tylko trzeba opisów i lepszych fot, to moja mała: Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='eliza_sk']Gdzie dokładnie są w tej chwili psy ? Mam domy po Capri - 5,7 kg psa, więc będę podsyłać te, tylko trzeba opisów i lepszych fot, to moja mała: Pieski są małe jeden ma 4kr drugi max 6.Bardzo lgną do ludzi,wtulają się ,chodzą teraz krok w krok za moją mamą,bardzo ze sobą zżyte,ale najważniejsze,żeby znalazły domki nawet osobno,bardzo łagodne,same wsiadły wczoraj do auta jak je moja mama zawołała,może moja mama będzie je brała do domu chociaz na parę dni do znlezienia domków,obecnie przebywają w okolicach Kłodzka to jest dolny śląsk,oczywiście jesli znalzłby się super domek to będziemy wspólnie szukać transportu,kochaja ludzi ponad wszystko,poprzedni właściciel nie dbał o nie były przywiązane na sznurze nie miały nawe obroży. PS .trzeci piesek dalej błąka się mama go dzisiaj nakarmiła teraz szaleją razem na dworze takie były...... czyste i już ten leżał na ziemi i brudny jest Quote
eliza_sk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Dasz radę lepsze foto zrobić ? W jakim wieku są około ? Mam dom z Opola i drugi z Kędzierzyna. Quote
Ellig Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Mazowszanka']gosiaczek1984, tu masz wątek Bianki, która jest w typie chłopaków: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240068-Mikroskopijna-Bianca-i-Pola-wreszcie-złapane-Bianka-szuka-odpowiedzialnego-domku! Było w jej sprawie dużo telefonów. Bardzo się podobała, po umyciu i fryzjerze oczywiście. Skontaktuj się z Ellig lub Ewa Marta, które się suczką opiekowały. Może mają niezagospodarowane domki, może będą dzwonić inni. Problem tylko w tym, że one ogłaszały (chyba) na mazowieckie, a Twoje psiaki są na Dolnym Śląsku. Trochę daleko. Ale spróbować warto. gosiaczek1984, ogloszenia Bianki juz zostaly usuniete, jezeli jeszcze ktos sie odezwie to damy znac, rozumiem ,ze to sa psy a nie sunie, czy byly u wet.? Ile maja lat? Czy wiesz jak sie zachowuja wobec kotow, dzieci? Bianka miala ogloszenia tylko na woj. mazowieckie. Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='eliza_sk']Dasz radę lepsze foto zrobić ? W jakim wieku są około ? Mam dom z Opola i drugi z Kędzierzyna.[/QUOTE] Bede dzisiaj u mamy to spróbuję zrobić lepszezdjęcia,psy są młode maksymalnie około 2 lat,mama mówi,że ten bardziej kudłaty stoi przed niej ,kładzie jej się na nogi i błaga wzrokiem,żeby go wziąć,serce się kraja ,moja mama je weżmie dopoki się domki nie znajdą,super by było jakby pojechały do domków,do Opola mogę dowieżć,a ile od Opola do Kedzierzyna? Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Ellig']gosiaczek1984, ogloszenia Bianki juz zostaly usuniete, jezeli jeszcze ktos sie odezwie to damy znac, rozumiem ,ze to sa psy a nie sunie, czy byly u wet.? Ile maja lat? Czy wiesz jak sie zachowuja wobec kotow, dzieci? Bianka miala ogloszenia tylko na woj. mazowieckie. Nie wiem jak się zachowują do dzieci kotów,ale po ich usposobieniu widać ,że kochają ludzi ,wszystko co ich głaska,do psów na pewno ok,nie odstępują siebie na krok Quote
iwonamaj Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jakby było potrzebne wydarzenie na FB, dajcie znać na pv.... Mogę założyć, jeśli ktoś potem je ze mną poprowadzi. Quote
Ellig Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 http://img9.imageshack.us/img9/2370/201306w.jpg Czekam na wiecej informacji, numer telefonu do Twojej Mamy tez by sie bardzo przydal, zeby wiecej dowiedziec sie rowniez o tym trzecim piesku. Quote
Recommended Posts