gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Dokladnie dwa od pana w pace,a trzeci tez porzucony wysle tego trzeciego zdjecie wieczorem,tez sie boje ze je zawina do schroniska Quote
gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Ja nie ma FB czy ktos moglby zrobic?pieski dalej spia w jednym miejscu Quote
malagos Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Żeby nie było za późno....... Gosiaczku, a sprawdziła Mama płeć tych dwóch psiaków? Quote
gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 oto trzeci piesek bardzo zgaubiony Quote
gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 zapomniałam zapytać mamy czy w końcu sprawdziłą czy to suczka czy piesek,bo cieżko cokolwiek zobaczyć pod jego kudełkami Quote
gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 mama mówi,że ten troszkę większy to na 90% samiec,ale nie widać do końca dobrze:) Quote
zachary Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Słodkie biszkopciki i biedactwa nie wiedzą dlaczego muszą teraz spać na ulicy...Trzymam kciuki, bo sama mam pod nosem, czyli ogrodzeniem bezdomniaka, a w domu sześć zwierzaków.... Quote
gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 to jest straszne co one muszą czuć Quote
Poker Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Biedactwa, nie wiedzą co sie dzieje. Leżą dosłownie na bruku. Quote
perpe-tua Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 To ja ostatecznie deklaruję się, że mogę wziąć na dt to maleństwo z drugiego zdjęcia. Najwcześniej 14czerwca. Quote
gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='perpe-tua']To ja ostatecznie deklaruję się, że mogę wziąć na dt to maleństwo z drugiego zdjęcia. Najwcześniej 14czerwca.[/QUOTE] Jeśli nie znajdzie się ds to jak najbardziej będziemy szukać środków,żeby mógł być u Ciebie,a nie na bruku biedactwo,będę prosiła mamę ,żeby wzięła go do tego czasu do siebie,ale wiem,że będzie ją ciężko przekonać,bo ona się boi ,że tamten załamie się jak ona go zabierze Quote
perpe-tua Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Też myślałam o ty "załamaniu", ale nie mam warunków na więcej psiaków... Quote
gosiaczek1984 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='perpe-tua']Też myślałam o ty "załamaniu", ale nie mam warunków na więcej psiaków...[/QUOTE] a może ktoś z Twoich znajomych chciałby drugiego to by się widywały Quote
gosiaczek1984 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Cioteczki dobrze by bylo je zaszczepic,bo na pewno nigdy nie byly szczepione,czy ktos by pomogl zebrac fundusze na to,a moja mama je zaszczepi Quote
malagos Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Gosiaczku, najpierw trzeba je odrobaczyć, a potem szczepienie. Obowiązkowa jest wścieklizna, a nieobowiązkowe ( z punktu widzenia prawa) są psie wirusówki, ale dla psa to one są ważniejsze. I ważne jest odpchlenie i zabezpieczenie przeciwko kleszczom. Quote
gosiaczek1984 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Rozmawialam teraz z mama,mama mowi,ze dla nich dwoch bylaby najlepsza ciepla budka ,jedzenie i bylyby szczesliwe,one spia wtulone w siebie,ich dom to podworko najlepiej sie tak czuja,cale zycie byly przy budzie,to ich cale zycie,gdyby ktos im mogl dac ciepla budke,jedzonko,ogrod ,one sa tak ze soba zwiazane,ze mama mowi,ze nie wyobraza sobie,zeby je rozdzielic,ten trzeci pies kuleje na lapke,jest bardzo pchlochliwy,nawet ktos na innym watku proponowal bude ,moze udaloby sie je zabrac razem Quote
Mazowszanka13 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 To rzeczywiście będzie tragedia jak zostanie tylko jeden kudłacz. A gdzie tę budę chcecie postawić ? Dwa lata to bardzo długo, ale przed powrotem pana z więzienia powinny zniknąć z jego pola widzenia. Quote
iwonamaj Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Mogę założyć pieskom wydarzenie na FB, ale ktoś musiałby zostać współorganizatorem i dalej je poprowadzić, ponieważ ja nie będę systematycznie na FB. Quote
gosiaczek1984 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='Mazowszanka']To rzeczywiście będzie tragedia jak zostanie tylko jeden kudłacz. A gdzie tę budę chcecie postawić ? Dwa lata to bardzo długo, ale przed powrotem pana z więzienia powinny zniknąć z jego pola widzenia.[/QUOTE] Wlasnie mam nadzieje,ze moze tutaj na dogo by je ktos przygarnal,a bude sie zalatwi,ja nie moge ich wziac,bo mam na ogrodzie wielkiego psa adoptowanego,ktory rzuca sie do psow,mama mieszka w mieszkaniu czesto wyjezdza,moze znajdzie sie dobra dusza,ktora je przygarnie do ogrodu razem,sumienie mnie zezre jak je rozdzielimy Quote
jo ka Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 O cholibka! Na razie zapisuję , na tą chwile nie mam pomysłu jak pomóc, zwłaszcza żeby ich nie rozdzielać...:shake: Quote
Recommended Posts