Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toyota to nie mój kolega ale mojej koleżanki, ja nawet faceta nie znam
Napisz do niej PW ona jest tu na dogo, powiedz że ja Cię napuściłam
Nick paula82

Posted

no i nie mamy transportu dla Puszka :sad: ten w weekend odpadl, ten z bydgoszczy nie wiem, bo nie dostalam od pauli na razie odpowiedzi, jeszcze byl jeden na jutro z Torunia za 150 zl, ale nie wiem czy to jest nadal aktualne, chociaz lepiej jakby Puszek pojechal w sobote, zawsze to jeden dzien do przodu, w koncu jest krotko po zabiegu..

Posted

Zapomiałam napisać, że zdjęcie Puszka widnieje na stronie schroniska w dziale "znalezione". Jest tam tylko on jeden, więc łatwo znaleźć. Poinformowałam też kilka najważniejszych pracowników schroniska, także gdyby właściciel dzwonił, zostałby mu przekazany kontakt do nas.

Posted

Przesyłam Wam numer do Pauliny ( tej której kolega jeździ do Bydgoszczy) zadzwońcie do niej, może wie czy ten kolega wraca np w sobotę albo w niedzielę do Warszawy.
Może coś da się zrobić

Toyota masz zapchaną skrzynkę, PW z numerem poszło do kolejnej kobietki

Posted

Dziękuję ślicznie :) Paulina też już się ze mną kontaktowała. Na razie nie znam szczegółów, toyota udzieli na pewno więcej informacji, ale ma podjechać jakiś Pan do nas, gdyż będzie w pobliskiej miejscowości (nie wiem czy dobrze zrozumiałam, może chodziło wcześniej o inną osobę), w każdym bądź razie, jutro ten pan zabierze Puszka i zawiezie do Warszawy :)

Posted

Ten pan jedzie z Warszawy specjalnie po Puszka. Jest to osoba, która sama się zgłosiła do pomocy na fb.

Pan ten 2 razy wpłacał dosyć duże kwoty na konto Stowarzyszenia 4 Dogs na psy będącę pod opieką Stowarzyszenia, a teraz zaoferował pomoc w transporcie Puszka.

Naprawdę nie wiem jak dziękować :oops:.

Posted

Dostał przepustkę do lepszego życia. Dziewczyny ze Stowarzyszenia 4 Dogs na pewno nie wydadzą go byle komu :cool2:.

Przy okazji, rachunek za kastrację 150 zł + 20 zł kołnierz.

Może ktoś by zechciał dorzucić grosik na ten cel ?
Wpłaty można dokonać bezpośrednio na konto lecznicy.

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Puszuś w drodze do dt... był tylko tydzień, ale złapał mnie bardziej za serce niż Igiełka, nie wiem czemu po prostu tak czuję, pocieszam się tym, że zrobiłam dla niego tyle ile mogłam.[/QUOTE]

Melduję się u ślicznego Puszka!!!!

Wiem, co czujesz.
Ja zawsze przeżywam rozstania, nieistotne, czy psiak był kilka dni czy miesięcy.
Najważniejsze, że mu pomogłaś. Teraz będzie już z górki!!!

Taki kochany szkrab na pewno szybko znajdzie dobry dom!!!

Posted

[quote name='toyota']

Przy okazji, rachunek za kastrację 150 zł + 20 zł kołnierz.

Może ktoś by zechciał dorzucić grosik na ten cel ?
Wpłaty można dokonać bezpośrednio na konto lecznicy.[/QUOTE]

Ania wetka ogromnie zeszla dla nas z ceny :iloveyou:w tym rachunku jest kastracja, kolnierz i 4 zastrzyki z antybiotykiem, ktore trzeba bylo robic po kastracji. Bardzo prosimy o pomoc!

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Ania wetka ogromnie zeszla dla nas z ceny :iloveyou:w tym rachunku jest kastracja, kolnierz i 4 zastrzyki z antybiotykiem, ktore trzeba bylo robic po kastracji. Bardzo prosimy o pomoc![/QUOTE]

Niestety nie dam rady wspomóc finansowo, przykro mi:-(

Posted

Puszka zawiózł pan z Warszawy:

[quote name='toyota']Ten pan jedzie z Warszawy specjalnie po Puszka. Jest to osoba, która sama się zgłosiła do pomocy na fb.

Pan ten 2 razy wpłacał dosyć duże kwoty na konto Stowarzyszenia 4 Dogs na psy będącę pod opieką Stowarzyszenia, a teraz zaoferował pomoc w transporcie Puszka.

Naprawdę nie wiem jak dziękować :oops:.[/QUOTE]