Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Nooo....demoniczna :D[/QUOTE]

:-D:-D:-D
faktycznie , są tacy co tak uważają ..

a zdjęcia bardzo ładne
dostałam zapytanie o Joko z rzeszowiaka
ale jakoś tak nieciekawie - czy Joko jest jeszcze na sprzedaż

Posted (edited)

Nowy pakiet :)
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
olx,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
petsy,
pet world,
rzeszowiak,
brzozowiak,
tarnowiak,
przemyślak,
sanok24,
krosno24,
rzeszów24,
anonse,
alegratka,
sandomierzanin,
stalowe miasto,
info nowa dęba,
nasze miasto,
ogloszeniawp
[/B]

Edited by karolciasz28
Posted

Karolciu dzięki, trza ją szybko wydać, bo tam lada chwila nie będą chcieli jej oddać, taka miłość jest :D ( osobiście dopilnuje, żeby się nie zasiedziała )

Posted

[quote name='majuska']Karolciu dzięki, trza ją szybko wydać, bo tam lada chwila nie będą chcieli jej oddać, taka miłość jest :D ( osobiście dopilnuje, żeby się nie zasiedziała )[/QUOTE]

ja już widzę , jak Joko jest rozpieszczana :lol:

Posted

[quote name='figa33']ciąg dalszy korespondencji na temat Joko ( z rzeszowiaka )
przekazałam pani tel i mail do Beci[/QUOTE]
niestety nikt się ze mną nie kontaktował w jej sprawie. Widze że większosć ogłoszeń psów na mnie ale oprócz jednego telefonu w sprawie Belli zupełna cisza.

Posted

figa33 napisał(a):
dobrze ,ze Joko w DT , ale nie może się zasiedzieć ..

najgorzej że zero telefonów i to nie tylko w sprawie Joko. Nawet Bella nie wzbudza takiego zainteresowania jak myslalam.

Posted

był telefon z Leska ale chyba nie mieli wyobrażenia co do wielkości psa bo miał być taki na kolana. Mam dosłać zdjęcia ale nie o takiego im chodzi, ich dorosła córka ma grzywacza chińskiego wypieszczonego i myśleli że ten tez taki nakolankowy. Czy ona na zdjęciach wygląda na taka małą ?

Psssss......przenoszę ten post do Belli bo to jej dotyczyło :eviltong:.

Posted

ja się o jej przyszłośc nie boję bo ona na pewno dom znajdzie tylko pytanie kiedy ? najlepiej żeby jak najszybciej trafila do adopcji żeby za bardzo nie przyzwyczaila sie do miejsca w którym jest.

Posted

Joko jutro jedzie do nowego domu, dzis ludzie przyjechali ją obejrzeć na DT, ale zabieraja jutro bo musza jej kupic całą wyprawkę, domek w Łańcucie, rodzinka z dwójką dzieci, Becia ich tam coś więcej wymaglowała, to może napisze, bardzo sympatyczni

Posted

Wiecie, to jest taki telefon który odbierasz i wiesz, że to może być to. Mieszkają w Łańcucie z 2 dzieci, chcą niedużego, miłego i łagodnego pieska do towarzystwa. Joko od razu wpadła im w oko zarówno w wersji naturalnej jak i majuskowej. Myslę że to fajny domek, taki własnie dla Jokuni.

Posted

majuska napisz czy Joko pojechała bo ja dzisiaj miałam o nią 3 telefony, przed chwilką chociaż juz prawie 22 godz. ostatni. Pan powiedział, że jego koleżanka która ze mną mailowała właśnie przyjechała do Rzeszowa i mogłaby ja zabrać. Ale ja miałam tylko jedno mailowe zapytanie przedwczoraj od Kautz Gerhard bez ciągu dalszego gdzie udzieliłam informacji że suczka jest do adopcji. Czy ktoraś z was mailowala jeszcze w sprawie Joko ?

[FONT=Verdana]Dobry wieczor[/FONT]
[FONT=Verdana]czy ta suczka nadal szuka domu?[/FONT]
[FONT=Verdana]pozdrawiam[/FONT]