Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='majuska']a ja miałam dzis telefon o Alfiego, miły pan, 50 ar ogrodzone, stoja 2 budki na ogrodzie, no i jak doszło do pytania: a co w zimie z psem i usłyszałam o piwnicy, to mnie zaterepało

do mnie tez dzwonił ale telefon zostawilam w domu i dopiero odzwoniłam po powrocie. Mówił że już z tobą rozmawiał ale powiedziałaś że spory ruch koło Alfiego i nic z tego nie będzie :diabloti:. Niemniej zapytałam o warunki i mówił mi o tych 2 budkach i w zimie kotłownia, że warunki rewelacyjne / to jego słowa/ . Więc już wiedziałam dlaczego Alfik taki rozchwytywany wg ciebie :diabloti:.

Edited by Becia66
  • Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']a ja miałam dzis telefon o Alfiego, miły pan, 50 ar ogrodzone, stoja 2 budki na ogrodzie, no i jak doszło do pytania: a co w zimie z psem i usłyszałam o piwnicy, to mnie zaterepało[/QUOTE]

dzisiaj znowu ten gościu dzwonił do mnie i powołał się na poprzednią rozmowę, że miał sie skontaktować za kilka dni / to chyba z majuską mnie pomylił/. Usłyszał ode mnie znowu, że nie wydajemy do bud psów, które mogą mieszkać w domu, a tym bardziej szczeniaki, a on że my zgłupiały jak chcemy pozamykać psy w domach i blokach bo u niego pól hektara do latania. I kotłownia - dodałam, a on że tylko w zimie, a teraz duża, ocieplona buda po poprzednim psie którą se bardzo chwalił...
Naprawdę nie mam nic przeciw budom dla niektorych psów , szczególnie tych, które zawsze w nich mieszkaly i pobyt w domu mógłby być dla nich karą ale na boga, nie dla Alfika !!!

Posted

[quote name='Agula99'] Niech coś wreszcie zadziała,

niestety nic nie działa, zero telefonów, zero żadnych innych zapytań. Dzisiejsze zdjęcia Joko, jest cudowna, kochana przylepka, do całowania i zapieszczenia.

Posted

Alfik słodziak nad słodziakami, bardziej delikatny i ostrożny niż Joko. To ona wiedzie prym w parze, Alfik uległy i spokojniutki. Wolałabym żeby to on poszedł pierwszy do domku bo Joko da sobie rade w sama,, Alfi natomiast będzie załamany i nieszczęsliwy.

Posted

trzymajcie kciuki dla małej też jest szansa, trzymajcie!!! Może się uda, może już jutro się dowiemy, fajnie by było, bo ona strasznie płacze za Alfikiem, a tak miała by swojego ludzia!!! trzymajcie!!!!

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Super! :multi::multi: Gdzie Alfik trafił? :)
Trzymam za małą!

Do Boguchwały, a to na zdjęciu to moja znajoma!!! Alfik ma do towarzystwa malutkiego pieska, skrzyżowanie coś tam z czymś, sorrki nie pamiętam ;) mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)