ktiger Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Fotki białasa: Tak Baca przywitał nasze, obce sobie dzieci, gdy przed wyjazdem do Agi zajrzeliśmy do Fszutów. Wspaniały z niego opiekun i towarzysz dziecięcych zabaw. i trochę newsów Camara z Krzysiem poprzednią niedziele poświęcili wizycie przedadopcyjnej dla Bacy. Dom został zaakceptowany, ale do adopcji niestety nie dojdzie. i Camara dodała Z Bacą wszystko OK I z "domem" także Dobra adopcja to taka, gdzie "dom" pasuje do psa a pies do "domu" A tu jest tak, że pies fajny i ludzie fajni... ale niekoniecznie dla siebie. Trzymamy kciuki aby chłopaka trafił na SWÓJ dom! Quote
KasiaT Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Zaglądam wieczorową porą do pięknego blondyna i przesyłam głaski Quote
ktiger Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Wiem, że się powtarzam, ale gdyby nie mój Bejasty... Quote
ktiger Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Uwielbiam tu zaglądać, ale jeszcze bardziej chciałabym zobaczyć Białasa w swoim domu! Quote
KasiaT Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='ktiger']Uwielbiam tu zaglądać, ale jeszcze bardziej chciałabym zobaczyć Białasa w swoim domu![/QUOTE] To nie jesteś osamotniona :evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts