Bigonio Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Baca to wspaniały pies musi mieć odpowiedni dom dla kochanych misiów ;) Quote
KasiaT Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Bigonio']Baca to wspaniały pies musi mieć odpowiedni dom dla kochanych misiów ;)[/QUOTE] Też jestem tego zdania.Mam nadzieję,że w niedługim czasie zła passa minie i do Bacy uśmiechnie sie los w postaci nowego ,kochającego domku-trzymam mocno za to kciuki Quote
ktiger Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Baca zdrowieje. Dzisiaj Fszut napisała: Leczenie przynosi efekty. Weekend Baca z cała resztą rodzinki spędził na działce letniskowej. Pierwszy raz widziałam biegającego i bawiącego się Bacę. Chyba robił to pierwszy raz, bo jego nieporadność przy zabawie wzbudzała wśród nas wielką radość. Nie mam zdjęć z tych igraszek ale mam inne pt. czujny Baca i....piękny Baca Quote
ktiger Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Fotka od ElzaMilicz (a z wątku Inki ;-)): Quote
ktiger Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 W niedzielę będą się ważyć losy Bacy, tak Camara napisała na forum: Ja w niedzielę jadę sprawdzić dom dla Bacy Trzymajcie kciuki za pomyślność! Quote
KasiaT Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Trzymam kciuki oby to był ten jedyny i wymarzony domek Quote
ktiger Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='ktiger']W niedzielę będą się ważyć losy Bacy, tak Camara napisała na forum: Trzymajcie kciuki za pomyślność! w oczekiwaniu na wieści... Quote
KasiaT Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 A ja jeszcze podrzucę czekając na fotki z nowego domku Quote
KasiaT Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Ach ten blondas:loveu:-przybiegłam do Bacy powzdychać Quote
Recommended Posts