Agnes Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Dzieeeki za mile slowa:loveu: Clayton nie wiedział o co kaman, bo on terier, jego takie pierdoły nie interesują:evil_lol: A Fanta poczuła się aż nadto w roli owczarka-stróża, jak dobrze, że w domu jest znowu sobą:lol: Talia jakbym miała godzinkę drogi nad morze byłabym co najmniej raz w miesiącu:eviltong: oczywiście zależy jaka plaża, czy coś sensownego masz, bo jechać i się użerać z ludźmi to marna przyjemność. Quote
Agnes Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 O Pani jakie luksusy, chociaż...jakos mam złe wyobrażenie o takim miejscu ;) ach to polskie społeczeństwo:p Quote
Talia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Byliśmy tam rok temu pod koniec sierpnia i w tym roku na majówkę. Było czysto, mało ludzi i mało psów. To jest ludzko-psa plaża, zaznaczone jest tylko że od dwóch wejść, przy jednym 100m na zachód a przy drugim na wschód można włazić z psem ;) Tyle że brzeg nie jest piękny, są kamienie, nie wielkie, ale nie to co czyściutki, drobny piaseczek. Quote
Agnes Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Dobra...obowiązki czekają:evil_lol: Tak kończą się spacerki w upały:roll: Tego komentować nie trzeba ;) :loveu: Taka sytuacja:evil_lol: Quote
Agnes Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Piesek nakolankowy I kolejne wspólne zdjęcie:roll: dwa kretyny się dobrały, no za chiny nie dało się im zrobić ładnych zdjęć! Pan Model I przechodzimy do zdjęć z zachodu słońca, gdzie dałam d...y Quote
Erykowa Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Fanta prawdziwa fotomodelka. A Wasze wspólne zdjęcia-cudne :iloveyou: Quote
Agnes Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 i tutaj dla mojego pięknego zdjęcia, którego wybaczyć sobie nie mogłam. Ponieważ mam małą kartę pamięci w aparacie i z uwagi na jego wiek nie jestem w stanie dokupić kolejnej...muszę kasować z aparatu w trakcie takiego wyjazdu zdjęcia. Niby nic...ale kasując skasowałam to JEDNO zdjęcie, które już sobie wyobrażałam na mojej ścianie w dużym pokoju....nie było banalne, nie było kiczowate, był to zachód nad jeziorem:placz::placz::placz: Quote
Agnes Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Z tym modelowaniem Fanty to ciężka sprawa ;) ma suczyna humory, jak nakrzyczałam na nią na górce to się tak obraziła, że za chiny nie chciała się odwrócić w stronę aparatu. I nie to, że ona się aparatu boi, jak ma dobry humor to zrobie jej super zdjęcia sama, tu pociumkam tam zawołam i jest cacy. A tego dnia odwróciła się w drugą stronę i KONIEC Quote
*Monia* Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Cudne zdjęcia, cudne widoki, i super razem wyglądacie, pasuje Ci ta ruda psica :loveu: Zdjęcie by się dało odzyskać gdybyś nie pstrykała zbyt dużo po jego skasowaniu. Kiedyś się zawzięłam żeby exTZowi coś udowodnić i odzyskałam wszystko co ktoś pokasował z mojej karty. Czasochłonne trochę ale da się. To tak na przyszłość gdybyś znowu coś ważnego skasowała ;) Quote
Ty$ka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Zazdroszczę Wam tych wakacji razem, zdjęcia są mega, przyjemnie się je ogląda :D Quote
Agnes Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Monika a w jaki sposób się da? i rozumiem, że jak skasowałam 200 zdjęć np w ciągu dwóch tygodni to ciężko będzie odzyskać to jedno? ty mi lepiej powiedz gdzie kupilc druga karte do mojego złomka:eviltong: zaba14 dzięki! Ty$ka ja też sobie zazdroszcze:evil_lol: a tak mi aparat zaczął świrować...za chiny nie mogę zlikwidować tego zielonego paska:roll: ma ktoś jakis pomysł? I przyszedł czas na naszą najdłuższą wycieczkę, ponad 100 km celem dotarcia nad wielką wodę z piaskownicą obok! czyli odwiedziny Kątów Rybackich oraz spotkanie z Ewą i Dufflem taka dumna:evil_lol: Quote
Agnes Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 struś tfu! dingo pędziwiatr co robi gops na plaży?:evil_lol: rzuca patyki! Quote
Agnes Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 "chodź zobacz, tam jest wielka woda!" w tzw. między czasie:evil_lol: ponieważ linka psuła moje zdjęcia musiała zostać odpięta:eviltong: Quote
Mała Nika Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Fajny taki wyjazd :D Zdjęcia super- widać że psiska zadowolone :loveu: A wasze wspólne zdjęcia extra! Szczególnie te z buziakiem ;) Quote
Erykowa Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Cudne ! a wypadu nad morze zazdroszczę.Ja to mam trochę ;) daleko Quote
*Monia* Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec%202014/DSC_3667.jpg - jest tak romantycznie że nawet nie widać paska, a przynajmniej ja nie wiedziałam o co Ci chodzi :evil_lol: Aż mi gorąco od tej plaży i słońca :loveu: Są sprytne programiki do odzyskiwania danych. Nie każdy odzyska i zapisze, ale jak się dobrze poszuka to można i odzyskać i zapisać skasowane zdjęcia/dane. Nazwy programu nie pamiętam bo to było 4 lata temu.. Jak robiłaś dużo zdjęć po skasowaniu to nie ma szans na odzyskanie, bo zapewne zdjęcie już zostało 'zaklejone' kolejnym :shake:. Chyba że tylko kasowałaś a nie robiłaś już zbyt wielu zdjęć później. Co do karty to może w sklepie z antykami? :hmmmm: Jaka to karta? Bo gdzieś mam jakąś dziwną o małej pojemności, taką na kilka zdjęć ale w sumie zawsze te kilka więcej by było. Quote
BBeta Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec%202014/DSC_3743.jpg Jakie białe nogi :eviltong: Widzę, że trafiłyście na idealną pogodę, zazdroszczę :) Quote
gops Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='BBeta']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec 2014/DSC_3743.jpg Jakie białe nogi :eviltong: Widzę, że trafiłyście na idealną pogodę, zazdroszczę :) Nie wyobrażasz sobie nawet mojego cierpienia po powrocie ! Tak spaliłam łydki że bolały przy każdym dotknięciu kilka dni . Nie wspomne o ramionach .. mam poparzone(nie mylić z opalone) bo inteligentnie się niczym nie posmarowałam . A był tak przyjemny wiaterek że nic nie czułam . Zaraz Agnesowa wejdzie i powie że to moja wina i dobrze mi tak :lol: A woda w morzu była zimna okrutnie brr . Quote
angineuuka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 super te zdjęcia, zazdroszczę bardzo :loveu: a co to za karta? Quote
rashelek Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Przepiękne są te zdjęcia. Aleee Wam zazdroszczę tego wyjazdu nad morze! A fotek z Dufflem nie ma? ;) Quote
Talia Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Super zdjęcia. Fanta ma piękną sylwetkę :loveu: a co do nóg to ja w tym roku mam wyjątkowo opalone, chyba przez te częste chodzenie z psem do ogrodu na siku. Bo tak to zanim wyjdę zawsze filtrem 50tką się cała obsmaruje. Quote
Ty$ka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec%202014/DSC_3754.jpg jak słodko :D Matko, zabierzcie mnei ze sobą następnym razem, tylko oglądam te zdjęcia i wzdycham :p Quote
Amber Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Kąty <3 Bajecznie tam i naprawdę idealne na wypad z psami :) Quote
Recommended Posts