Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieeeki za mile slowa:loveu:
Clayton nie wiedział o co kaman, bo on terier, jego takie pierdoły nie interesują:evil_lol: A Fanta poczuła się aż nadto w roli owczarka-stróża, jak dobrze, że w domu jest znowu sobą:lol:

Talia jakbym miała godzinkę drogi nad morze byłabym co najmniej raz w miesiącu:eviltong: oczywiście zależy jaka plaża, czy coś sensownego masz, bo jechać i się użerać z ludźmi to marna przyjemność.

Posted

Byliśmy tam rok temu pod koniec sierpnia i w tym roku na majówkę. Było czysto, mało ludzi i mało psów. To jest ludzko-psa plaża, zaznaczone jest tylko że od dwóch wejść, przy jednym 100m na zachód a przy drugim na wschód można włazić z psem ;) Tyle że brzeg nie jest piękny, są kamienie, nie wielkie, ale nie to co czyściutki, drobny piaseczek.

Posted

Dobra...obowiązki czekają:evil_lol:

Tak kończą się spacerki w upały:roll:

Tego komentować nie trzeba ;)

:loveu:

Taka sytuacja:evil_lol:

Posted

Piesek nakolankowy

I kolejne wspólne zdjęcie:roll: dwa kretyny się dobrały, no za chiny nie dało się im zrobić ładnych zdjęć!

Pan Model

I przechodzimy do zdjęć z zachodu słońca, gdzie dałam d...y

Posted

i tutaj

• dla mojego pięknego zdjęcia, którego wybaczyć sobie nie mogłam. Ponieważ mam małą kartę pamięci w aparacie i z uwagi na jego wiek nie jestem w stanie dokupić kolejnej...muszę kasować z aparatu w trakcie takiego wyjazdu zdjęcia. Niby nic...ale kasując skasowałam to JEDNO zdjęcie, które już sobie wyobrażałam na mojej ścianie w dużym pokoju....nie było banalne, nie było kiczowate, był to zachód nad jeziorem:placz::placz::placz:

• Posted

Z tym modelowaniem Fanty to ciężka sprawa ;) ma suczyna humory, jak nakrzyczałam na nią na górce to się tak obraziła, że za chiny nie chciała się odwrócić w stronę aparatu. I nie to, że ona się aparatu boi, jak ma dobry humor to zrobie jej super zdjęcia sama, tu pociumkam tam zawołam i jest cacy. A tego dnia odwróciła się w drugą stronę i KONIEC

Posted

Cudne zdjęcia, cudne widoki, i super razem wyglądacie, pasuje Ci ta ruda psica :loveu:

Zdjęcie by się dało odzyskać gdybyś nie pstrykała zbyt dużo po jego skasowaniu. Kiedyś się zawzięłam żeby exTZowi coś udowodnić i odzyskałam wszystko co ktoś pokasował z mojej karty. Czasochłonne trochę ale da się. To tak na przyszłość gdybyś znowu coś ważnego skasowała ;)

Posted

Monika a w jaki sposób się da? i rozumiem, że jak skasowałam 200 zdjęć np w ciągu dwóch tygodni to ciężko będzie odzyskać to jedno? ty mi lepiej powiedz gdzie kupilc druga karte do mojego złomka:eviltong:

zaba14 dzięki!

Ty$ka ja też sobie zazdroszcze:evil_lol:

a tak mi aparat zaczął świrować...za chiny nie mogę zlikwidować tego zielonego paska:roll: ma ktoś jakis pomysł?

I przyszedł czas na naszą najdłuższą wycieczkę, ponad 100 km celem dotarcia nad wielką wodę z piaskownicą obok! czyli odwiedziny Kątów Rybackich oraz spotkanie z Ewą i Dufflem

taka dumna:evil_lol:

Posted

"chodź zobacz, tam jest wielka woda!"

w tzw. między czasie:evil_lol:

ponieważ linka psuła moje zdjęcia musiała zostać odpięta:eviltong:

Posted

http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec%202014/DSC_3667.jpg - jest tak romantycznie że nawet nie widać paska, a przynajmniej ja nie wiedziałam o co Ci chodzi :evil_lol:
    Aż mi gorąco od tej plaży i słońca :loveu:

Są sprytne programiki do odzyskiwania danych. Nie każdy odzyska i zapisze, ale jak się dobrze poszuka to można i odzyskać i zapisać skasowane zdjęcia/dane. Nazwy programu nie pamiętam bo to było 4 lata temu.. Jak robiłaś dużo zdjęć po skasowaniu to nie ma szans na odzyskanie, bo zapewne zdjęcie już zostało 'zaklejone' kolejnym :shake:. Chyba że tylko kasowałaś a nie robiłaś już zbyt wielu zdjęć później.
    Co do karty to może w sklepie z antykami? :hmmmm:
    Jaka to karta? Bo gdzieś mam jakąś dziwną o małej pojemności, taką na kilka zdjęć ale w sumie zawsze te kilka więcej by było.

Posted

[quote name='BBeta']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec 2014/DSC_3743.jpg
    Jakie białe nogi :eviltong:

Widzę, że trafiłyście na idealną pogodę, zazdroszczę :)
    Nie wyobrażasz sobie nawet mojego cierpienia po powrocie !
    Tak spaliłam łydki że bolały przy każdym dotknięciu kilka dni .
    Nie wspomne o ramionach .. mam poparzone(nie mylić z opalone) bo inteligentnie się niczym nie posmarowałam .
    A był tak przyjemny wiaterek że nic nie czułam .

Zaraz Agnesowa wejdzie i powie że to moja wina i dobrze mi tak :lol:

A woda w morzu była zimna okrutnie brr .

Posted

Super zdjęcia. Fanta ma piękną sylwetkę :loveu:
    a co do nóg to ja w tym roku mam wyjątkowo opalone, chyba przez te częste chodzenie z psem do ogrodu na siku. Bo tak to zanim wyjdę zawsze filtrem 50tką się cała obsmaruje.