Agnes Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Wiadoma rzecz:evil_lol: mi tez:loveu: W ramach weekendowych cwiczen :) [video=youtube;1K63Ax7Hhic]http://www.youtube.com/watch?v=1K63Ax7Hhic[/video] [video=youtube;UFNTQ5VPRqY]http://www.youtube.com/watch?v=UFNTQ5VPRqY[/video] Quote
Justa Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Fantunia :loveu: Aga, a masz może jakieś fotki mieszkanka jak się urządziłaś? Bom ciekawa :razz: Quote
Agnes Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 (edited) Justa...cos tam mam, ale nie jakies szalowe ;) takie pstryki komorkowe :) zaraz poszukam edit: (mieszkanie jeszcze nie jest wciaz skonczone, nie zwracac uwagi na liczniki, jakies rury w kuchni etc;) ) Edited January 26, 2014 by Agnes Quote
Justa Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jestem usatysfakcjonowana. Ładniutko :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ładnie tam masz u siebie :) I balkonik jest! Quote
catie Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 ładne mieszkanie :) Wydaje się być całkiem spore. Quote
Agnes Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 Dziekuje za mile slowa :) Urzadzenie tego mieszkania bylo dla mnie bardzo trudne. catie mieszkanie otwarte, wiec wydaje sie duze, 50 m2, dwa pokoje:) Rozlozylam w weekend maly dywanik w przedpokoju, zeby choc troche mniej brudzic. Niedaleko jest poslanie Fanty, materacyk, na to dry bed i jeszcze kocyk lezy...Nie! Ona Musi spac na tym chodniczku! Quote
Agnes Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Justa potrzebuje Cie pilnie! a masz zapchana skrzynke :( Quote
Agnes Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Zapisalam sie z ruda na kurs tropienia :) ruszamy 22 marca! Quote
Naklejka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Agnes']Zapisalam sie z ruda na kurs tropienia :) ruszamy 22 marca![/QUOTE] Ooo, czekam na relacje :) Mieszkanko piękne! :) Quote
Agnes Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Naklejka, dobrze ze wpadlas bo zobaczylam blad:eviltong: kurs bedzie od 22 lutego, czyli juz niedlugo! Dziekuje za mile slowa dot. mieszkania. To byl na prawde trudny orzech do zgryzienia, samemu urzadzic, kupic, wybrac do tego rozwiazac pare technicznych problem. Na pewno pare rzeczy bym zrobila inaczej, ale to podobno normalne szczegolnie jak sie urzadza to pierwsze mieszkanie. I rany...dopiero od niedawna zaczynam je lubic. Ale poczatki byly ciezkie, mialo byc inaczej, a wyszlo jak wyszlo. Jeszcze jak ukladalam podlogi z rodzina to w myslach mialam, ze niedlugo wprowadze sie z Aza i bedziemy prowadzic spokojny tryb zycia. Ale jest Fanta, z ktora ciezko prowadzic spokojny tryb zycia:evil_lol: Quote
IZMADO Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ekstra mieszkanie! Już wiem skąd do nas piszesz :lol: Bardzo podoba mi się łazienka, choć ja, jeśli kiedykolwiek będę remontowała swoją, to własnymi rękami zerwę białe kafle, które u siebie mam - nienawidzę! :shake: Quote
Unbelievable Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 ja też jestem na etapie urządzania mieszkania, i boję się jak to wyjdzie :diabloti: zazdroszczę dużego balkonu! :loveu: Quote
Agnes Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Kafelki...to moja porazka:diabloti: w lazience...noo mam czarne wlosy:evil_lol: a w kuchni...polozylam sliczny blyszczacy bezowy gres:loveu: cudo:loveu: w sklepie na polce. Kompletnie nie praktyczny! Pomijam fakt, ze sie rysuje a drogie toto bylo bardzo, mam plamy ktorych umyc sie juz nie da, to widac KAZDY syf... A balkon...on malutki jest ;) tzn dla mnie:eviltong: ma niecale chyba 6m2. Ja to chcialam taki powyzej 10m2. Ogladalam mieszkanie z tarasem 45m2 - mieszkanie mialo tylko 10 wiecej ;) Ale nie mozna miec wszystkiego. Nam taki styknie:lol: Quote
Unbelievable Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 kurde, zawsze na podłodze w łazience będzie widać sierść, włosy i kurz :diabloti: się nie da uniknąć. Ja mam w łomży wszędzie w łazienkach jasne podłogi, w wynajmowanym mam jakieś kolorowe linoleum, i widać tak samo, i sprzątać trzeba tak samo często ;) Ja mam balkon jakieś 0,5m :evil_lol: no dobra, może z 1m... mieszkanie mam na parterze, i tak dobrze, że chociaż taki, a nie same drzwi ;) nie ma co narzekać! ja nawet krzesła pewnie nie wstawię, bo musi być miejsce dla psa, prawda? :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 ja nie mam wcale balkonu i żyję :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='motyleqq']ja nie mam wcale balkonu i żyję :evil_lol:[/QUOTE] ale co to za życie... :evil_lol: Quote
Agnes Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Ja balkon musialam miec, konieczna koniecznosc ;) Mialam pare priorytetow, min balkon i nie jakis wypierdek maly. Mieszkan jak mrowkow, jest w czym wybierac ;) Quote
Unbelievable Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Agnes']Ja balkon musialam miec, konieczna koniecznosc ;) Mialam pare priorytetow, min balkon i nie jakis wypierdek maly. Mieszkan jak mrowkow, jest w czym wybierac ;)[/QUOTE] może w warszawie tak :diabloti: teraz był okres taki, że mieszkań w gdańsku jak na lekarstwo, do tego ceny zawyżone, i znalezienie czegoś sensownego graniczyło z cudem ;) nowe- odbiór najszybciej grudzień 2014 :diabloti: a jeszcze żeby rozkład był dobry (u mnie- koniecznie kuchnia oddzielnie, żadnych aneksów), balkon, miejsce, dojazd... nie we wszystkim da się wybrzydzać niestety :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 zamiast balkonu, mam dwa ogródki :diabloti: wprawdzie jeden nie do końca ogrodzony, a do drugiego zepsuły się drzwi, ale co tam :evil_lol: Quote
IZMADO Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='motyleqq']zamiast balkonu, mam dwa ogródki :diabloti: wprawdzie jeden nie do końca ogrodzony, a do drugiego zepsuły się drzwi, ale co tam :evil_lol:[/QUOTE] NO WŁAŚNIE!!! Ja też mam balkon, ale nie korzystam z niego w pełni, bo ciągle brakuje mi czasu lub funduszy, żeby zabezpieczyć go siatką. Mój kot bardzo polubił odwiedziny u sąsiadów, a ja dostaję białej gorączki jak się do nich przepycha. A trzymanie kota na smyczy to jednak nie jest fajna sprawa... Uwielbiam oglądać czyjeś mieszkania - kto chce się jeszcze pochwalić? :razz: Quote
Justa Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Unbelievable']może w warszawie tak :diabloti: teraz był okres taki, że mieszkań w gdańsku jak na lekarstwo, do tego ceny zawyżone, i znalezienie czegoś sensownego graniczyło z cudem ;) nowe- odbiór najszybciej grudzień 2014 :diabloti: a jeszcze żeby rozkład był dobry (u mnie- koniecznie kuchnia oddzielnie, żadnych aneksów), balkon, miejsce, dojazd... nie we wszystkim da się wybrzydzać niestety :evil_lol:[/QUOTE] I co? Zdecydowałaś się na rynek wtórny? Quote
Recommended Posts