Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona wszystkie pieski kocha i zacheca do zabawy ;) czasami wystraszy sie wiekszego podejdzie, ale zaraz znowu zaczyna skakac wkolo, zeby sie bawic. Niestety jeszcze nie miala okazji porzadne sie wybiegac z psami, poki co ma mnie gleboko gdzies na spacerach, wiec wolnosc ma na 5m flexi ;)

A...chcialabys sie spotkac?:razz::razz:

Posted

[quote name='Agnes']Ona wszystkie pieski kocha i zacheca do zabawy ;) czasami wystraszy sie wiekszego podejdzie, ale zaraz znowu zaczyna skakac wkolo, zeby sie bawic. Niestety jeszcze nie miala okazji porzadne sie wybiegac z psami, poki co ma mnie gleboko gdzies na spacerach, wiec wolnosc ma na 5m flexi ;)

A...chcialabys sie spotkac?:razz::razz:[/QUOTE]

A no właśnie tak o tym myślałam, ale to dopiero za jakieś 2 tygodnie bo teraz Galina jedzie na działkę ;)
Tylko nie wiem czy to wypali, bo Galeństwo się bawić nie będzie - to na pewno - i czy to nie będzie dla niej za duży stres jak takie fiu bździu będzie wkoło niej skakać :p

Posted

To za 2 tyg zobaczymy, czy ja bede w stanie ja na tyle ogarnac, zeby nie skakala po psach na smyczy. Poki co idzie to ciezko, ale wiadomo za szybko na takie sukcesy ;) Docelowo na smyczy ma spacerowac a nie skakac po psach:evil_lol:

Posted

Jest przepiękna!
Zgrabna i powabna :)

Weszłam, bo zachęcił mnie banerek - trzymam za Was kciuki! Ale chyba nie muszę, bo ze zdjęć widzę, że świetnie się razem dogadujecie.

Posted

[quote name='Agnes']To za 2 tyg zobaczymy, czy ja bede w stanie ja na tyle ogarnac, zeby nie skakala po psach na smyczy. Poki co idzie to ciezko, ale wiadomo za szybko na takie sukcesy ;) Docelowo na smyczy ma spacerowac a nie skakac po psach:evil_lol:[/QUOTE]

oj tam, może nie wiesz do czego służy smycz? :evil_lol: może dla Fanty to taka SKAKANKA? :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']oj tam, może nie wiesz do czego służy smycz? :evil_lol: może dla Fanty to taka SKAKANKA? :evil_lol:[/QUOTE]

na szczescie po malu jej czasami mija ta ekscytacja wszyyyystkimmmm:lol::lol:

Posted

Fancia najsłodszy pies jakiego znam :loveu:
Nie wiem skąd się takie psy biorą , ale jestem na prawde zaskoczona jej zachowaniem po tak długim pobycie w schronie nie widać po niej nic,zachowuje się jakby zawsze mieszkała u Agi . Pies ideał (no prawie :diabloti:).

Nawet chciała nauczyć mnie latać :lol:

Posted

IZMADO ona jest zachudzona a nie zgrabna:evil_lol: ale juz wazy 21 kg, jak przyjechala 1,5 tyg temu wazyla 18,5kg. Jeszcze pewnie 2 kg w gore i bedzie cacy:lol:

gops Ty sie ciesz ze zeby masz cale po tym lataniu:eviltong::eviltong::eviltong:

vege* witam i zapraszam czesciej :)

zaba14 oj dobrze, ze tylko nieliczni wiedza ile szukanie psa mnie i moich bliskich kosztowalo :) ale jak widac - oplacalo sie :)

Asia&Kleo masz bombowy avatar:cool3: i wreszcie w tym roku pojade do Winca:multi: tylko niech ta sie ogarnie z jazda samochodem, bo poki co predkosc jaka osiagam to jest max 70 km/h dluugo bysmy jechaly:evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&Kleo']Ach, w końcu Agnesowa :)... Fanta, widzimy się w Wińcu ;)
Będę tutaj zaglądać :)

[quote name='Agnes']IZMADO ona jest zachudzona a nie zgrabna:evil_lol: ale juz wazy 21 kg, jak przyjechala 1,5 tyg temu wazyla 18,5kg. Jeszcze pewnie 2 kg w gore i bedzie cacy:lol:

gops Ty sie ciesz ze zeby masz cale po tym lataniu:eviltong::eviltong::eviltong:

vege* witam i zapraszam czesciej :)

zaba14 oj dobrze, ze tylko nieliczni wiedza ile szukanie psa mnie i moich bliskich kosztowalo :) ale jak widac - oplacalo sie :)

Asia&Kleo masz bombowy avatar:cool3: i wreszcie w tym roku pojade do Winca:multi: tylko niech ta sie ogarnie z jazda samochodem, bo poki co predkosc jaka osiagam to jest max 70 km/h dluugo bysmy jechaly:evil_lol:

Winiec, Winiec? Czy to ten koło Miłomłyna?

Posted

[quote name='gops']ten :razz: też tam bywacie ?[/QUOTE]

No jaha! Całe dwa tygodnie co roku!!!

Teraz będę tam 6-19 sierpnia. Proszę, powiedzcie, że też będziecie w sierpniu, plis plis plis!

Posted

[quote name='IZMADO']No jaha! Całe dwa tygodnie co roku!!!

Teraz będę tam 6-19 sierpnia. Proszę, powiedzcie, że też będziecie w sierpniu, plis plis plis![/QUOTE]
hmm ja pewni będę , Aga planuje ostatni tydzień lipca ew pierwszy sierpnia :lol:

Posted

[quote name='gops']hmm ja pewni będę , Aga planuje ostatni tydzień lipca ew pierwszy sierpnia :lol:[/QUOTE]

Ale numer!
Czy Wy macie tam jakąś rodzinę, czy po prostu miejsce agroturystyczne?
Ja będę w bazie ZHP, 7 kilometrów za Miłomłynem, tuż przed Wińcem.
Oczywiście jadę z Janką i liczę na to, że będę się mogła czasem wymknąć na dłuższy spacer, bo tereny tam są cudowne.

Posted

Tak jakos przelom lipiec/sierpien albo poczatek sierpnia :) Zalezy jak urlop dostane.

W Wincu gops ma dzialke :)

Bza ZHP...gops to jest to co sie mija po lewej i po prawej stronie jadac do Milomlyna? przed mostkiem?

Posted

[quote name='IZMADO']Ale numer!
Czy Wy macie tam jakąś rodzinę, czy po prostu miejsce agroturystyczne?
Ja będę w bazie ZHP, 7 kilometrów za Miłomłynem, tuż przed Wińcem.
Oczywiście jadę z Janką i liczę na to, że będę się mogła czasem wymknąć na dłuższy spacer, bo tereny tam są cudowne.[/QUOTE]
ja mam w Wińcu działke, zapraszam jak będziesz :) tereny są piękne to prawda

Posted

[quote name='Agnes']Tak jakos przelom lipiec/sierpien albo poczatek sierpnia :) Zalezy jak urlop dostane.

Bza ZHP...gops to jest to co sie mija po lewej i po prawej stronie jadac do Milomlyna? przed mostkiem?[/QUOTE]
nie wiem co to , pewnie tak :evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes']Tak jakos przelom lipiec/sierpien albo poczatek sierpnia :) Zalezy jak urlop dostane.

W Wincu gops ma dzialke :)

Bza ZHP...gops to jest to co sie mija po lewej i po prawej stronie jadac do Milomlyna? przed mostkiem?[/QUOTE]

Tak, dokładnie to!

[quote name='gops']ja mam w Wińcu działke, zapraszam jak będziesz :) tereny są piękne to prawda[/QUOTE]

Jej, dziękuję! Przyda mi się odreagowanie po dzieciakach ;) No i dla Janki to też będzie super, choć nie ręczę za jej zachowanie, bo będzie to nasz pierwszy wyjazd :P Ale mam nadzieję, że będzie w porządku. Ciągle ostro pracujemy. I dziś Janka sama pobiegła za bokserem. BOKSEREM!!! To są psy, na które od razu się pluła! A teraz, proszę - poleciała i zachęcała go do zabawy :)