Agnes Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Fanta...suczka ok 2 letnia zabrana ze schroniska dla psów w Skierniewicach, w którym przebywała od roku...Dzięki pomocy wolontariuszki oraz innych pracowników, ten wspaniały pies mógł trafić właśnie pod mój dach. Jest ze mną od tygodnia, a ja mam wrażenie, że znamy się od dawna. Wesoła, kochająca cały świat, rozdająca wszystkim buziaki. Cały czas jesteśmy na etapie wzajemnego poznawania siebie. Fanta na nowo uczy mnie i pokazuje jak się żyje u boku psa, przyjaciela na 4 łapach. Zapraszam wszystkich do odwiedzania naszej galerii, nie obiecuję, że zdjęcia będę wstawiać regularnie, jednak postaram się to czynić ;) Na początek pare zdjęc. Jest u mnie od paru dni gops (:Rose:), która bardzo mi pomaga w tych najtrudniejszych pierwszych dniach wspólnego życia :) Dzisiaj spędziłyśmy dzień na polach mokotowskich, z tego też tytułu poniżej zdjęcia :) cdn Quote
zaba14 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Aga bardzo sie ciesze!! Ale to juz wiesz :p Fanta jest przepiekna uwielbiam rude mixy :) sentyment mi zostal ;) glaski dla suni! A jak dochodzi do siebie po steryluzacji? :) Quote
Agnes Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 zaba ona chyba nie pamieta, ze miala sterylke ;) mam nadzieje, ze jak najszybciej zapomni o TAMTYCH czasach (schroniskowych) Quote
Aleks89 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 No widzę ,że ktoś mnie posłuchał:diabloti:Klik-smakołyk:evil_lol: Quote
Agnes Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 :grin::grin::grin: Ty to jednak masz narąbane w głowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. ale troszke mnie zmotywowales...;) Quote
Aleks89 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 :evil_lol:Bo mi Twoja galeria Azy zawsze najlepsze lata dogo przypominała.:diabloti:To temu żółtemu kojotowi też musisz prowadzić galeryjkę. Quote
Agnes Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 milo milo ;) ale to prawda, tez fajnie wspominam te lata :) to jeszcze pare fot i starczy ;) Quote
motylek1007 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 uśmiechnięty pies i pańcia to najlepsze zdjęcia :) Quote
zootechniczka Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Śliczna sunia :). Miałam kiedyś jej sobowtóra. Był dosłownie identyczny, tyle że z białą łatą na klacie. Quote
Justa Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 No nareszcie !!! Trudno mi wyrazić jak bardzo się cieszę, że już JEST, gratuluję :loveu: Quote
Czekunia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Śledziłam Azową galerię, a potem po cichutku Ci kibicowałam... gratuluję nowego Przyjaciela - jest PRZEPIĘKNA:loveu:! Quote
Agnes Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Justa dziekuje bardzo bardzo :) Czekunia, witam i zapraszam czesciej :) Jeszcze pare fot z wczorajszego dnia Dodam, ze mala na poczatku nie interesowala sie zabawkami, patykami, a teraz potrafi sie nakrecic bardzo fajnie, co tak samo szybko jej mija ;) Quote
Luzia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Witam :) Gratuluję małej, ma w sobie to "coś" :loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Wezwał mnie twój nowy avek :cool3: Gratuluje małej :p Quote
Kajusza Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 ale piękność :-) gratuluję decyzji :-) pozdrawiam razem z Wegą Quote
Agnes Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Jeszcze dwa dni i koncze "wychowawczy", czas wracac do roboty, a mala bedzie juz zostawac na caly dzien sama. To beda najgorsze chyba dni dla mnie... Dorzucam pare zdjec robionoych przez mojego brata - rodzinny spacer drugiego dnia jak byla u mnie. Jeszcze miala chore uszy, wiec nie staly idealnie ;) Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 gdyby miała czarny pysk, to wyglądałaby jak Etna za szczeniaczka :lol: wtedy też była taka gładka, potem się ofutrzyła :) Quote
Agnes Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='motyleqq']gdyby miała czarny pysk, to wyglądałaby jak Etna za szczeniaczka :lol: wtedy też była taka gładka, potem się ofutrzyła :)[/QUOTE] ona ma 2 lata wiec na szczescie sie nie ofutrzy ;);) Quote
Recommended Posts