Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fanta...suczka ok 2 letnia zabrana ze schroniska dla psów w Skierniewicach, w którym przebywała od roku...Dzięki pomocy wolontariuszki oraz innych pracowników, ten wspaniały pies mógł trafić właśnie pod mój dach. Jest ze mną od tygodnia, a ja mam wrażenie, że znamy się od dawna. Wesoła, kochająca cały świat, rozdająca wszystkim buziaki. Cały czas jesteśmy na etapie wzajemnego poznawania siebie. Fanta na nowo uczy mnie i pokazuje jak się żyje u boku psa, przyjaciela na 4 łapach.
Zapraszam wszystkich do odwiedzania naszej galerii, nie obiecuję, że zdjęcia będę wstawiać regularnie, jednak postaram się to czynić ;)
Na początek pare zdjęc. Jest u mnie od paru dni gops (:Rose:), która bardzo mi pomaga w tych najtrudniejszych pierwszych dniach wspólnego życia :)

Dzisiaj spędziłyśmy dzień na polach mokotowskich, z tego też tytułu poniżej zdjęcia :)

cdn

Posted

Aga bardzo sie ciesze!! Ale to juz wiesz :p Fanta jest przepiekna uwielbiam rude mixy :) sentyment mi zostal ;) glaski dla suni! A jak dochodzi do siebie po steryluzacji? :)

Posted

Justa dziekuje bardzo bardzo :)

Czekunia, witam i zapraszam czesciej :)

Jeszcze pare fot z wczorajszego dnia

Dodam, ze mala na poczatku nie interesowala sie zabawkami, patykami, a teraz potrafi sie nakrecic bardzo fajnie, co tak samo szybko jej mija ;)

Posted

Jeszcze dwa dni i koncze "wychowawczy", czas wracac do roboty, a mala bedzie juz zostawac na caly dzien sama. To beda najgorsze chyba dni dla mnie...

Dorzucam pare zdjec robionoych przez mojego brata - rodzinny spacer drugiego dnia jak byla u mnie.

Jeszcze miala chore uszy, wiec nie staly idealnie ;)

Posted

[quote name='motyleqq']gdyby miała czarny pysk, to wyglądałaby jak Etna za szczeniaczka :lol: wtedy też była taka gładka, potem się ofutrzyła :)[/QUOTE]

ona ma 2 lata wiec na szczescie sie nie ofutrzy ;);)