Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Boluś był na nieco krótszym spacerku :( Pojadł sobie, pochodził widać, ze był szczęśliwy i to bardzo, że może czas spędzić ze mną, a nie w boksie - ciągle się przymilał i chciał przytulać :) W ogóle zauważyłam, że on woli siedzieć i się głaskać niż spacerować :D Taki pieszczoszek :) Nasz Bolek zmienił też boks na "Lolkowy" - może przyniesie mu to szczęście :)

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc dziś kolejny spacerek za Nami :) W czwartek Bolek będzie mieć miłą niespodziankę - odwiedzi go Pani, która dokarmiała je cały czas i ich mamę, oraz Beata L., która finansuje ogłoszenia - Panie też wyciągnęły braci z innego schroniska, zobaczymy, czy Bolek pozna i się ucieszy :) Spacerek jak zawsze z Bolkiem spokojny, chłopak cały czas chodzi przy nodze i ogląda się, czy idę przy nim :) Jak poszliśmy na wybieg to Bolek siadł przy mnie i dał się spokojnie wyczesać - tak wygląda jego aktywne spędzanie czasu :D

Zdjęcia mamy ale jakości kiepskiej :D

A teraz wieści od Lolka :) Dziś dzwoniłam do chłopaka i w zasadzie Państwo nie mogli się go nachwalić, jest bardzo grzeczny i usłuchany :) Pod nieobecność właścicieli piszczy chwilkę pod drzwiami i zaraz się uspokaja i idzie spać na łóżko, także problemów nie ma :) Jeździ na spacery do lasu i jest już spuszczany ze smyczy - cały czas pilnuje się i nie oddala. Na napotkane psy reaguje obojętnie. Ma swoją ulubioną zabaweczkę (piłeczkę) i cały czas z nią chodzi. Ostatnio do właścicieli przyjechał 4 letni chłopczyk i Lolek bez problemu go akceptował. Podałam maila i dostanę w najbliższym czasie jakieś zdjęcia :)