ania91sc Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Dzisiaj Boluś był na nieco krótszym spacerku :( Pojadł sobie, pochodził widać, ze był szczęśliwy i to bardzo, że może czas spędzić ze mną, a nie w boksie - ciągle się przymilał i chciał przytulać :) W ogóle zauważyłam, że on woli siedzieć i się głaskać niż spacerować :D Taki pieszczoszek :) Nasz Bolek zmienił też boks na "Lolkowy" - może przyniesie mu to szczęście :) Quote
choba Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Z psa stróża Bolek przerodził się w pieszczoszka - kiedyś trzeba zaznać miłości ;) Quote
saphira18 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='choba']Z psa stróża Bolek przerodził się w pieszczoszka - kiedyś trzeba zaznać miłości ;)[/QUOTE] nadrabia teraz te pieszczotki:) Quote
ania91sc Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 A więc dziś kolejny spacerek za Nami :) W czwartek Bolek będzie mieć miłą niespodziankę - odwiedzi go Pani, która dokarmiała je cały czas i ich mamę, oraz Beata L., która finansuje ogłoszenia - Panie też wyciągnęły braci z innego schroniska, zobaczymy, czy Bolek pozna i się ucieszy :) Spacerek jak zawsze z Bolkiem spokojny, chłopak cały czas chodzi przy nodze i ogląda się, czy idę przy nim :) Jak poszliśmy na wybieg to Bolek siadł przy mnie i dał się spokojnie wyczesać - tak wygląda jego aktywne spędzanie czasu :D Zdjęcia mamy ale jakości kiepskiej :D A teraz wieści od Lolka :) Dziś dzwoniłam do chłopaka i w zasadzie Państwo nie mogli się go nachwalić, jest bardzo grzeczny i usłuchany :) Pod nieobecność właścicieli piszczy chwilkę pod drzwiami i zaraz się uspokaja i idzie spać na łóżko, także problemów nie ma :) Jeździ na spacery do lasu i jest już spuszczany ze smyczy - cały czas pilnuje się i nie oddala. Na napotkane psy reaguje obojętnie. Ma swoją ulubioną zabaweczkę (piłeczkę) i cały czas z nią chodzi. Ostatnio do właścicieli przyjechał 4 letni chłopczyk i Lolek bez problemu go akceptował. Podałam maila i dostanę w najbliższym czasie jakieś zdjęcia :) Quote
madzia.uje93 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Super, że u Lolka dobrze, czekamy niecierliwie na zdjęcia- jak zawsze:D:D Quote
soboz4 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Aniu wysłałam Ci jedno zdjęcie , które przesłali na adres schroniska, chyba w czwartek,albo w środę Quote
ania91sc Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Tak, tak mam to jedno zdjęcie z piłeczką :) Wkleję już z całością :) Quote
saphira18 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='ania91sc']Tak, tak mam to jedno zdjęcie z piłeczką :) Wkleję już z całością :)[/QUOTE] dawaj dawaj:) Quote
Romina_74 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Znaczy się, że Bolek za Lolkiem raczej mało stęskniony ;) Quote
ania91sc Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Romina_74']Znaczy się, że Bolek za Lolkiem raczej mało stęskniony ;)[/QUOTE] Wydaje mi się, że nawet nie zauważył, że jego brata nie ma... Quote
madzia.uje93 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='ania91sc']Tak, tak mam to jedno zdjęcie z piłeczką :) Wkleję już z całością :)[/QUOTE] Ojj Ania daj teraz:D Quote
ania91sc Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Zaraz wrzucę :D Specjalnie dla Was :D Quote
madzia.uje93 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 :loveu:Kochany pychol, a jakoś nie widziałam, żeby chłopaki wiedzieli do czego służą zabawki w schronisku:D Quote
ania91sc Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 On wcześniej nie wiedział co to jest zabawka, a poza tym wszystkiego się bał jak się rzucało także jestem pod wrażeniem :) Quote
ania91sc Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 A ja wczoraj dostałam nowe zdjęcia Lolusia :multi: Zobaczcie jak fantastycznie wygląda :) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Urocze :loveu: się chłopakowi udało ;) Teraz kolej na Bolka! Quote
Recommended Posts