Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że Wy się nimi zajmujecie Ania :) Pewna jestem, że wszystko będzie dobrze - potrzebują czasu i właściwej opieki :) Opieka właściwa już jest więc jeszcze tylko CZAS ...

Posted

Dzięki Agata :)
Mam nadzieję, że bracia znajdą jeszcze wymarzone domki :)
Niestety w sobotę nie załapali się na spacerek, bo w schronisku byliśmy tylko na "sekundę" :(
Ale w czwartek już normalnie będzie :)

Posted

[quote name='madzia.uje93']Jakoś tak, jak pomyślę o braciach i Borkach, to mam wrażenie, że będą preferować stały suchy grunt pod nogami:evil_lol:[/QUOTE]

Też mi się tak wydaje :D :D :D

Posted

Niestety za bardzo się nie rozpiszę co dziś u chłopaków przez tą klawiaturę ekranową - wrrry :angryy:
Wychodzenie z boksu standard - Bolek ucieszony, a Lolek uciekał po całym :) Za to Lolek miał apetyt i zjadł 80% ich jedzonka :D Bolek zmienił się już bardzo jak z nim siedziałam na trawie to sam mi się pchał do głaskania, prawie leżał mi na kolanach :) A na spacerze cały czas ma głowę do góry i patrzy na mnie :) Za to Lolek na spacerach jest dużo odważniejszy i nie boi się aż tylu rzeczy, dźwięków...
Zdjęcia tylko Bolka, bo Marcin z Lolkiem mi gdzieś uciekł :D

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Ale uśmiechnięty:)
Czy bracia są na 8 pawilonie? Bo nigdy ich nie widziałam w boksie:roll:

Tak na 8-ce po lewej stronie, przedostatni boks :) Ale mam nadzieję, że niedługo na 7-kę powędrują :D

Posted

Super, że się otwierają :) Jeszcze trochę to i może bawić się będą :D

Aniu, czy mogłabym cię prosić o sprawdzenie jakoś - choć wiem, że to trudne - jak reaguje Bolek na dzieci? :)

Posted

Powiem Ci szczerze, że na razie niestety nie widzę go wśród dzieci... no chyba, że dziecko było by starsze, ale to i tak ciężko powiedzieć, bo przy nim trzeba mieć powolne ruchy, z pewnością ze spaceru na spacer będzie lepiej no ale póki co ciężko.

Posted

Bracia byli dziś na długim - chyba najdłuższym w ich życiu spacerku :) Niestety wody nie lubią albo może raczej jeszcze nie bardzo wiedzą o co chodzi, bo nawet łapek nie zmoczyli. Byli dziś porządnie wyczesani - jednak efektu nie widać :D :D :D Tak się lenią. Na początku trochę szczotki się bali ale potem nadstawiali się do czesania :) Spacer z nimi to istna przyjemność, są już niezwykle usłuchani, wpatrzeni w opiekunów, a jak pięknie chodzą na smyczy. Stwierdzam, że SPOKOJNIE mogą zamieszkać w mieszkaniu :) Bolek to taki pieszczoch się zrobił, że tylko czeka jak uklęknę i będę go smyrać :) Lolek już coraz lepiej, dziś widać było na Jego pyszczku radość :) Boluś strasznie się do mnie przyzwyczaił i nie bardzo chce mnie odstąpić na krok :)

Zdjęcia myślę, że przedstawiają wszytko, bracia naprawdę już się zmienili i otworzyli, niedługo zmiana opiów :D