Livka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 to niesprawiedliwe, że zawsze muszę czekać do wieczora żeby zobaczyć nowe fotki :mad:, ale z drugiej strony cała przyjemność jeszcze przede mną :loveu::cool3: Quote
sylwija Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 wielkie podziękowania dla Livki od Tońcia za niespodziankę :loveu::loveu::loveu: wyśmienicie się mu przyda, bo mimo, że sporo je i to dobrej karmy, to dość słabą sierść ma i jakiś chudawy.. tylko go zważę, bo chyba już dwie tabletki dziennie mu przysługują ;) Quote
Livka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Cieszę się, że wreszcie dotarły ;) - na zdrówko maluszku :loveu: Quote
sylwija Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Tońcio bardzo się cieszy :) tak dorastam: a nie dzwoni.. nikt.. wciąż.. zresztą o Tymona - też nie.. Quote
mestudio Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Jaki Tońcio fajny na tym pierwszym zdjęciu, jak uradowany motylek :-). Quote
sylwija Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 noo. on tak często, uszy mu powiewają ;) w ogóle rośnie chłopak, a nikt nie dzwoni.. tak się z naszą Sonią prowadza, a tak sam spaceruje poważ nie czasem :) Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 :roflt::roflt::roflt: http://images54.fotosik.pl/1/722bf47620575b1fgen.jpg no nie ............. "w którą idziemy?" http://images53.fotosik.pl/1/1b5c0737b3a3fc18gen.jpg Serdeczności:) Quote
sylwija Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Nikt się Tońciem nie interesuje.. mówiłam kiedyś, że jak u mnie psiak na dt to pechowo trafił.. znów się potwierdza.. Quote
masza44 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 wiesz co teraz jest zastój, ja mam na DT chyba bliźniaczke Tońcia tylko młodszą:) i jest wspaniale zsocjalizowana, nauczona czystości, chodzi na smyczy, fajna do psów, do kotów, do starszych dzieci i co? Tak naprawdę jedna fajna rodzina się trafiła którą sprawdzam, reszta ( raptem ze 3 telefony) to do mieszkania na zewnątrz...a myślałam, że się będą o nią zabijać Quote
sylwija Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Mowilam juz, ze ludzie sa beznadziejni? .. Quote
sylwija Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 jest domek zainteresowany Tońciem z Poznania wysłałam ankietę.. Quote
Livka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='sylwija']jest domek zainteresowany Tońciem z Poznania wysłałam ankietę..[/QUOTE] :thumbs::thumbs::thumbs: po cichutku ;) Quote
Livka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='sylwija']i ktoś na wizytę pa potrzebny byłby.. Ajula aniao BeaBono conceited eski GoniaP MALWA mrowa23 rodzice i wiele wiele innych osób ;) Może znajdzie się ktoś chętny :cool3: Quote
Livka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Na koncie Tońcia niespodziewana wpłata ;) - ślicznie dziękujemy Panu Janowi G. :Rose: Quote
sylwija Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 :multi:dziękujemy w poniedziałek będzie wizyta przed-adopcyjna. z rozmowy i ankiety bardzo dobry domek tylko Tońcio wymaga dużo pracy, cierpliwości, wyrozumiałości, więc spotkanie pozwoli Państwu i nam ocenić, czy są gotowi się podjąć takiego wyzwania Quote
TZmestudio Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='sylwija']:multi:dziękujemy w poniedziałek będzie wizyta przed-adopcyjna. z rozmowy i ankiety bardzo dobry domek tylko Tońcio wymaga dużo pracy, cierpliwości, wyrozumiałości, więc spotkanie pozwoli Państwu i nam ocenić, czy są gotowi się podjąć takiego wyzwania[/QUOTE] bardzo trzymam kciuki.... TZmestudio Quote
sylwija Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 dzisiaj upalnie, to wybraliśmy się na spacer na 'po rzece' :) nie dajcie się zwieść tej minie prezentowanej na zdjęciach .. bo Tońcio jako jedyny z tej trójki okazał chęć do pływania - a jest bardzo dobrym pływakiem :) i w ogóle zadowolony był z wycieczki :) tyle, ze jak wróciliśmy, to pogryzł całkiem szelki.. BUU i teraz nie ma :( Quote
sylwija Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 wizyta pa wypadła SUPER - wielkie podziękowania dla Marzeny z 'malamutów' :) umawiamy się na transport do domku - jakoś tak 'w pół drogi' jeszcze jutro Tońcia na wściekliznę zaszczepię i zachipuję, miałam w czwartek przy okazji wizyty u neurologa z moim Lemikiem, ale przyspieszymy sprawę. \ jest stres, są obawy, ale Państwo mają czas dla Tońcia, są nastawieni na pracę..CHCĄ.. i w ogóle.. Quote
TZmestudio Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='sylwija']wizyta pa wypadła SUPER - wielkie podziękowania dla Marzeny z 'malamutów' :) umawiamy się na transport do domku - jakoś tak 'w pół drogi' jeszcze jutro Tońcia na wściekliznę zaszczepię i zachipuję, miałam w czwartek przy okazji wizyty u neurologa z moim Lemikiem, ale przyspieszymy sprawę. \ jest stres, są obawy, ale Państwo mają czas dla Tońcia, są nastawieni na pracę..CHCĄ.. i w ogóle..[/QUOTE] Super!! TZmestudio Quote
Recommended Posts