Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to niesprawiedliwe, że zawsze muszę czekać do wieczora żeby zobaczyć nowe fotki :mad:, ale z drugiej strony cała przyjemność jeszcze przede mną :loveu::cool3:

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wielkie podziękowania dla Livki od Tońcia za niespodziankę :loveu::loveu::loveu:

wyśmienicie się mu przyda, bo mimo, że sporo je i to dobrej karmy, to dość słabą sierść ma i jakiś chudawy..
tylko go zważę, bo chyba już dwie tabletki dziennie mu przysługują ;)

Posted

noo. on tak często, uszy mu powiewają ;)

w ogóle rośnie chłopak, a nikt nie dzwoni..

tak się z naszą Sonią prowadza, a tak sam spaceruje poważ nie czasem :)

Posted

wiesz co teraz jest zastój, ja mam na DT chyba bliźniaczke Tońcia tylko młodszą:) i jest wspaniale zsocjalizowana, nauczona czystości, chodzi na smyczy, fajna do psów, do kotów, do starszych dzieci i co? Tak naprawdę jedna fajna rodzina się trafiła którą sprawdzam, reszta ( raptem ze 3 telefony) to do mieszkania na zewnątrz...a myślałam, że się będą o nią zabijać

Posted

:multi:dziękujemy

w poniedziałek będzie wizyta przed-adopcyjna.
z rozmowy i ankiety bardzo dobry domek
tylko Tońcio wymaga dużo pracy, cierpliwości, wyrozumiałości, więc spotkanie pozwoli Państwu i nam ocenić, czy są gotowi się podjąć takiego wyzwania

Posted

[quote name='sylwija']:multi:dziękujemy

w poniedziałek będzie wizyta przed-adopcyjna.
z rozmowy i ankiety bardzo dobry domek
tylko Tońcio wymaga dużo pracy, cierpliwości, wyrozumiałości, więc spotkanie pozwoli Państwu i nam ocenić, czy są gotowi się podjąć takiego wyzwania[/QUOTE]
bardzo trzymam kciuki....

TZmestudio

Posted

dzisiaj upalnie, to wybraliśmy się na spacer na 'po rzece' :)
nie dajcie się zwieść tej minie prezentowanej na zdjęciach ..

bo Tońcio jako jedyny z tej trójki okazał chęć do pływania - a jest bardzo dobrym pływakiem :)

i w ogóle zadowolony był z wycieczki :) tyle, ze jak wróciliśmy, to pogryzł całkiem szelki.. BUU i teraz nie ma :(

Posted

wizyta pa wypadła SUPER - wielkie podziękowania dla Marzeny z 'malamutów' :)
umawiamy się na transport do domku - jakoś tak 'w pół drogi'
jeszcze jutro Tońcia na wściekliznę zaszczepię i zachipuję, miałam w czwartek przy okazji wizyty u neurologa z moim Lemikiem, ale przyspieszymy sprawę. \
jest stres, są obawy, ale Państwo mają czas dla Tońcia, są nastawieni na pracę..CHCĄ..
i w ogóle..

Posted

[quote name='sylwija']wizyta pa wypadła SUPER - wielkie podziękowania dla Marzeny z 'malamutów' :)
umawiamy się na transport do domku - jakoś tak 'w pół drogi'
jeszcze jutro Tońcia na wściekliznę zaszczepię i zachipuję, miałam w czwartek przy okazji wizyty u neurologa z moim Lemikiem, ale przyspieszymy sprawę. \
jest stres, są obawy, ale Państwo mają czas dla Tońcia, są nastawieni na pracę..CHCĄ..
i w ogóle..[/QUOTE]

Super!!
TZmestudio