Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ohh.. Mada po raz pierwszy wyprzedzona :evil_lol:
"Wygryzła" ją pani z tej zaszczytnej roli, biedna Madzia.. :shake:

Super, ze jamniczka już w domku! :multi:

Posted

ja chciałabym zaadoptować i przygarnąć młodego pieska.... może być kundelek nie musi być rasowy...wystarczy że osoba która ma pieski mieszka w tychach....
nie stać mnie na zakup ale z chęcią przygarne jednego pieska i dam mu ciepły kąt..w miare możliwości dam co tylko będzie potrzeba....
może te małe szczeniaczki jeszcze nie mają domu?? ja jednego z chęcią przygarne i otocze opieką...
proszę napszcie do mnie
możecie się kontaktować ze mną przez numer gg /11976329/
z gory wam dziękuje

Posted

jesteś pewna?? a nie musze nic płacić?? powiedz mi gdzie to dokładnie jak możesz odezwij się do mnie na gadu proszę...szukam i szukam ale wszędzie jest nie ważne a mama pozwoli mi tylko na młodego pieska... licze na waszą pomoc...
dziękuje

Posted

Czarnulka ma swój wątek:

[SIZE=2] Ile szczeniaczków! :loveu: ... Oby szybko znalazły się dla Nich dobre domki i za dwa tygodnie zaczęły znikać jeden po drugim.
Bokserki są prześliczne, takie maleństwa! Ich mama miała prawdziwego pecha... Biedna sunia :(

No i Jamniczka. Uff, wspaniale, że się w końcu znalazła! :multi::multi::multi:

Posted

Niestety nie potrafie od razu wkleić i opisać wszystkich psiaków z tyskiego schroniska.

Pomyślałam, że może chociaż zdjęcia, brakujących psiaków wkleję, a resztę z czasem uzupełnię, jeżeli jednak ktoś z miejsca by się zakochał w jakimś psiaku to wskazując mi zdjęcie będę mogła o nim powiedzieć więcej.

NIESTETY TO NIE SĄ JESZCZE WSZYSTKIE PSIAKI, A ZDJĘCIA SĄ NIENAJLEPSZEJ JAKOŚCI, ALE OBIECUJĘ, ŻE WSZYSTKO Z CZASEM ZMIENIĘ I UZUPEŁNIĘ.

ZDJĘCIE nr 1

ZDJĘCIE nr 2

ZDJĘCIE nr 3

ZDJĘCIE nr 4

ZDJĘCIE nr 5

ZDJĘCIE nr 6

ZDJĘCIE nr 7

ZDJĘCIE nr 8

ZDJĘCIE nr 9

ZDJĘCIE nr 10

ZDJĘCIE nr 11

ZDJĘCIE nr 12

ZDJĘCIE nr 13

ZDJĘCIE nr 14

ZDJĘCIE nr 15

Posted

DYGUŚ to nieadopcyjny starszy pies!
W schronisku jest od zawsze!
Dyguś jest pięknym kudłatym psiaczkiem, niestety kiedyś musiał być bardzo skrzywdzony przez ludzi i teraz bardzo się ich boi.
Jakiekolwiek zabiegi powodują u niego niepowtarzalny strach.
Sama próbowałam go oswoić, ale niestety poniosłam porażkę.
W warunkach schroniskowych jest to niewykonalne.
Dyguś, albo zostanie w schronisku do końca swoich dni, albo znajdzie się ktoś o wielkim, wielkim sercu, kto zdobędzie jego zaufanie.
Jednak to nie koniec złych wieści. Dygusiowi ma olbrzymiego guza na łapce i mimo, że każdy inny pies byłby w schronisku na to operowany, to w przypadku DYGUSIA musiano od tego odstąpić.
Powód jest tylko jeden, jego ogromny strach i ryzyko, że pies wykończy się podczas rehablitacji, zabiegów zmiany opatrunku czy podawania lekarstw.
Strach DYGUSIA jest tak olbrzymi, że ten duży psiak na widok człowieka załatwia się pod siebie.
Dyguś jest zaszczepiony i odrobaczony.
Jego nr ewidencyjny to 58

ZDJĘCIE nr 17

ZDJĘCIE nr 18

ZDJĘCIE nr 19

ZDJĘCIE nr 20

ZDJĘCIE nr 21

ZDJĘCIE nr 22

ZDJĘCIE nr 23

ZDJĘCIE nr 24

ZDJĘCIE nr 25

ZDJĘCIE nr 26

ZDJĘCIE nr 27

ZDJĘCIE nr 28

ZDJĘCIE nr 29

ZDJĘCIE nr 30

ZDJĘCIE nr 31

ZDJĘCIE nr 32

ZDJĘCIE nr 33

ZDJĘCIE nr 34

ZDJĘCIE nr 35

ZDJĘCIE nr 36

ZDJĘCIE nr 37

ZDJĘCIE nr 38

ZDJĘCIE nr 39

ZDJĘCIE nr 40

ZDJĘCIE nr 41

ZDJĘCIE nr 42

ZDJĘCIE nr 43

ZDJĘCIE nr 44

ZDJĘCIE nr 45

Posted

ZDJĘCIE nr 57

ZDJĘCIE nr 58

ZDJĘCIE nr 59

ZDJĘCIE nr 60

ZDJĘCIE nr 61

ZDJĘCIE nr 62

ZDJĘCIE nr 63

ZDJĘCIE nr 64

ZDJĘCIE nr 65

ZDJĘCIE nr 66

ZDJĘCIE nr 67

ZDJĘCIE nr 68

ZDJĘCIE nr 69

ZDJĘCIE nr 70

ZDJĘCIE nr 71

ZDJĘCIE nr 72

ZDJĘCIE nr 73

ZDJĘCIE nr 74

ZDJĘCIE nr 75

ZDJĘCIE nr 76

Posted

Wszystkie biedne. Mnie najbardziej poruszają ich smutne oczy a Tych tu jest wiele:(
Dostrzegłam sznaucerowatego psiaka, taki jakby z brodą. CZarny i smutny. I takie coś foksterierowate z bardzo smutnym wzrokiem:(

Posted

Kolejny psiak o bardzo, bardzo smutnych oczach trafił do schroniska 6 stycznia 2007r i znajduje się jeszcze na kwarantannie.
Czy ktoś go rozpoznaje?
Jego nr ewidencyjny to 2567
Dodam jeszcze, że pies jest bardzo, bardzo kochany i sympatyczny, taki duży misio do przytulania.

Posted

Czy pamiętacię tę parkę, która chodziła po oś. "B" w Tychach?

Szczeniorek, czyli ten większy, czarny piesek jest już w schronisku i ma nr ewidencyjny 2568, jest na kwarantannie i mamy nadzieję, że właściciel jeszcze się odezwie. Czekoladki nie udało się złapać, nie wiemy gdzie jest.

Posted

madzia828 napisał(a):
Grażynko ten czarny piesek jest bardzo podobny do flat coated retrievera albo nowofundlanda mam nadzieje ze właściciel się znajdzie

Ja też miałam taką nadzieję, ale o niego nikt nie pytał.
Nikt się nie zgłosił.

Posted

Na zdjęciu ten psiak podobny jest do wielu ras :) W rzeczywistości mi najbardziej przypominał właśnie flata.

Psiaków jest mnóstwo, wszystkie chciałyby mieć pana tylko dla siebie... Ten sznaucerowaty, o którym pisała Edi wygląda na bardzo zabiedzonego :(

Posted

Arlene napisał(a):
Na zdjęciu ten psiak podobny jest do wielu ras :) W rzeczywistości mi najbardziej przypominał właśnie flata.

Psiaków jest mnóstwo, wszystkie chciałyby mieć pana tylko dla siebie... Ten sznaucerowaty, o którym pisała Edi wygląda na bardzo zabiedzonego :(

Cioteczki możecie załozyć temu sznupkowi osobny watek? i jeszcze temu terrierkopodobnemu z bardzo smutnymi oczkami?
Jak są wątki to łatwiej mi podsyłać znajomym.