Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
I jeszcze maleńki kotek przebywający u mnie w DT zabrany ponad miesiąc temu ze schroniska dzisiaj pojechał do nowego domku dzięki akcji w City Point'cie
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

szkoda, że tak mało psów mieliście w CP. ja mogłam wsiąść z dwa psy na tymczas, ale nikt nie pofatygował się nawet napisać maila.....no tak pomagajmy, tylko tam gdzie chcą tej pomocy.......tak mnie uczono...

Posted

Właśnie nie bardzo bo nie jestem z Tychów, a dziś wieczorem wyjeżdżam i nie będzie mnie przez week-end. Myślałam, że gdzieś je podrzucę po drodze z pracy. Chyba, że zawieźć je do schroniska?

Posted

Mada:) napisał(a):
Każda ulotka się przyda, serdecznie dziękujemy za zainteresowanie i chęć pomocy ! ;)

nie ma sprawy;), chętnie pomogę :multi: podrukuję ile będę mogła i porozdaję również w Katowicach i okolicach ;)
do drukowania są tylko ulotki z postu 417 czy jeszcze jakieś? i gdzie mam wysłać ulotki?

Posted

Tak, te ulotki na pewno, nie wiem, czy jeszcze jakieś. Zapytam pani Grażynki (grazyna9915) i dam Ci znać. Gdzie wysłać ? Hmmm... postaram się do jutra dowiedzieć.

Za nami kolejny dzień akcji w CITY POINCIE.
To był naprawdę udany dzień !
Wiele ludzi się interesowało, mimo iż z powodu niepewnej pogody nie wystawialiśmy zwierzaków, które z reguły przyciągają ludzi.
Kilka psiaków cieszyło się sporym zainteresowaniem. Miejmy nadzieję, że coś z tego będzie.
Co jest pewne ? Pewne jest to, że akcja w CP przynosi oczekiwane efekty !
Ludzie pojawiają się w schronisku po skierowaniu właśnie przez tę akcję i adoptują zwierzęta.
Jutro kolejny dzień ! Oby był równie udany jak dziś ! :multi:
Pogoda ma być ładna, więc prawdopodobnie kilka zwierzątek z DT zostanie zaprezentowanych.
Trzymajcie kciuki !
Nie wiemy jeszcze ile dokładnie psiaków i kociaków znalazło domki dzięki tej akcji, ale być może wkrótce uda nam się to oszacować. ;)

ZAPRASZAMY JUTRO OD GODZINY 14.00 DO 19.00 NA DRUGIE PIĘTRO DO CITY POINT'A, GDZIE TRWA WYSTAWA FOTOGRAFII TYSKICH ZWIERZAKÓW ORAZ NA POKAZ ZWIERZĄT Z DT PRZY GŁÓWNYM WEJŚCIU.
MOŻNA POMÓC TYSKIM ZWIERZĘTOM POPRZEZ DAROWANIE KARMY, RÓŻNYCH KOCY, RĘCZNIKÓW I STARYCH UBRAŃ.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !! ;)

Posted

Myślę,że w zeszły weekend wiele osób nie wiedziało o tej akcji i dlatego była niska frekwencja.Następnym razem musimy ją lepiej zorganizować.Zresztą nabierzemy doświadczenia i na każdej następnej tego typu imprezie będzie lepiej :)

Posted

Na początku chciałam złożyć serdeczne podziękowania dla basiulka22tychy w imieniu tyskich zwierzaków przebywających w schronisku za ogromny wór karmy !! DZIĘKUJEMY !! :loveu:

A więc kolejny weekend akcji w CP za nami.
Dziś w końcu pogoda pozwoliła nam bez obaw wystawić psiaki.
Był Feluś, Mały (Misiek, Pikuś), Yoko i maleńki szczeniaczek.
Swój nowy domek znalazł ostatni z w.w czwórki czworonogów.
Zainteresowanie było średnie.

Czego się dziś dowiedziałam ?
W schronisku liczba zwierzaków zmalała !!
Właśnie o to nam chodziło !!
Oby tak dalej !!
:multi::multi::multi:

Przed nami kolejny weekend, oby był równie udany jak ten !!
Trzymajcie kciuki ! ;)

Jutro być może będą fotki z akcji !! :razz:

Posted

Kasiu kochana jesteś niezastąpiona.
Dzięki serdeczne za zdjęcia moich ulubienic.
Kiedy je zobaczyłam to, aż się poryczałam.
Niestety nie mogłam nic od razu napisać, bo z powodu wirusów na swoim komputerze mogę tylko czytać co jest na dogomanii, a nie pisać. Na szczęście teraz jestem u Magdy222 i mogę korzystać z jej komputera.
Ale dość tłumaczeń.
Oczywiście, że rozpoznaję moją Żabcie/Welle i Grubcię/Muszkę.
Te sympatyczne psiórki wszędzie rozpoznam i przyznam się szczerze, że bardzo za nimi tęsknię.
Żabcię/Welle do tej pory wspominamy, ale widzę, że tak jak kiedyś będąc u mnie na DT była we mnie wpatrzona tymi swoimi wielkimi oczyma tak teraz jest wpatrzona w swoją nową pancię.
Kasiu jeszcze raz dziękuję za znalezienie im tak wspaniałych domów.

Ale przestanę się już chyba rozpisywać, bo o nich mogłabym pisać w nieskończoność.
Mam tylko nadzieję, że kiedyś będę mogła je zobaczyć.

Dianka79 mam uszkodzony komputer jak tylko będę mogła to prześlę wszystko do Ciebie.
Serdeczne dzięki za pomoc.

Posted

:-o Poznaję je !!
Jakie cudne sunie !! :loveu:
Cóż za szczęście, że tak im się powiodło !!

Oto fotki z akcji w CITY POINT:

Na początek wyprawki dla zwierzaków:

A oto wystawa fotografii zwierzaków z tyskiego schroniska na II piętrze w CP: