Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwaga:
Od 1 grudnia strona www tyskiego schroniska, będzie odpłatna i dlatego szukam sponsora.
Cennik:
Instalacja nowej strony: 99 zł netto (jednorazowo)
Utrzymanie strony na serwerze: 75 zł netto za 3 miesiące
Wykonanie projektu graficznego na zamówienie: 600 zł netto (można korzystać z darmowych, które będą do dyspozycji więc ten koszt raczej odpada)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='grazyna9915']Nie potrafię edytować postów i nie mogę zmienić tytułu wątku, czy Wy macie ten sam problem?
Ja nic nie umiem, nie otwierają mi się niektóre banerki(bosą pozmieniane linki), nie mogę się dostać do pw i w ogóle nic nie mogę, a na wątku petycyjnym ludzie sie wkurzają, skarżą, są określani jako "śmieszni" przez jakieś małolaty dopiero co zarejestrowane na Dogo, a Jaśnie Admin udzielił takiej odpowiedzi, że zrezygnowana wyszłam z Dogo:shake: Na dodatek przeczytałam podpis Jaśnie Admina i zrozumiałam, że jesteśmy upierdliwymi, czepiajacymi się petentami, a nie użytkownikami forum O PSACH I DLA PSÓW http://www.dogomania.pl/threads/173931-petycja/page11
Ktoś wcześniej mógł nas zapytać i uprzedzić o zmianach

Posted

[quote name='grazyna9915']Malawaszka ja już klikałam na różne sposoby i nic, ale jest mała poprawa, bo do tej pory kiedy chciałam coś ze skróconego menu to mi sie chwało pod reklamy i inne rzeczy, a przed chwilą ładnie mi się rozwinęło. Może i edycja wkońcu zacznie działać?

Malawaszka wg Ciebie to pudel, czy jakiś sznaucerkowaty?
http://www.tychy.schronisko.net/images/adopcja/2/normal/36064.jpg

troszkę słabo widać, ale bardziej pudel

Posted

Takiemu pomieszanemu pudlowi robi się lepszy skręt dopiero po krótszym strzyżeniu. Na 100 % to by się okazało po strzyżeniu czy włos zostanie prosty czy się skręci. Dla mnie na tę chwilę jest taki pół na pół. Ale liczę się ze zdaniem malawaszki - w końcu speca jakby nie było !

Grażynka jeśli są już plakaty to może podzielmy się nimi i niech każdy rozwiesi w swojej okolicy - ja zamawiam 5.

Ja też nie umiem otwierać postów. Mam przeglądarkę Explorer i dziewczyny poradziły mi aby wgrać Mozilla Firefox - ponoć na tej wszystko fajnie chodzi - o ile w ogóle chodzi.

Wet na Zwierzynieckiej ma stronkę i różne linki może poprosić o wstawienie linku schroniska tyskiego ? - mogę się tym zająć ale potrzebuję waszej zgody.

www.gabinetweterynaryjny.tychy.pl

Posted

[quote name='JOMA']

Ja też nie umiem otwierać postów. Mam przeglądarkę Explorer i dziewczyny poradziły mi aby wgrać Mozilla Firefox - ponoć na tej wszystko fajnie chodzi - o ile w ogóle chodzi.
Jasne, Joma;) Firefox "żyły czyści, nogi prości i nadaje doopie przyjemny wygląd";) Ja mam FF, a pw otwiera mi sie okazjonalnie, Dogo również nie zawsze mi działa, o wstawianiu zdjęć na razie zapomniałam:shake:

Posted

magda222 napisał(a):
Ja mam mozillę i wszystko mi działa jak trzeba :p

Ja też dogo to tylko na mozilli albo operze;). IE wywala tak często i szybko że nie sposób wytrzymać - a ja do tej pory myślałam że tylko ja mam problemy z tym naszym kochanym dogo;).

Posted

Akcja adopcyjna zwierząt w Tychach.

[IMG]http://www.tychy.schronisko.net/images/aktualnosc/normal/2861.jpg[/IMG]

12-13 grudnia w hipermarkecie REAL w Tychach w godz.: od 10.00 do 18.00 odbędzie się akcja adopcyjna kotów.
Akcja organizowana jest przez nieformalną grupę ludzi działającą na rzecz potrzebujących zwierząt i prowadzących tzw. "domy tymczasowe dla zwierząt".

Na wystawie będzie można zobaczyć koty w różnym wieku, które czekają na kogoś, kto zechce je pokochać i przygarnąć.

Dodatkowo, będą prezentowane albumy ze zwierzętami z Miejskiego Schroniska dla Zwierząt w Tychach.

Zapraszamy również wszystkich ludzi, którym nie jest obojętne cierpienie bezdomnych mruczków i którzy chcieliby się przyłączyć do tworzenia tzw. "Punktów Kontrolnych Rozrodu Kotów" na terenie Tychów.

PRZYJDŹ I ZOBACZ, a może spodoba Ci się:

Kaśka
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_egcqc76ndII/Sww3NRi4ncI/AAAAAAAANG8/pzBvG_62sKQ/s288/DSC_0006.JPG[/IMG]

Kiara
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/SwmrJ-dKydI/AAAAAAAANBk/ycMkU2edRjE/s288/DSC_0062.JPG[/IMG]

Tinka
[IMG]http://lh4.ggpht.com/_egcqc76ndII/Swmwpe71leI/AAAAAAAANDY/eyODBhLKdHI/s288/DSC_0110.JPG[/IMG]

Kubuś
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_egcqc76ndII/SxQ_SlFHq2I/AAAAAAAANQg/jnLE4aBevoY/s288/DSC_0066.JPG[/IMG]

Na wystawie będzie jeszcze wiele innych kotów,które serdecznie zapraszają do odwiedzin. W przypadku gdyby chcieli Państwo adopotować któregoś z naszych podopiecznych jeszcze przed wystawą, to proszę o telefon: 601-294-064

Posted

[B]Grażyna9915[/B] [B]- [I][U]super zareklamowałaś akcję ! [/U][/I][/B] - jak ty to wszystko powstawiałaś ! - ja dalej walczę z dogo ! - mam już mozillę i dalej mi nie otwiera postów !

Posted

Obiecuję poprawę :oops:

TYSKĄ AKCJĘ ADOPCYJĄ W REALU można śmiało zaliczyć do udanych.

Domki znalazło 10 kotów i 2 szczeniaki :multi::multi::multi:

Posted

JOMA napisał(a):
Obiecuję poprawę :oops:

TYSKĄ AKCJĘ ADOPCYJĄ W REALU można śmiało zaliczyć do udanych.

Domki znalazło 10 kotów i 2 szczeniaki :multi::multi::multi:

Bardzo gratuluję:multi:

Kochane tyskie cioteczki a może któraś z Was założyła by wątki na dogo tym psiakom z tyskiego schroniska, które przeszły tam ze "starego schroniska"? Bardzo Was o to proszę:modla:. Wiem, że takich psów jest jeszcze 5. Sama bym to zrobiła ale ja jestem zbyt daleko żeby na bieżąco pilotować sprawy w schronisku a grazynie9915 nie mam sumienia zawracać głowy:shake:. Czytając wątek Tosi i Balbinki oraz Dagusi to człowieka radość ogarnia że one teraz takie szczęśliwe po tylu latach za kratami. Może udałoby się uzbierać jeszcze dla któregoś z tych pięciu staruszków kasę na hotelik? A może się uda i jedna z tych suczek, które są u ZuziM znajdzie dom i będziemy mogli sponsorować jakiegoś biedaka? Błagam spróbujmy...................Magnatka, Poster, Dylanka, Abra i Mika też zasługują na odrobinę szczęścia:-(:-(:-(

Posted

Kochani macie w Tychach dobrego weta na sterylkę? Dobry i nie zdzierca :) potrzebuję namiarów bo do Kobióra wyadoptowałam sznaucerkę mini młodziutką, już dojrzała, minęło 3 mies od pierwszej cieczki więc po świętach chcą sterylizować - a własciwie muszą bo tak mamy w umowie ;)

Posted

Jeżeli chodzi o weterynarza, który nie zdziera to w Kobiórze jest Pani doktor. Niestety nigdy nie sterylizowałam u niej suni.

Natomiast weterynarza u którego sterylizowałam psiaki to Pani Olender z gabinetu weterynaryjnego "ARKA" lub weterynarze ze "ZWIERZYŃCA" polecam i uprzedzam, że u nich ceny będą jednak wyższe.

Posted

[FONT=Arial]Kiedy w 2004 r. spaliło mi się mieszkanie, pomoc kolegów z pracy i dobrych ludzi oraz przyjaciół pozwoliła mi przetrwać najgorszy czas. Pomoc ta była nie tylko wsparciem duchowym, ale realną pomocą finansową i pracą... [/FONT]
[FONT=Arial]Ta pani z Bytomia Miechowic doświadczyła nieszczęścia... Szukamy dla niej i jej podopiecznych pomocy... Ona przygarnęła psiaki w potrzebie, teraz sama potrzebuje pomocy [/FONT]

[FONT=Arial]Masakra! dom spalony! 1 kobieta i 8 psów! pomocy!! [/FONT]
[FONT=Arial]Bytom Miechowice- kobieta nieporadna zyjąca z zbierania złomu. Przygarneła znalezioną sukę Owczarka Niemieckiego,dbała o nią sama nie zjadła ale dała psu,po czasie doszedł do niej następny Owczarek Pies. Na efekty długo nie trzeba było czekać.Suka urodziła 7 szczeniąt maluchy maja 8 tygodni. Kobieta nie dawała rady wykarmić szczeniaki,i dwa dorosłe psy.Pomagali jej sąsiedzi, ale do czasu,każdy miał dosyć jej psów,i śmieci w obejściu. Kilka dni temu pod nie obecnosc kobiety ,prawdopodobnie od przepalonego pieca zapalił się jej drewniany dom. . Spaliło się piętro domku finskiego w ktorym mieszkała razem z psami.Dzieki szybkiej interwencji sąsiadow udalo sie uratowac częśc domu i psy.Strazacy szukali po kątach sczeniat ,które pochowały sie po zakamarkach zagraconego domu. W tej chwili sczeniaki i dorosłe mieszkaja na podwórku,a na noc zamykana są w szopie. Sąsiedzi dokarmiają psy ,ale tam idzie ogromna ilosc karmy,od czasu do czasu dostaja makaron z puszką.Psy są głodne!!! kobieta nie ma co im dać.Dzis obgryzały worek po chapi. To jest 9 głodnych owczarkow.Wlascicielka jest calkowicie zalamana siedzi w zglisczach w tym brudzie.nie wie co z soba zrobic ani z psami. Szukamy pomocy dla tych psow!!! ida mrozy,maluchy zamarzna na dworze. adres kobiety Pani SZULC Bytom Miechowice ul Wiązowa/domki finskie/ [/FONT]

[FONT=Arial]Wąek na dogomanii [/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/1758...8-psA-w-pomocy[/FONT]

[FONT=Arial]Szczeniaki potrzebują domów, psy karmy, kobieta pomocy... [/FONT]

[FONT=Arial]Idą Święta Bożego Narodzenia... "Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, mnieście uczynili!" - powiedział Jezus... [/FONT]
[FONT=Arial]Radosnych i beztroskich Świąt! i chwili refleksji życzę wszystkim odwiedzającym...[/FONT]