grazyna9915 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Uwaga: Od 1 grudnia strona www tyskiego schroniska, będzie odpłatna i dlatego szukam sponsora. Cennik: Instalacja nowej strony: 99 zł netto (jednorazowo) Utrzymanie strony na serwerze: 75 zł netto za 3 miesiące Wykonanie projektu graficznego na zamówienie: 600 zł netto (można korzystać z darmowych, które będą do dyspozycji więc ten koszt raczej odpada) Quote
MagdaH Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='grazyna9915']Nie potrafię edytować postów i nie mogę zmienić tytułu wątku, czy Wy macie ten sam problem? Ja nic nie umiem, nie otwierają mi się niektóre banerki(bosą pozmieniane linki), nie mogę się dostać do pw i w ogóle nic nie mogę, a na wątku petycyjnym ludzie sie wkurzają, skarżą, są określani jako "śmieszni" przez jakieś małolaty dopiero co zarejestrowane na Dogo, a Jaśnie Admin udzielił takiej odpowiedzi, że zrezygnowana wyszłam z Dogo:shake: Na dodatek przeczytałam podpis Jaśnie Admina i zrozumiałam, że jesteśmy upierdliwymi, czepiajacymi się petentami, a nie użytkownikami forum O PSACH I DLA PSÓW http://www.dogomania.pl/threads/173931-petycja/page11 Ktoś wcześniej mógł nas zapytać i uprzedzić o zmianach Quote
kaja555 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 rany, dlaczego trzeba płacić za stronę schroniska??? to jakis koszmar Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Pozwolę sobie na offa Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragednia-POMOCY!!!Sunia już nie zyje,ratujmy resztę ! Kobiete jest nauczycielką w Mikołowie - to tak blisko ! Quote
grazyna9915 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Jest osoba, która chce zasponsorować stronę. :) Quote
grazyna9915 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dalej nie mogę edytować postów i tematów, czy to normalne??? Joma potrzebujemy marketnigowca, jest już data wystawy, są plakaty :) Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dwa razu kliknij w "edycja" mi wtedy działa... Quote
grazyna9915 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Malawaszka ja już klikałam na różne sposoby i nic, ale jest mała poprawa, bo do tej pory kiedy chciałam coś ze skróconego menu to mi sie chwało pod reklamy i inne rzeczy, a przed chwilą ładnie mi się rozwinęło. Może i edycja wkońcu zacznie działać? Malawaszka wg Ciebie to pudel, czy jakiś sznaucerkowaty? http://www.tychy.schronisko.net/images/adopcja/2/normal/36064.jpg Quote
magda222 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 grazyna9915 napisał(a):Dalej nie mogę edytować postów i tematów, czy to normalne??? Joma potrzebujemy marketnigowca, jest już data wystawy, są plakaty :) Jaka wystawa? Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='grazyna9915']Malawaszka ja już klikałam na różne sposoby i nic, ale jest mała poprawa, bo do tej pory kiedy chciałam coś ze skróconego menu to mi sie chwało pod reklamy i inne rzeczy, a przed chwilą ładnie mi się rozwinęło. Może i edycja wkońcu zacznie działać? Malawaszka wg Ciebie to pudel, czy jakiś sznaucerkowaty? http://www.tychy.schronisko.net/images/adopcja/2/normal/36064.jpg troszkę słabo widać, ale bardziej pudel Quote
JOMA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Takiemu pomieszanemu pudlowi robi się lepszy skręt dopiero po krótszym strzyżeniu. Na 100 % to by się okazało po strzyżeniu czy włos zostanie prosty czy się skręci. Dla mnie na tę chwilę jest taki pół na pół. Ale liczę się ze zdaniem malawaszki - w końcu speca jakby nie było ! Grażynka jeśli są już plakaty to może podzielmy się nimi i niech każdy rozwiesi w swojej okolicy - ja zamawiam 5. Ja też nie umiem otwierać postów. Mam przeglądarkę Explorer i dziewczyny poradziły mi aby wgrać Mozilla Firefox - ponoć na tej wszystko fajnie chodzi - o ile w ogóle chodzi. Wet na Zwierzynieckiej ma stronkę i różne linki może poprosić o wstawienie linku schroniska tyskiego ? - mogę się tym zająć ale potrzebuję waszej zgody. www.gabinetweterynaryjny.tychy.pl Quote
MagdaH Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='JOMA'] Ja też nie umiem otwierać postów. Mam przeglądarkę Explorer i dziewczyny poradziły mi aby wgrać Mozilla Firefox - ponoć na tej wszystko fajnie chodzi - o ile w ogóle chodzi. Jasne, Joma;) Firefox "żyły czyści, nogi prości i nadaje doopie przyjemny wygląd";) Ja mam FF, a pw otwiera mi sie okazjonalnie, Dogo również nie zawsze mi działa, o wstawianiu zdjęć na razie zapomniałam:shake: Quote
JOMA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nie załamuj mnie ! - a ja już umówiona z moimi chłopcami na wgranie tej Godżilli ! Quote
magda222 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 JOMA napisał(a):Nie załamuj mnie ! - a ja już umówiona z moimi chłopcami na wgranie tej Godżilli ! Ja mam mozillę i wszystko mi działa jak trzeba :p Quote
AlfaLS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 magda222 napisał(a):Ja mam mozillę i wszystko mi działa jak trzeba :p Ja też dogo to tylko na mozilli albo operze;). IE wywala tak często i szybko że nie sposób wytrzymać - a ja do tej pory myślałam że tylko ja mam problemy z tym naszym kochanym dogo;). Quote
grazyna9915 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Akcja adopcyjna zwierząt w Tychach. [IMG]http://www.tychy.schronisko.net/images/aktualnosc/normal/2861.jpg[/IMG] 12-13 grudnia w hipermarkecie REAL w Tychach w godz.: od 10.00 do 18.00 odbędzie się akcja adopcyjna kotów. Akcja organizowana jest przez nieformalną grupę ludzi działającą na rzecz potrzebujących zwierząt i prowadzących tzw. "domy tymczasowe dla zwierząt". Na wystawie będzie można zobaczyć koty w różnym wieku, które czekają na kogoś, kto zechce je pokochać i przygarnąć. Dodatkowo, będą prezentowane albumy ze zwierzętami z Miejskiego Schroniska dla Zwierząt w Tychach. Zapraszamy również wszystkich ludzi, którym nie jest obojętne cierpienie bezdomnych mruczków i którzy chcieliby się przyłączyć do tworzenia tzw. "Punktów Kontrolnych Rozrodu Kotów" na terenie Tychów. PRZYJDŹ I ZOBACZ, a może spodoba Ci się: Kaśka [IMG]http://lh6.ggpht.com/_egcqc76ndII/Sww3NRi4ncI/AAAAAAAANG8/pzBvG_62sKQ/s288/DSC_0006.JPG[/IMG] Kiara [IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/SwmrJ-dKydI/AAAAAAAANBk/ycMkU2edRjE/s288/DSC_0062.JPG[/IMG] Tinka [IMG]http://lh4.ggpht.com/_egcqc76ndII/Swmwpe71leI/AAAAAAAANDY/eyODBhLKdHI/s288/DSC_0110.JPG[/IMG] Kubuś [IMG]http://lh6.ggpht.com/_egcqc76ndII/SxQ_SlFHq2I/AAAAAAAANQg/jnLE4aBevoY/s288/DSC_0066.JPG[/IMG] Na wystawie będzie jeszcze wiele innych kotów,które serdecznie zapraszają do odwiedzin. W przypadku gdyby chcieli Państwo adopotować któregoś z naszych podopiecznych jeszcze przed wystawą, to proszę o telefon: 601-294-064 Quote
JOMA Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [B]Grażyna9915[/B] [B]- [I][U]super zareklamowałaś akcję ! [/U][/I][/B] - jak ty to wszystko powstawiałaś ! - ja dalej walczę z dogo ! - mam już mozillę i dalej mi nie otwiera postów ! Quote
grazyna9915 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 A ja nawet edytować posty już mogę. :) JOMA, ale Ty się nie podlizuj, Ty miałaś tyski marketingowiec być. Może nas zareklamujesz na katowickim wątku? :) Quote
JOMA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Obiecuję poprawę :oops: TYSKĄ AKCJĘ ADOPCYJĄ W REALU można śmiało zaliczyć do udanych. Domki znalazło 10 kotów i 2 szczeniaki :multi::multi::multi: Quote
AlfaLS Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 JOMA napisał(a):Obiecuję poprawę :oops: TYSKĄ AKCJĘ ADOPCYJĄ W REALU można śmiało zaliczyć do udanych. Domki znalazło 10 kotów i 2 szczeniaki :multi::multi::multi: Bardzo gratuluję:multi: Kochane tyskie cioteczki a może któraś z Was założyła by wątki na dogo tym psiakom z tyskiego schroniska, które przeszły tam ze "starego schroniska"? Bardzo Was o to proszę:modla:. Wiem, że takich psów jest jeszcze 5. Sama bym to zrobiła ale ja jestem zbyt daleko żeby na bieżąco pilotować sprawy w schronisku a grazynie9915 nie mam sumienia zawracać głowy:shake:. Czytając wątek Tosi i Balbinki oraz Dagusi to człowieka radość ogarnia że one teraz takie szczęśliwe po tylu latach za kratami. Może udałoby się uzbierać jeszcze dla któregoś z tych pięciu staruszków kasę na hotelik? A może się uda i jedna z tych suczek, które są u ZuziM znajdzie dom i będziemy mogli sponsorować jakiegoś biedaka? Błagam spróbujmy...................Magnatka, Poster, Dylanka, Abra i Mika też zasługują na odrobinę szczęścia:-(:-(:-( Quote
kaja555 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 UWAGA! Okolice Kostuchny - kierunek Tychy lub Katowice! Drogą biegnie foksterier w kiepskim stanie, bardzo chudy i wystraszony! Brązowy z czarnym grzbietem, porusza się bardzo szybko. Za pierwszym razem nie dał się złapać. Osoby z oklic proszę zwrócić na niego uwagę! Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/1757...ICE?p=13703760 Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kochani macie w Tychach dobrego weta na sterylkę? Dobry i nie zdzierca :) potrzebuję namiarów bo do Kobióra wyadoptowałam sznaucerkę mini młodziutką, już dojrzała, minęło 3 mies od pierwszej cieczki więc po świętach chcą sterylizować - a własciwie muszą bo tak mamy w umowie ;) Quote
grazyna9915 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Jeżeli chodzi o weterynarza, który nie zdziera to w Kobiórze jest Pani doktor. Niestety nigdy nie sterylizowałam u niej suni. Natomiast weterynarza u którego sterylizowałam psiaki to Pani Olender z gabinetu weterynaryjnego "ARKA" lub weterynarze ze "ZWIERZYŃCA" polecam i uprzedzam, że u nich ceny będą jednak wyższe. Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dzięki Grażynko - poleciłam pania z Arki w takim razie - niech się dowiedzą ile kosztuje sterylka Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Arial]Kiedy w 2004 r. spaliło mi się mieszkanie, pomoc kolegów z pracy i dobrych ludzi oraz przyjaciół pozwoliła mi przetrwać najgorszy czas. Pomoc ta była nie tylko wsparciem duchowym, ale realną pomocą finansową i pracą... [/FONT] [FONT=Arial]Ta pani z Bytomia Miechowic doświadczyła nieszczęścia... Szukamy dla niej i jej podopiecznych pomocy... Ona przygarnęła psiaki w potrzebie, teraz sama potrzebuje pomocy [/FONT] [FONT=Arial]Masakra! dom spalony! 1 kobieta i 8 psów! pomocy!! [/FONT] [FONT=Arial]Bytom Miechowice- kobieta nieporadna zyjąca z zbierania złomu. Przygarneła znalezioną sukę Owczarka Niemieckiego,dbała o nią sama nie zjadła ale dała psu,po czasie doszedł do niej następny Owczarek Pies. Na efekty długo nie trzeba było czekać.Suka urodziła 7 szczeniąt maluchy maja 8 tygodni. Kobieta nie dawała rady wykarmić szczeniaki,i dwa dorosłe psy.Pomagali jej sąsiedzi, ale do czasu,każdy miał dosyć jej psów,i śmieci w obejściu. Kilka dni temu pod nie obecnosc kobiety ,prawdopodobnie od przepalonego pieca zapalił się jej drewniany dom. . Spaliło się piętro domku finskiego w ktorym mieszkała razem z psami.Dzieki szybkiej interwencji sąsiadow udalo sie uratowac częśc domu i psy.Strazacy szukali po kątach sczeniat ,które pochowały sie po zakamarkach zagraconego domu. W tej chwili sczeniaki i dorosłe mieszkaja na podwórku,a na noc zamykana są w szopie. Sąsiedzi dokarmiają psy ,ale tam idzie ogromna ilosc karmy,od czasu do czasu dostaja makaron z puszką.Psy są głodne!!! kobieta nie ma co im dać.Dzis obgryzały worek po chapi. To jest 9 głodnych owczarkow.Wlascicielka jest calkowicie zalamana siedzi w zglisczach w tym brudzie.nie wie co z soba zrobic ani z psami. Szukamy pomocy dla tych psow!!! ida mrozy,maluchy zamarzna na dworze. adres kobiety Pani SZULC Bytom Miechowice ul Wiązowa/domki finskie/ [/FONT] [FONT=Arial]Wąek na dogomanii [/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/1758...8-psA-w-pomocy[/FONT] [FONT=Arial]Szczeniaki potrzebują domów, psy karmy, kobieta pomocy... [/FONT] [FONT=Arial]Idą Święta Bożego Narodzenia... "Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, mnieście uczynili!" - powiedział Jezus... [/FONT] [FONT=Arial]Radosnych i beztroskich Świąt! i chwili refleksji życzę wszystkim odwiedzającym...[/FONT] Quote
Recommended Posts