Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

u nas powoli, małymi kroczkami robimy postępy...
Sunia dostała na imię Nejra.

Na zdjęciach troche smutna... boi się telefonu komórkowego

*

*

*

*

*

*

Posted

[quote name='Mada:)']Nie mogę się powstrzymać! Lucuś przygarnięty przez Panią Martę z NK. Coś niewiarygodnego! :D:

Lucuś - bardzo się cieszę!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Zasłużyłeś na domek chłopie:lol:.

Posted

3548

rasa: golden retriever

miasto: Tychy

sterylizacja: nie
szczepienia: nie
odrobaczenie: nie

charakter i opis:
Sunia trafiła do schroniska

Patrzcie jakie sliczności w tyskim schronie - niezła gradka dla pseudo ! - mam nadziejś, że właściciel się zgłosi !

A suczki przed wydaniem to są chyba sterylizowane ?

Posted

[quote name='Mada:)']Oczywiście, że są! :)

DOMU SZUKA MAŁY, 6-tygodniowy, biało-rudy kociak! PILNE!! Jest bardzo towarzyski, mruczący i kochany!

Dzis rano dostałam sms ka z zdjęciem tego kociaka , podałam dwa namiary ludzi którzy chcieli adoptować kociaka , mam nadzieje że któryś wypali ...

Posted

Czy w tyskim schronisku są jakieś spanielaste?

[quote name='Mada:)']Oryginalny, czarna rączka i niebieska, bądź żółta (w zależności od długości ostrza) końcówka. Dokładnie takie coś:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=972748739
:)
To nie jest oryginalny furminator, tylko podróbka. ;)
A i wsród oryginałów są oryginały produkowane w USA i "oryginały" produkowane w Chinach. :roll:

Posted

Ja mam ten i działa, jak na filmikach. Dla mnie to cudo!! :P

Kociak nadal szuka domu!! Spaniela w schronisku nie ma, ale słyszałam o jakimś, który szuka domu. Jak się dowiem coś więcej, to dam znać.

• 1 month later...
Posted

[INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [SIZE=4][B]DZIEŃ OTWARTY SCHRONISKA W KATOWICACH[/B]
[/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red][B]8 maja[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=Red]-[SIZE=5] sobota[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4]
[B] 10.00. - 16.00.[/B][/SIZE]

[B] ul. Milowicka 1 b

[SIZE=4][COLOR=Red]ZAPRASZAMY[/COLOR][/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

Prosimy o pomoc, może ten psiak trafił do was?

6 maja 2010 w Oświęcimiu (Poręba Wielka - okolice stawów hodowlanych) zaginął czarny pies w typie amstaffa o imieniu Vigo. Miał na sobie srebrną obrożę z danymi kontaktowymi właściciela. Pies ma około 3 lat, jest łagodny i nieagresywny, ale nieufny wobec obcych. Vigo jest wykastrowany i zaszczepiony. Wymaga stałej opieki lekarskiej - ma problemy ze stawami.
Prosimy o pomoc w poszukiwaniach! Widziałeś - zadzwoń: 691 485 682

wątek: http://www.dogomania.pl/threads/172501-Ast-Troll-Vigo-ZAGIN%C4%84%C5%81!-o%C5%9Bwi%C4%99cim-okolice./page17