Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkie male pieski do 6 kg ktore szukaja DS zapraszam na watek MIKROPSIAKOW w moim banerku.

PROSZE WYPELNIAC informacje wg szablonu w 1 poscie!

Wziac ich nie mozemy, ael domow poszukamy!

Pozwoliłam sobie przekopiować z katowickiego wątku - może się przyda

Posted

[INDENT] UWAGA!

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT ZMIENIŁA ADRES SIEDZIBY
Poprzedni adres:
41-303 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 62/21

Nowy adres:
Fundacja S.O.S. dla Zwierząt
41-508 Chorzów – Maciejkowice
Ul. Antoniów 1

Jest to nadal ta sama Fundacja!

[FONT=Times New Roman]nr KRS i nr konta bankowego pozostał oczywiście ten sam[/FONT]

Posted

Tak... również dzwoniłam już 2 razy do schroniska... Jestem umówiona w środę na telefon, ponieważ ma byc weterynarz i on zadecyduje czy sunia może isc do adopcji. Jesli wszystko pojdzie dobrze i nikt mi jej nie zabierze wczesniej to w srode lub czwartek bedzie u mnie..

Posted

a wiadomo o ktorej przychodzi weterynarz do schroniska? czy na 10 czy wczesniej? bo ja moglabym juz na 10 byc w schronisku i nie wiem czy wtedy beda juz wiedziec czy moze isc do adopcji

Posted

Oj myśle że jej już nie oddam... choc u mnie mówią ze jest duza ( zawsze miałam male psy)

Co do samej psinki to:

po godzinnej jeździe i półtora godzinnym czekaniu na weterynarza sunia znalazła się w moim samochodzie. Trzeba było ją nieśc na rękach bo nie potrafi chodzic na smyczy. Z boksu też ją ledwo 2 osoby wyciągneły.
Jednak w samochodzie się ożywiła. Miała do siebie całą tylną kanapę a i tak wolała leżec między siedzeniami. Musze ją pochwalic bo była bardzo grzeczna.

W domu natomiast całkowita metamorfoza. Ciapek działa na nią jak lek przeciwbólowy. Szaleństw nie ma końca! Ciapek nie wie co ma z nią robic, więc robi wszystko. Sunia bardzo lubi jego towarzystwo, mimo, że nie daje jej życ. Pisków i pomrukiwań nie ma końca... Nie wiem jak one zasną

Z tego co już zauważyłam to sunia nie boji się schodów, paneli a nawet odkurzacza.
Narazie nie jest zainteresowana moją osobą. Nie lubi wracac do domu, trzyma sie narazie na uboczu... oczywiście to zrozumiałe. Nowe miejsce, ludzie i psy... Wszystko w swoim czasie..

Narazie pije i troche zjadła ale jakby nic... Musze poeksperymentowac co do jej menu... A chudzinka z niej straszna.. porobie zdjęcia w czasie kąpieli to sami zobaczycie...

Jutro popołudniu fotki

PS. Sunia nie ma jeszcze imienia... ale pewnie na dniach.. kilka propozycji już jest

Posted

No to się cieszę, że już tej pięknej mordki nie będę w schronisku widywała. ;) Ss, a powiedz, dlaczego akurat ta suńka Cię zainteresowała? :D Lubujesz się w tej rasie jakoś specjalnie, czy jak? Tak czysto z ciekawości pytam. :D I wymiziaj suńkę. :)

Posted

tak to ta rasa od małego strasznie mi się podobała...
Pomagam w adopcjach collie... założyłam nawet wątek wszystkich collaków do adopcji na dogo...

Sunia bardzo mnie urzekła... Będę musiała poświęcic jej dużo czasu ze względu na siersc jak i psychike..

Posted

[quote name='Mada:)']Świetnie. ;) Życzę zatem powodzenia, a co do sierści - polecam FURMINATOR. Sprawdzony, niezawodny, robi furorę wśrod tyskich dogomaniaków. ;)

Madziu,a czy ten FURMINATOR nadaje się także dla kotów?

Ss fajnie byłoby zobaczyć fotki tej ślicznotki :)

Posted

Będą fotki będą... czekam na jakieś sprawne baterie do aparatu bo moje odmawiają ze starości posłuszeństwa;)