imię:.................... GAGA [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wiek:................... 7-em lat [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć:................... suczka [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość:............. średnia [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia:[COLOR=lightblue]..... 07.05.2005r. [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna:.......... inerwencja [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie:........ tak [COLOR=blue]sterylizacja: ........ tak chip:................... tak [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny:... 1394
OPIS: GAGA do schroniska trafiła do schroniska bardzo wychudzona, prawie zagłodzona. Na szczęście to już przeszłość, sunia nabrała ciałka i pięknie wygląda, aż się nie chce wierzyć, że może mieć siedem lat. Ta wspaniała psinka średniego wzrostu o wyjątkowym, oryginalnym umaszczeniu jest wspaniała i łagodna dla ludzi, natomiast wśród psów stara się być dominantkom.
"]
:loveu: DREDZIK MA DOM!
imię:.................... DREDZIK
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wiek:................... 2-a lata [COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć:................... samiec [COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość:............. mały [COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia:.... 05.08.2008r. [COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna:.......... znaleziony na ul. Żwakowskiej w Tychach [COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie:........ tak [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]chip:[COLOR=lightblue]................... tak [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny:... 3103
OPIS: DREDZIKA właściciel przywiązał do znaku drogowego na ul. Żwakowskiej i odszedł. Może z tego powodu psiak się stał troszkę nieufny , ale nowy opiekun szybko powinien zdobyć jego serce. Dredzik jest bardzo energiczny. Do domu na pewno nie wpuści złodzieja, bo dzięki swojej czujności wystaszy go swoim szczekaniem. Psiak nie wykazuje agresji w stosunku do innych zwierząt.
"]
[SIZE=2]:loveu: IGNAŚ MA DOM! [SIZE=2]imię:.................... IGNAŚ
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wiek:................... 2-a lata [COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć:................... samiec [COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość:............. mały [COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia:.... 19.08.2008r. [COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna:.......... znaleziony na ul. Zaręby w Tychach [COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie:........ tak [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]chip:[COLOR=lightblue]................... tak [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny:... 2872
OPIS: IGNAŚ jest bardzo łagodny i nadaje się do domu z dziećmi, w schronisku niestety nie daje sobie rady, często jest dominowany przez inne psy.
:loveu: ELVIS MA DOM!
imię:.................... ELVIS
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wiek:................... 6-ść lat [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć:................... samiec [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość:............. średni [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia:.... 29.01.2009 [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna:.......... znaleziony w Tychach na ul. Rodakowskiego [COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie:........ tak chip: ................... tak [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny:...3028
OPIS: ELVIS był bardzo wystraszony kiedy trafił do schroniska, trząsł się na całym ciele. Psiak okazał się bardzo miłym i spokojnym pieskiem, jest przyjaźnie nastawiony do ludzi. Lubi pieszczoty.
:loveu: NIE WIEM CZY JUŻ PISAŁAM, ŻE WERA TEŻ MA DOM!
imię:.................... CYGAN [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wiek:.................. 1-en rok [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć:................... samiec [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość:............. średni [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia:.... 03.03.2008r. [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna:.......... znaleziony w Tychach przy sklepie "TESCO" [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie:........ tak chip:................... tak [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny:... 2628
OPIS: CYGAN to średniej wielkości mieszaniec z terierem, jest bardzo łagodny i urodziwy.
Wiele psiaków nie wklejam na dogo, ale o trzech przypadkach muszę napisać:
:loveu: SAMA 17 lat - dzięki Monice i Darii wróciła do właściciela. Starszy Pan przez wiele dni szukał suni, a ona głośno płakała w schronisku. Niestety nikt ze znajomych owego Pana nie wpadł na to by szukać Sabci w schronisku, ale po nitce do kłębka i psiak i jego Pan się spotkali. TO BYŁA PIĘKNA CHWILA!!!
:loveu: ŻUCZEK - jego właściciele zmarli i psiak spędził przy zwłokach parę dni, po tym czasie w kale wydalał guziki z kanapy. W schronisku był bardzo smutny miał depresję. Pewnego razu na kocią wystawę przyszli Państwo, którzy chcieli adoptować starszego pieska, kiedy dodali, że chcą najstarszego i najbiedniejszego to mało z wrażenia nie padłam. TACY LUDZIE TO JAK WYGRANA W TOTOLOTKA. LOS wygrał staruszek Żuczek!!!
:loveu: DZIADUNIO - malutki piesek uległ wypadkowi, ktoś wrażliwy zawiózł go do weterynarza, a potem piesek trafił do schroniska. Osoba, która udzieliła psiakowi pomocy ciągle się nim interesowała. Kiedy okazało się, że właściciel nie zgłosił się po pieska Pan który mu jako pierwszy pomógł, przygarnął go.
W Tychach przy urzędzie celnym przez parę dni koczował psiak. Był tak wystraszony, że nie można było go złapać. Pracownicy okolicznych zakładów dokarmiali psiaka i robili wszystko by go obłaskawić. Psiak został złapany i co najważniejsze nie trafił do schroniska, ma mieć DOM!
Malawaszka mam do Ciebie sprawę, Ty kiedyś łapałaś psiaka na klatkę łapkę. W tyskim lesie jest bardzo wystraszony rudy piesek, średniej wielkości i bez klatki go nie złapiemy, czy wiesz od kogo można pożyczyć???
[quote name='grazyna9915']Malawaszka, a kto to Dagusia.
Malawaszka mam do Ciebie sprawę, Ty kiedyś łapałaś psiaka na klatkę łapkę. W tyskim lesie jest bardzo wystraszony rudy piesek, średniej wielkości i bez klatki go nie złapiemy, czy wiesz od kogo można pożyczyć???
tą klatkę - a skopiuję post, który pisałam na wątku Brawurki: http://www.foranimals.org.pl/kontakt skontaktujcie sie z Pini - pierwszy mail - jak pożyczałyśmy tą klatkę to była na śląsku - w Piekarach Śląskich zdaje się u kogoś, musicie się dowiedzieć, no i wazna sprawa - ta klatka to mega cenna rzecz - jest duża, jak ją pożyczycie to musi być pod stałą obserwacją, albo na terenie, gdzie nie kręcą się złomiarze żeby nie zniknęła bo będzie katastrofa :shake:
my ją ustawiłyśmy na terenie jakiejś firmy gdzie pojawiała się Negra, klatka była przypięta łańcuchem do słupa i okryta kocami :lol: a stres i tak był wielki, ale się udało!
Witamw niedziele znajomy adoptował Barego jest bardzo zadowolony psiak sie juz tez oswaja :) nowy własciciel chciał by sie cos wiecej o nim dowiedziec co lubi co je itd....
[quote name='Basia&Safi']Witamw niedziele znajomy adoptował Barego jest bardzo zadowolony psiak sie juz tez oswaja :) nowy własciciel chciał by sie cos wiecej o nim dowiedziec co lubi co je itd....
Basia&Safi nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że się odezwałaś. :loveu:
Bary pięknie wygląda!!! :multi:
Proszę Cię zajrzyj na wątek, który jeszcze założyły mu dziewczyny z Rudy Śląskiej, bo nie wiem czy wiesz, że ten pechowy psiak był najpierw w schronisku w Rudzie Śląskiej, po czym po nieudanej adopcji trafił do tyskiego schroniska.
Dziewczyny bardzo się ucieszą, jak będą mogły przeczytać o tym jak Bary sobie radzi w nowym domu! :lol: Chętnie też napiszą wszystko co wiedzą o tym psiaku. W każdym razie mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo Twój post już pozwoliłam sobie przekopiować na wątek Barusia.
Ja niestety na temat Barego wiem niewiele, wiem, że to miziak, który lubi towarzystwo ludzi. W tyskim schronisku miał gotowane jedzonko. Niestety oglądać go mogłam tyko przez kraty więc nie zdąrzyłam go bardziej poznać. Na szczęście dziewczyny z Rudy wiedzą o nim zdecydowanie więcej. ZAPRASZAM NA WĄTEK BARUSIA!!! :lol:
Zapraszam na zbiorczy wątek psów w typie "parówa".
Może zebranie ich w jednym miejscu ułatwi szukanie domów - jeśli w waszym schronisku są takie, prosimy o wrzucanie ich na wątek: zdjęcia, krótka charakterystyka, link do wątku jeśli jest.
Sorki Grażynko ale jeśli chodzi o marketing to zostało już wszystko zrobione na DUŻY PLUS - a te katalogi z psami jednorazowe :klacz: - jesteście świetne i skuteczne i mogę być dumna, że jestem TYSZANKĄ :Cool!:
Kto może wspomóc chociaż "piątakiem"?
Cenne jest też rozsyłanie aukcji wśród znajomych :p
Aukcja zostanie oczywiście wznowiona jak tylko się skończy.
Zbieramy na szczepionki.
Recommended Posts
grazyna9915
imię:.................... GAGA
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wiek: ................... 7-em lat
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć: ................... suczka
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość: ............. średnia
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia:[COLOR=lightblue]..... 07.05.2005r.
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna: .......... inerwencja
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie: ........ tak
[COLOR=blue]sterylizacja: ........ tak
chip:................... tak
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny: ... 1394
GAGA do schroniska trafiła do schroniska bardzo wychudzona, prawie zagłodzona.
Na szczęście to już przeszłość, sunia nabrała ciałka i pięknie wygląda,
aż się nie chce wierzyć, że może mieć siedem lat.
Ta wspaniała psinka średniego wzrostu o wyjątkowym,
oryginalnym umaszczeniu jest wspaniała i łagodna dla ludzi,
natomiast wśród psów stara się być dominantkom.
:loveu: DREDZIK MA DOM!
imię:.................... DREDZIK
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć: ................... samiec
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość: ............. mały
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia: .... 05.08.2008r.
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna: .......... znaleziony na ul. Żwakowskiej w Tychach
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie: ........ tak
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]chip:[COLOR=lightblue]................... tak
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny: ... 3103
DREDZIKA właściciel przywiązał do znaku drogowego na ul. Żwakowskiej i odszedł. Może z tego powodu psiak się stał troszkę nieufny , ale nowy opiekun szybko powinien zdobyć jego serce.
Dredzik jest bardzo energiczny. Do domu na pewno nie wpuści złodzieja, bo dzięki swojej czujności wystaszy go swoim szczekaniem.
Psiak nie wykazuje agresji w stosunku do innych zwierząt.
[SIZE=2]:loveu: IGNAŚ MA DOM!
[SIZE=2]imię:.................... IGNAŚ
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć: ................... samiec
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość: ............. mały
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia: .... 19.08.2008r.
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna: .......... znaleziony na ul. Zaręby w Tychach
[COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie: ........ tak
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]chip:[COLOR=lightblue]................... tak
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny: ... 2872
IGNAŚ jest bardzo łagodny i nadaje się do domu z dziećmi, w schronisku niestety nie daje sobie rady, często jest dominowany przez inne psy.
:loveu: ELVIS MA DOM!
imię:.................... ELVIS
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć: ................... samiec
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość: ............. średni
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia: .... 29.01.2009
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna: .......... znaleziony w Tychach na ul. Rodakowskiego
[COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie: ........ tak
chip: ................... tak
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny: ...3028
OPIS:
ELVIS był bardzo wystraszony kiedy trafił do schroniska, trząsł się na całym ciele. Psiak okazał się bardzo miłym i spokojnym pieskiem, jest przyjaźnie nastawiony do ludzi. Lubi pieszczoty.
:loveu: NIE WIEM CZY JUŻ PISAŁAM, ŻE WERA TEŻ MA DOM!
grazyna9915
:loveu: CYGAN MA DOM!
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wiek: .................. 1-en rok
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]płeć: ................... samiec
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]wielkość: ............. średni
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]data przyjęcia: .... 03.03.2008r.
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]przyczyna: .......... znaleziony w Tychach przy sklepie "TESCO"
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]szczepienie: ........ tak
chip:................... tak
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny: ... 2628
CYGAN to średniej wielkości mieszaniec z terierem, jest bardzo łagodny i urodziwy.
Wiele psiaków nie wklejam na dogo, ale o trzech przypadkach muszę napisać:
:loveu: SAMA 17 lat - dzięki Monice i Darii wróciła do właściciela. Starszy Pan przez wiele dni szukał suni, a ona głośno płakała w schronisku. Niestety nikt ze znajomych owego Pana nie wpadł na to by szukać Sabci w schronisku, ale po nitce do kłębka i psiak i jego Pan się spotkali. TO BYŁA PIĘKNA CHWILA!!!
:loveu: ŻUCZEK - jego właściciele zmarli i psiak spędził przy zwłokach parę dni, po tym czasie w kale wydalał guziki z kanapy. W schronisku był bardzo smutny miał depresję. Pewnego razu na kocią wystawę przyszli Państwo, którzy chcieli adoptować starszego pieska, kiedy dodali, że chcą najstarszego i najbiedniejszego to mało z wrażenia nie padłam. TACY LUDZIE TO JAK WYGRANA W TOTOLOTKA. LOS wygrał staruszek Żuczek!!!
:loveu: DZIADUNIO - malutki piesek uległ wypadkowi, ktoś wrażliwy zawiózł go do weterynarza, a potem piesek trafił do schroniska. Osoba, która udzieliła psiakowi pomocy ciągle się nim interesowała. Kiedy okazało się, że właściciel nie zgłosił się po pieska Pan który mu jako pierwszy pomógł, przygarnął go.
W Tychach przy urzędzie celnym przez parę dni koczował psiak. Był tak wystraszony, że nie można było go złapać. Pracownicy okolicznych zakładów dokarmiali psiaka i robili wszystko by go obłaskawić. Psiak został złapany i co najważniejsze nie trafił do schroniska, ma mieć DOM!
malawaszka
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: klon Dagusi!!!!
grazyna9915
Malawaszka, a kto to Dagusia.
magda222
Jak to kto?!
Nasza pani Dygusiowa to teraz po prostu Dagusia :loveu:
malawaszka
[quote name='grazyna9915']Malawaszka, a kto to Dagusia.
tą klatkę - a skopiuję post, który pisałam na wątku Brawurki:
http://www.foranimals.org.pl/kontakt skontaktujcie sie z Pini - pierwszy mail - jak pożyczałyśmy tą klatkę to była na śląsku - w Piekarach Śląskich zdaje się u kogoś, musicie się dowiedzieć, no i wazna sprawa - ta klatka to mega cenna rzecz - jest duża, jak ją pożyczycie to musi być pod stałą obserwacją, albo na terenie, gdzie nie kręcą się złomiarze żeby nie zniknęła bo będzie katastrofa :shake:
my ją ustawiłyśmy na terenie jakiejś firmy gdzie pojawiała się Negra, klatka była przypięta łańcuchem do słupa i okryta kocami :lol: a stres i tak był wielki, ale się udało!
grazyna9915
Ale siara, ale wstyd :oops:
grazyna9915
[quote name='malawaszka']tą klatkę - a skopiuję post, który pisałam na wątku Brawurki:
[url=http://www.foranimals.org.pl/kontakt]Fundacja For Animals
Basia&Safi
Witamw niedziele znajomy adoptował Barego
jest bardzo zadowolony psiak sie juz tez oswaja :) nowy własciciel chciał by sie cos wiecej o nim dowiedziec co lubi co je itd....
grazyna9915
[quote name='Basia&Safi']Witamw niedziele znajomy adoptował Barego

jest bardzo zadowolony psiak sie juz tez oswaja :) nowy własciciel chciał by sie cos wiecej o nim dowiedziec co lubi co je itd....
Basia&Safi nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że się odezwałaś. :loveu:
Bary pięknie wygląda!!! :multi:
Proszę Cię zajrzyj na wątek, który jeszcze założyły mu dziewczyny z Rudy Śląskiej, bo nie wiem czy wiesz, że ten pechowy psiak był najpierw w schronisku w Rudzie Śląskiej, po czym po nieudanej adopcji trafił do tyskiego schroniska.
Wątek Barego :http://www.dogomania.pl/forum/f85/jego-wycie-wciska-sie-w-uszy-rozdziera-serce-bary-ma-dom-136197/
Dziewczyny bardzo się ucieszą, jak będą mogły przeczytać o tym jak Bary sobie radzi w nowym domu! :lol: Chętnie też napiszą wszystko co wiedzą o tym psiaku. W każdym razie mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo Twój post już pozwoliłam sobie przekopiować na wątek Barusia.
Ja niestety na temat Barego wiem niewiele, wiem, że to miziak, który lubi towarzystwo ludzi. W tyskim schronisku miał gotowane jedzonko. Niestety oglądać go mogłam tyko przez kraty więc nie zdąrzyłam go bardziej poznać. Na szczęście dziewczyny z Rudy wiedzą o nim zdecydowanie więcej. ZAPRASZAM NA WĄTEK BARUSIA!!! :lol:
Bjuta
Kochani - zajrzyjcie, chociaż rada się przyda, co w tej sytuacji robić?
uratuj malucha,pilne,śląsk i cały kraj. - Dogomania Forum
JOMA
akcja adopcyjna kotów z Tyskich Domów Tymczasowych - czyli uratowanych przed schroniskiem lub wyciągniętych z tyskiego schroniska.
Zapraszamy wszystkich miłośników kotów od 10.00. do 18.00.
Niestety warunki nie pozwalają na przywiezienie piesków ale będą dostępne zdjęcia psiaków do adopcji, potrzebujących pomocy.
znowu mi nie działają kolory i rozmiary grrr.....
Florentynka
Zapraszam na zbiorczy wątek psów w typie "parówa".
Może zebranie ich w jednym miejscu ułatwi szukanie domów - jeśli w waszym schronisku są takie, prosimy o wrzucanie ich na wątek: zdjęcia, krótka charakterystyka, link do wątku jeśli jest.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/parowki-parowy-paroweczki-watek-zbiorczy-sie-robi-173391/
JOMA
AKCJA ADOPCYJNA KOTÓW - TYSKI REAL
uważam, że jeśli nawet dom znajdzie jeden kot to akcję należy uważać za udaną
Na tę chwilę domki znalazły 4 kotki i 1 jest zaklepany - liczymy, że potencjalny właściciel odbierze kociaka.
Suma: 5 wyadoptowanych kociaków - super :multi: - znaczy to tyle, że zwolniło się 5 tymczasowych miejsc :diabloti:
Była to moja pierwsza tyska akcja i muszę przyznać, że tyszanie się postarali - okazało się, że akcja jest miniaturą akcji silesiowej - brawo !
grazyna9915
[quote name='JOMA']AKCJA ADOPCYJNA KOTÓW - TYSKI REAL
uważam, że jeśli nawet dom znajdzie jeden kot to akcję należy uważać za udaną
Na tę chwilę domki znalazły 4 kotki i 1 jest zaklepany - liczymy, że potencjalny właściciel odbierze kociaka.
Suma: 5 wyadoptowanych kociaków - super :multi: - znaczy to tyle, że zwolniło się 5 tymczasowych miejsc :diabloti:
Była to moja pierwsza tyska akcja i muszę przyznać, że tyszanie się postarali - okazało się, że akcja jest miniaturą akcji silesiowej - brawo !
Za to my z przyjemnością witamy nowego, tyskiego marketingowca. BRAWO!!!:multi:
JOMA
Sorki Grażynko ale jeśli chodzi o marketing to zostało już wszystko zrobione na DUŻY PLUS - a te katalogi z psami jednorazowe :klacz: - jesteście świetne i skuteczne i mogę być dumna, że jestem TYSZANKĄ :Cool!:
magda222
Została doba do końca allegro cegiełkowego na jaroszowickie zwierzaki:
36 kotów i 6 psów w strasznym stanie!!!POMOCY!!! (810296424) - Aukcje internetowe Allegro
Kto może wspomóc chociaż "piątakiem"?
Cenne jest też rozsyłanie aukcji wśród znajomych :p
Aukcja zostanie oczywiście wznowiona jak tylko się skończy.
Zbieramy na szczepionki.
grazyna9915
Joma dziękuję za uznanie dla nas. Pamiętaj również jakie masz zobowiązanie :)
Magda222 bardzo dziękuję za cegiełki dla Jaroszowic.
grazyna9915
Nie potrafię edytować postów i nie mogę zmienić tytułu wątku, czy Wy macie ten sam problem?