Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ja mam wyrzuty ze go tam zawiozłam. Grazynka tłumaczyla ze tak najlatwiej bedzie mu odnalezc własciela. Prosze pomozcie w oglaszaniu go! taki wychuchany niuniek prosto z kanapy! :-(

Posted

dziwne, ale ja jakiś tydzień temu też w okolicy Bielskiej i Hotelowca znalazłam psa ze smyczą Flexi, tylko piesek był inny, mały czarny i już odebrany przez włąściciela ze schroniska.

Posted

potrzebne osoby do rozklejania plakatów zwierzaków ze schroniska tyskiego na terenie Tychów! Jest ok. 15 plakacików A4 na tydzień i żadnych chętnych!

Szukamy młodych wolontariuszy chętnych do pomocy!!!

Posted

Są chętni do roznoszenia ulotek? Ostatnio dzięki dwum dziewczynom 17-o letnia sunia odnalazła właściciela, więc może warto je dalej rozklejać?

Przy okazji uzupełnię, że piesek od Ambry wrócił do właściciela.

Posted

JOMA wolontariusze przydają się z całych Tych, gdyż pieski są przywożone z różnych miejsc, ale domyślam się o co chcesz spytać się w podtekście, więc tylko napiszę, że Kaja na pewno znajdzie psa z Twoich okolic i zrobi mu plakacik. :evil_lol:

Posted

Mada:) napisał(a):
Się zgłaszam z Wiktorią (Rawą) do rozwieszenia plakacików z racji luźniejszych dni w szkole. :razz:

Kaja555 wykorzystaj TO!!!:lol:

I jeszcze jedno odezwała się do mnie nastoletnia pannica, która również zgłosiła chęć rozklejania plakatów mam jej gg :)

Posted

Potwierdzam, aczkolwiek zastnawiam się, bo jeśli piesek jest z Dmowskiego to bardziej mi to podchodzi pod osiedle M- nie warto by było i tam je rozwiesić?

Posted

kaja555 napisał(a):
on był znaleziony koło Policji, a plakacików jest z 20szt to powinno wystarczyć, jeżeli ktoś go jeszcze szuka

Rozumiem. ;)

Posted

Rawa napisał(a):
Potwierdzam, aczkolwiek zastnawiam się, bo jeśli piesek jest z Dmowskiego to bardziej mi to podchodzi pod osiedle M- nie warto by było i tam je rozwiesić?

Jaka miła niespodzianka. Witaj Rawa!!!

I przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, które niedawno miałaś. :loveu:

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Jaka miła niespodzianka. Witaj Rawa!!!

I przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, które niedawno miałaś. :loveu:

Jaka niespodzianka?

Dziękuję.

Posted

No proszę ile chętnych wolontariuszek się zbiegło na tyski wątek.

A już myślałam, że tylko ja taka aktywna :eviltong: - no dobra, ciężki dowcip :mad: