magda_92 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie wiem, ale pewnie ktoś by się znalazł...ale i tak nie ma narazie ulotek... Quote
dorcass Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 co sie dzieje z panią Grażynką? nie ma jej na wątku i brak jest aktualizacji:shake: Quote
gosia15 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 W pierwszej kolejności aktualizowana jest strona schroniska: Schronisko Dla Zwierząt Nasza Grażynka ma ostatnio baaardzo dużo zajęć... i mało czasu. Quote
gosia15 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 dorcass napisał(a):jak adopcje? jest jakis ruch? bo może ktoryś z mocih psiakow jest juz adoptowany? Napisz, które to "Twoje psiaki", to jutro sprawdzę w schronisku. Quote
dorcass Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Gaga, Misia, Kacperek, Tania, Kobi, Julia dzięki Quote
dorcass Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 sprawdzilam 5 biedakow dalje jest a tej nie moge znalezc *Misia* długo już czeka na dom TYCHY (572649074) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dorcass Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 błagam o sprawdzenie misi, post wyżej bo nie moge jej znależc na stronie schroniska i wystawilam dodatkowo przed chwila Barda, jest przepiekny:loveu: *Bard* prawdziwe cudo, jak mu sie nie oprzeć? (580961196) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Mada:) Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zapraszam na wątek Tosi i Balbinki, tyskich rezydentek, które na domy czekają od urodzenia - ok. 10 lat. Mają szansę na odmianę życia, mają szansę na HOTELIK! Bardzo pilnie potrzebujemy comiesięcznych deklaracji pieniężnych na opłatę ich potencjalnego hoteliku! :placz: Wątek suczek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/od-10-lat-w-schronie-szansa-na-hotelik-pilnie-potrzebne-deklaracje-pieniezne-75334/ Quote
gosia15 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 dorcass napisał(a):Gaga, Misia, Kacperek, Tania, Kobi, Julia dzięki Wszystkie te psiaki są nadal w schronisku. Strona internetowa jest nowa, więc jeszcze nie wszystkie psiaki wprowadzono. Grażynka codziennie coś uzupełnia. Quote
Grzecho Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 gosia15 napisał(a):Wszystkie te psiaki są nadal w schronisku. Strona internetowa jest nowa, więc jeszcze nie wszystkie psiaki wprowadzono. Grażynka codziennie coś uzupełnia. A to wprowadzanie piesków od podstaw jest bardzo mozolne i czasochłonne. Quote
dorcass Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dodalam wszystkie moje psiaki na przygarnij zwierzaka, jesli chodzi o allegro to bard ma juz 2 obserwatorow i duzo odwiedzin, julia tez jest obserwowana i kobi ma tez czesto obserwatora, czy sa jakies telefonyw sprawie tych psiakow? zaczelam tez wrzucac je na adopcje org. ale na razie jest tam julia i czeka na akcpetacje a zastanawiam sie czy one z waszego schronu nie sa tam przerzucane automatycznie, bo psy z naszego schroniska sa na tym portalu i to z opisami ze schronu... wiec moze tez moglibyscie tak zalatwic Quote
kaja555 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dorcass, nie wrzucaj na adopcje.org bo będą odrzucane! Tak jak mówisz ze strony schroniska na adopcjacj jest ogłoszenie automatycznie ;) Quote
Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej. W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: Quote
dorcass Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Grzecho napisał(a):Dorcass dobra robota!!! :lol: dobra to bedzie jak beda domki, a ja czasowo nie daje rady bo oprócz tyskich psiakow wystawiam jeszcze pare innych, a kazde ogloszenie psa na innym portalu to troche czasu, (robie to jak dziecko mi spi) co i tak mam mase roboty typowej kury domowej.... Quote
dorcass Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 dodalam psiaki jeszcze do kupie psa, wiec maja kupie psa, przygarnij zwierzka i allegro, zarejstrowalam sie na alegratce i pomysle o cafe animal, ale nie daje rady czasowo, bo oprocz waszych oglaszam jeszcze pare innych psiakow z dogo... do domow jazda!!!!!!! bo trace cierpliwosc aha adopcje .org odrzucily ogloszenia, nieistotne bo psiaki beda tam umieszczane automatycznie:roll: Quote
Grzecho Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Uwaga Julcia 2810 ma dom, :multi: niestety nie znam jeszcze szczegółów. Quote
dorcass Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a ja dodalam wczoraj moje psiaki na gum tree dodatkowo, a Julia byla moja faworytka była przepiekna, mam nadzieje że ma kochający domek, miała obserwatora na allegro, śliczna psiunia, jak zreszta wiele innych ale ja mam słabość do rudych z dłuższym włosem.:loveu::loveu::loveu: Quote
dorcass Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 podmienilam allegro juli na ikara i juz ma obserwatora:) Quote
magda222 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dorcass jesteś kochana :loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
kaja555 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Proszę o podnoszenie bazarku! Zapraszam: Letnie torebki i biżuteria na koty z kopalni! Koniec: 31.03.09 godz.9.00 Quote
halbina Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 potrzebuję młodego psa w typie onka z krótką sierscią tzn nie z taki długim włosem zeby był jak najbardziej do onka zbliżony mam dobry dom tylko luzdie chcą własnie takeigo : młodego z krótkim włosem w miarę onka przypominającego macie coś takiego?... :roll: Quote
kaja555 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jest np. Pascal: imię: Pascal płeć: pies wiek: 2 lata rasa: owczarek niemiecki numer: 3056 miasto: Tychy sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Pascal to okazały, młody pies w typie owczarka. W schronisku dał się poznać jako posłuszny czworonóg. Należy jednak pamiętać o tym, że Pascal jest młody i pełen energii, pozostawiony sam sobie na długie godziny, może zniszczyć domowy sprzęt. 22.02.2009r. Straż Miejska przywiozła go z ul. Orzeszkowej w Tychach. kontakt: Miejskie Schronisko dla Zwierząt 43-100 Tychy ul. Przejazdowa 101 0 605-897-607 Quote
Recommended Posts