Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorcass napisał(a):
jak adopcje? jest jakis ruch?
bo może ktoryś z mocih psiakow jest juz adoptowany?

Napisz, które to "Twoje psiaki", to jutro sprawdzę w schronisku.

Posted

dorcass napisał(a):
Gaga, Misia, Kacperek, Tania, Kobi, Julia dzięki

Wszystkie te psiaki są nadal w schronisku.
Strona internetowa jest nowa, więc jeszcze nie wszystkie psiaki wprowadzono. Grażynka codziennie coś uzupełnia.

Posted

gosia15 napisał(a):
Wszystkie te psiaki są nadal w schronisku.
Strona internetowa jest nowa, więc jeszcze nie wszystkie psiaki wprowadzono. Grażynka codziennie coś uzupełnia.

A to wprowadzanie piesków od podstaw jest bardzo mozolne
i czasochłonne.

Posted

dodalam wszystkie moje psiaki na przygarnij zwierzaka, jesli chodzi o allegro to bard ma juz 2 obserwatorow i duzo odwiedzin, julia tez jest obserwowana i kobi ma tez czesto obserwatora, czy sa jakies telefonyw sprawie tych psiakow?
zaczelam tez wrzucac je na adopcje org. ale na razie jest tam julia i czeka na akcpetacje a zastanawiam sie czy one z waszego schronu nie sa tam przerzucane automatycznie, bo psy z naszego schroniska sa na tym portalu i to z opisami ze schronu... wiec moze tez moglibyscie tak zalatwic

Posted

Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.

W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW.
Przyjmę każdą ilość. :lol:

Posted

Grzecho napisał(a):
Dorcass dobra robota!!! :lol:

dobra to bedzie jak beda domki, a ja czasowo nie daje rady bo oprócz tyskich psiakow wystawiam jeszcze pare innych, a kazde ogloszenie psa na innym portalu to troche czasu, (robie to jak dziecko mi spi) co i tak mam mase roboty typowej kury domowej....

Posted

dodalam psiaki jeszcze do kupie psa, wiec maja kupie psa, przygarnij zwierzka i allegro, zarejstrowalam sie na alegratce i pomysle o cafe animal, ale nie daje rady czasowo, bo oprocz waszych oglaszam jeszcze pare innych psiakow z dogo... do domow jazda!!!!!!! bo trace cierpliwosc

aha adopcje .org odrzucily ogloszenia, nieistotne bo psiaki beda tam umieszczane automatycznie:roll:

Posted

a ja dodalam wczoraj moje psiaki na gum tree dodatkowo, a Julia byla moja faworytka była przepiekna, mam nadzieje że ma kochający domek, miała obserwatora na allegro, śliczna psiunia, jak zreszta wiele innych ale ja mam słabość do rudych z dłuższym włosem.:loveu::loveu::loveu:

Posted

potrzebuję młodego psa w typie onka z krótką sierscią tzn nie z taki długim włosem
zeby był jak najbardziej do onka zbliżony
mam dobry dom
tylko luzdie chcą własnie takeigo : młodego z krótkim włosem w miarę onka przypominającego

macie coś takiego?... :roll:

Posted

Jest np. Pascal:

imię: Pascal
rasa: owczarek niemiecki

numer: 3056
miasto: Tychy

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Pascal to okazały, młody pies w typie owczarka. W schronisku dał się poznać jako posłuszny czworonóg. Należy jednak pamiętać o tym, że Pascal jest młody i pełen energii, pozostawiony sam sobie na długie godziny, może zniszczyć domowy sprzęt.
22.02.2009r. Straż Miejska przywiozła go z ul. Orzeszkowej w Tychach.

kontakt:
Miejskie Schronisko dla Zwierząt
43-100 Tychy
ul. Przejazdowa 101

0 605-897-607