magda222 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Co Ty spać nie możesz?!Achaaa...to już ten wiek :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 :turn-l:magda222 napisał(a):Co Ty spać nie możesz?!Achaaa...to już ten wiek :evil_lol: Dobre Madzia, dobre! :thumbs: Quote
dorcass Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ja caly czas wystawiam (na allegro) moje 4 psiaki Julia, Kobi, Kacperek i Tania Quote
dorcass Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wystawilam jeszcze Gage i Misie, linki do ogloszen na ich watkach mam prosbe czy moge prosic o wiecej zdjec i informacji na temat psow 2899 2938 2813 2966 2801 przykro ze tak pisze ale sa to ladne psiaki i moze uda sie je szybko wyadoptowac... Quote
grazyna9915 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dorcass piękne dzięki za pamięć. :loveu: Wczoraj odebrałam ze schroniska kolejne opisy psiaków. Pani Ala nieźle się napracowała, mamy opisanych 20 następnych psiaków. Niestety teraz nie jestem w stanie tego uzupełnić, ale w czwartek wszystykie psiaki uzupełnię w tym i wskazane przez Ciebie Dorcass. :lol: 2938 to mój ulubienie, niestety sama musiałam oddać go do schroniska. Wyszła na spacer z trzema psiakami, a wróciłam z czterama. Bard ma ok. roku, jest bardzo przyjazny i zabawowy. Ogromny pieszczoch. Kochany wariat. Przyjazny do ludzi i do innych psiaków. W schronisku niestety głośno płacze. Jest średniego wzrostu. Dorcass muszę już lecieć z psiakami na pole, resztę uzupełnię w czwartek, chyba że Grzecha wykorzystam i zrobi to za mnie wcześniej :lol:?? Quote
Grzecho Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='grazyna9915']Dorcass piękne dzięki za pamięć. :loveu: Wczoraj odebrałam ze schroniska kolejne opisy psiaków. Pani Ala nieźle się napracowała, mamy opisanych 20 następnych psiaków. Niestety teraz nie jestem w stanie tego uzupełnić, ale w czwartek wszystykie psiaki uzupełnię w tym i wskazane przez Ciebie Dorcass. :lol: 2938 to mój ulubienie, niestety sama musiałam oddać go do schroniska. Wyszła na spacer z trzema psiakami, a wróciłam z czterama. Bard ma ok. roku, jest bardzo przyjazny i zabawowy. Ogromny pieszczoch. Kochany wariat. Przyjazny do ludzi i do innych psiaków. W schronisku niestety głośno płacze. Jest średniego wzrostu. Dorcass muszę już lecieć z psiakami na pole, resztę uzupełnię w czwartek, chyba że Grzecha wykorzystam i zrobi to za mnie wcześniej :lol:?? :cool3: !?!?!? :cool3: Quote
dorcass Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 poprosze jeszcze 2854 :lol: jest tez suka husky taka ruda, mozna by ja wystawic moze szybko znajdzie dom Quote
zulugula Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Błagam Was o pomoc (na 2 tygodnie). W przeciwnym razie 2 kolejne malizny trafią do schronu :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-pomocy-2-mal-wyrzucone-z-auta-w-drodze-do-schornu-dt-hotel-2-tyg-131735/ Quote
grazyna9915 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 dorcass napisał(a):poprosze jeszcze 2854 :lol: jest tez suka husky taka ruda, mozna by ja wystawic moze szybko znajdzie dom Dorcass ta sunia została wypatrzona na allegro (robię psiakom schroniskowym wspólne allegro i odrazu wystawiam np 14 zwierzaków). Odezwała się jakaś pani z Paznania która chce ją adoptować, problem tylko z wizytą przedaadopcyjną i transportem. :) W czwartek pouzupełniam prawie wszystkie psiaki, dostałam przeszło 20 opisów, zdjęcia już są na fotosiku i picasie. Tym psiakom o które prosiłaś założę osobne wątki i tam wkleję fotki.:loveu: Chyba, że Grzecho sobie poradzi z robotą to będziesz miała wszystkie rzeczy wcześniej. Dzisiaj zrobię mu przeszkolenie. :evil_lol: Quote
magda222 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Grażyna,Weronia z PiSdZ jest z Poznania.Mogę ją poprosić o sprawdzenie domku. I mam prośbę:czy masz gdzieś w zanadrzu więcej zdjęć Konga?Czy tylko tyle co na wątku? Quote
dorcass Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ktora sunie wypatrzono na allegro ta husky? podaj mi prosze linka do waszej strony na picasa albo fotosik, o allegro zbiorczym juz myslalam tylko ze ja robie takie allgero jak widzicie innego nie potrafie nie umiem wklejac zdjec w opis, a to by bylo najlepsze na allegro zbiorcze, chyba ze ktos da mi pare wskazowek to chetnie sprobuje:cool3: Quote
kaja555 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 magda222 napisał(a):Grażyna,Weronia z PiSdZ jest z Poznania.Mogę ją poprosić o sprawdzenie domku. I mam prośbę:czy masz gdzieś w zanadrzu więcej zdjęć Konga?Czy tylko tyle co na wątku? wiece cio? a ja chyba tez będę potrzebowac sprawdzić domek w Poznaniu, dla pewnych panien z mojego opisu... :cool1: Quote
Grzecho Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kaja555 napisał(a):wiece cio? a ja chyba tez będę potrzebowac sprawdzić domek w Poznaniu, dla pewnych panien z mojego opisu... :cool1: Canarinios? :cool3: Czy wy tych domków naprawdę nie możecie bliżej szukać!!! :wallbash: Quote
grazyna9915 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='zulugula']Błagam Was o pomoc (na 2 tygodnie). W przeciwnym razie 2 kolejne malizny trafią do schronu :placz: Zulugula bardzo mi przykro, ale mój tymczas jest już zapełniony i nie mogę pomóc. :oops: Quote
kaja555 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 chyba trzeba z margo pogadać - zobaczcie to: http://www.dogomania.pl/forum/f99/mis-laleczki-bajeczki-wszystko-dla-dziewczyneczki-do-18-lutego-131454/index2.html za niedługo będziemy mieć 13-letnich moderatorów to i czego się spodziewać Quote
Grzecho Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='kaja555']chyba trzeba z margo pogadać - zobaczcie to: http://www.dogomania.pl/forum/f99/mis-laleczki-bajeczki-wszystko-dla-dziewczyneczki-do-18-lutego-131454/index2.html za niedługo będziemy mieć 13-letnich moderatorów to i czego się spodziewać Podzielam wasze zdanie na temat wątku bazarkowego i moderatorów. Przecież nam wszystkim chodzi o pomoc dla zwierząt i na to gromadzimy fundusze przez takie właśnie akcje. Czy faktycznie moderator nie mógł załatwić tego w bardziej sensowny sposób? Jeżeli wkradł sie błąd czy brakowało konkretnego wpisu to uważam że krótka informuje na PW całkowicie by wystarczyła i sprawa zakończona a nie robić z bazarku faktyczny bazar dyskusyjny. Quote
dorcass Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ja czekam na moje dane... tak sie zastanawiam, bo ja robie takie allegro jakie potrafie, ale moze ktos jeszcze zrobil by inne lepsze dla chorego Kacperka? moze jakis ladny tekst i cos co przyciaga uwage? bo moga byc nawet dww allegro jednego psiaka, przynajmniej widze niektore psiaki wielokrotnie... Quote
dorcass Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 chociaz, tak obserwujac, to chyba lepsze jest jedno allegro dla paru psiakow, np Cuda z Tych, albo tyskie piękności, czy cos takiego, plus allegro dla staruszków, ja takie allegra chetniej oglądam , nie wiem czemu, ale wydają mi sie lepsze, od razu masz podsunięty wybór paru zwierzaków... Quote
Justa&Zwierzaki Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 sorki ze nie na temat ale to wazne! Pilnie szukam dt dla 6 tyg Maleństwa zamarzała w schronie jedziemy do weta __________________ __________________ kontakt:607 488 598 BUDRYSEKZobacz publiczny profilWyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika BUDRYSEKWyślij Email do BUDRYSEKZnajdz więcej postów napisanych przez BUDRYSEKDodaj BUDRYSEK do swoich Kontaktów #354 (permalink) Quote
Justa&Zwierzaki Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ten szczeniaczek zamarza w schronisku w Żywcu :(:(:( Quote
gosia15 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A to wątek ważny dla nas wszystkich: http://www.dogomania.pl/forum/f98/jasnosc-czy-ciemnosc-parlamentarny-klub-przyjaciol-zwierzat-132008/ Quote
Grzecho Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='gosia15']A to wątek ważny dla nas wszystkich: http://www.dogomania.pl/forum/f98/jasnosc-czy-ciemnosc-parlamentarny-klub-przyjaciol-zwierzat-132008/ Powiem krótko. Wypowiedzi naszych niektórych posłów są poprostu przerażające!!! Quote
MagdaH Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tego Reksa nr 894 chyba kojarzę. Razem z innym psiakiem też wilczasto - onkowym z domieszką dobka i klapniętymi uszami mieszkał niedaleko mnie, tam gdzie dziś jest klub Iluzja Tańca. Kiedy wracałam z moim śp. Lyśkiem ze spaceru, to zawsze japali się na siebie przez płot. Został znaleziony na Sienkiewicza, bo tam blisko na Kapicy mieszkał :-( Przypominam sobie, ze kiedy Lychu miał 2-3 lata, ok.1995 roku, jeszcze w starym domu przy targowisku mieszkali dawni właściciele i to były ich psy. ok.2000 starsi ludzie odeszli, a spadkobiercy sprzedali dom razem z psami. Na początku kiedy trwała budowa i remont, to psy strózowały,były potrzebne? Nie, jedynie "użyteczne":-(. Potem głosnym szczekaniem przeszkadzały klientom klubu, wiec nowi właściciele "miłosiernie" wywalili je za płot:angryy: Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jeżeli na Twoim opisie jest nasz Rex to przynajmniej teraz piesek odżyje w normalnym domu. Zasłużł sobie na to. Quote
Recommended Posts