halbina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 opłat nie ma, a zdjęć można dużo, ja wpuszczałam juz 300 jednorazowo... :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 halbina napisał(a):opłat nie ma, a zdjęć można dużo, ja wpuszczałam juz 300 jednorazowo... :evil_lol: No to się szybko nim zainteresuję. W fotosiku opłata 50 zł na rok i mogę tylko 100 naraz wkleić, a jak opłaty nie zrobię tak jak teraz to tylko 10, przy tej ilości którą robię to jest do zajechania. Mada czytasz na temat picasa? Chyba warto się obrazić na fotosika. :diabloti: Quote
Mada:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Czytam, czytam. :razz: Fotosiku, PAPA! :mad: :evil_lol: Quote
halbina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 to ja czekam na Wasze fotki psiaków z picasa i recenzję... Quote
Mada:) Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Okej. :evil_lol: Przeklejam z tychy.pl: ZNALEZIONA WYŻEŁKA!: W niedzielę (1 lutego) wieczorem ok. godziny 22 . 00 w okolicach getin banku na Grota- Roweckiego znaleziono wyżła suczkę ok 1-2 lat. Ma na sobie czerwoną obroże. Jest bardzo ruchliwa , przyjazna, łagodna. Kontakt 664 - 783 - 664 ZNALEZIONY OWCZAREK!: Dzisiaj podczas spaceru z psem spotkaliśmy ślicznego krótkowłosego owczarka niemieckiego, piesek był bardzo zadbany miał kolczatkę i zachowywał się dość ufnie było to na skrzyżowaniu ulic borowej i jaśkowickiej(miejsce po dawnym sklepie gancarskich) obok szkoły 10. Może to był piesek kogoś z Was. Mogę wysłać fotkę na mejla pozdrawiam. Quote
dorcass Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 mam prośbe czy możliwe jest robienie zdjęć psiaków bez krat? tzn żeby włożyc aparat za kraty albo sam obiektyw, i tak ludzie wolą psy z tymczasów niż ze schroniska a tu jeszcze taka krata która wytwarza mur, taką blokade, tak ja to czuje... Quote
grazyna9915 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dorcass jeżeli mogę to robię zdjęcia bez krat, ale to jest trudne, ponieważ psiaki pchają się do mnie i jak ja tylko bliżej podchodzę to one też. Po drugie mam teraz tylko teleobiektyw, a to dodatkowa trudność.:shake: Mada jak tam picas, jak nauka, miałaś mnie przeszkolić. :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Psiaki które znalazły dom: dziewczynka chłopiec Suczka 2991 do schroniska trafiła 31.12.2008r. ZŁE WIEŚCI: REKSIO 2337 Niestety mam też złe wieści. Reksio został dotkliwie pogryziony. Rany były na tyle poważne, że weterynarz musiał podjąć decyzję o eutanazji pieska. Wiem, że to niewiele da, ale może właściciele psów, którzy planują oddanie swojego psiaka, pomyślą o tym za nim oddadzą czworonoga do schroniska. Nawet najlepsze schroniska nie są w stanie zabezpieczyć psiaków. Quote
grazyna9915 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Czoko dzisiaj trafił do nowego domu 2855: Quote
Izunia0520 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 do grazyna9915: no to ja się przypominam, że mam te koce i karme...;) jak coś to ja to moge do pani podrzucić, bo to nie ma problemu, moze być tez popołudniowy spacer z psiakami...:razz: teraz tylko musi mi pani napisac, czy pani to pasuje i kiedy...;) ( jak coś to pw) ja pisze tutaj, bo nie moge wysłać do pani PW ( chyba pełna skrzynka ) ;) Quote
grazyna9915 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Izunia możesz kiedy chcesz, a jak Ci pasuje to możesz razem ze mną zawieźć w niedzielę. Izunia tak na szybko, niektóre tytuły twoich wątków trzeba zmienić, ale tak na szybko to nie pamiętam które. Quote
Mada:) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Reksiu - nie zdążyliśmy Ci pomóc... :-( Czoko - tak się cieszę Twoim szczęściem!! :loveu: I szczęściem reszty psiaków także! :multi: Quote
grazyna9915 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Nowe domy mają: [SIZE=2] [SIZE=2]szczeniak samiec nr 2999 [SIZE=2] Suczka 2973 Stan psów: 127 Quote
grazyna9915 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Czy ktoś z Tyszan jest chętny na wycieczkę do Krakowa, by w sobotę po południu zawieźć psa? Quote
grazyna9915 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Jutro będzie 3800 szt ulotek schroniska, jestem otwarta na propozycję w jaki sposób je roznosić i gdzie. Pytanie: kto jest chętny do pomocy przy rozprowadzaniu ulotek? Quote
Izunia0520 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ulotki to chyba albo rozdawać po mieście, ludziom do rąk, albo po klatkach schodowych...:razz: Quote
mloda1442 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 My z Izą jesteśmy chętne, tylko jak to mamy rozdawać..?? Quote
grazyna9915 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Kolportaż ulotek: I wersja: Ulotek jest tylko 3800, na całe Tychy podobno potrzeba ok. 26000. Gdybyśmy chcieli roznosić po skrzynkach to mamy rozniesione jedno os "H" lub dwa mniejsze. II wersja: Możemy roznieść po sklepach zoologiczny, weterynarzach itp., ale tam chodzą już ludzie którzy mają zwierzęta i drugi problem to, że ulotki mogą pozbierać dzieci. III wersja: Rozdawać ulotki ludziom bezpośrednio do ręki. W tym wypadku myślę, że dobrze by było się wyróżniać z tłumu i mieć jakieś koszulki, czapeczki itp. Można by coś takiego zrobić w TESCO, ale obawiam się, że do soboty tego nie zorganizujemy. To moje małe podsumowanie możliwości. Mamy czas do jutra. Jutro ulotki są do odebrania u Grzecha. Chciałabym, żeby je rozdać w ekspresowym tępie. Mloda i Izunia trzymam Was za słowo. :loveu: Quote
Grzecho Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='grazyna9915']Nowe domy mają: [SIZE=2] [SIZE=2]szczeniak samiec nr 2999 [SIZE=2] Suczka 2973 Stan psów: 127 A ja mu w pracy plakaty drukowałem. Nie mógł poczekać przynajmniej jednego dnia!!! :angryy: Co się tak spieszył!!!:evil_lol: Quote
Grzecho Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='grazyna9915'] Jutro ulotki są do odebrania u Grzecha. Chciałabym, żeby je rozdać w ekspresowym tępie. [/quote] No własnie!!! Ulotki będą jutro u mnie w pracy tylko jeszcze nie wiem o której. Podejrzewam że około 10-11 dopołudnia. Czekam na chętnych roznosicieli.;) Quote
Grzecho Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='grazyna9915']Czy ktoś z Tyszan jest chętny na wycieczkę do Krakowa, by w sobotę po południu zawieźć psa?[/quote] Co to nie ma chętnych na wycieczkę do pięknego miasta z pięknym pieskiem. Ja nie moge jechać bo choruję :angryy:. Ej Tyszanie i Tyszanki ... :mad::mad::mad: Przecież to bardzo szczytny cel. Piesek zaczyna nowe życie!!! Quote
halbina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Miau.PL :: Zobacz temat - okolice Bytomia i Katowic prosze o pomoc pilna pomoc konieczna... ta osoba pomaga kociakom ze schroniska, teraz ją dotknęła tragedia!!! Quote
MagdaH Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='grazyna9915']Czy ktoś z Tyszan jest chętny na wycieczkę do Krakowa, by w sobotę po południu zawieźć psa?[/quote] Jutro po godzinie 16-tej jedziemy z Adamem na 98,5% do Krakowa. Jaki to pies? Agresywny? Rzygający? Duży? Widziałam w telewizji niedawno jak facet zapakował kucyka na tylne siedzenie:crazyeye: więc pies też wlezie;) Quote
Recommended Posts