Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
opłat nie ma, a zdjęć można dużo, ja wpuszczałam juz 300 jednorazowo... :evil_lol:

No to się szybko nim zainteresuję.
W fotosiku opłata 50 zł na rok i mogę tylko 100 naraz wkleić, a jak opłaty nie zrobię tak jak teraz to tylko 10, przy tej ilości którą robię to jest do zajechania.

Mada czytasz na temat picasa?
Chyba warto się obrazić na fotosika. :diabloti:

Posted

Okej. :evil_lol:

Przeklejam z tychy.pl:

ZNALEZIONA WYŻEŁKA!:
W niedzielę (1 lutego) wieczorem ok. godziny 22 . 00 w okolicach getin banku na Grota- Roweckiego znaleziono wyżła suczkę ok 1-2 lat.
Ma na sobie czerwoną obroże.
Jest bardzo ruchliwa , przyjazna, łagodna.

Kontakt 664 - 783 - 664

ZNALEZIONY OWCZAREK!:
Dzisiaj podczas spaceru z psem spotkaliśmy ślicznego krótkowłosego owczarka niemieckiego, piesek był bardzo zadbany miał kolczatkę i zachowywał się dość ufnie było to na skrzyżowaniu ulic borowej i jaśkowickiej(miejsce po dawnym sklepie gancarskich) obok szkoły 10. Może to był piesek kogoś z Was. Mogę wysłać fotkę na mejla
pozdrawiam.

Posted

mam prośbe czy możliwe jest robienie zdjęć psiaków bez krat? tzn żeby włożyc aparat za kraty albo sam obiektyw, i tak ludzie wolą psy z tymczasów niż ze schroniska a tu jeszcze taka krata która wytwarza mur, taką blokade, tak ja to czuje...

Posted

Dorcass jeżeli mogę to robię zdjęcia bez krat, ale to jest trudne, ponieważ psiaki pchają się do mnie i jak ja tylko bliżej podchodzę to one też. Po drugie mam teraz tylko teleobiektyw, a to dodatkowa trudność.:shake:

Mada jak tam picas, jak nauka, miałaś mnie przeszkolić. :evil_lol:

Posted

Psiaki które znalazły dom:

dziewczynka

chłopiec

Suczka 2991 do schroniska trafiła 31.12.2008r.

ZŁE WIEŚCI:

REKSIO 2337 Niestety mam też złe wieści. Reksio został dotkliwie pogryziony. Rany były na tyle poważne, że weterynarz musiał podjąć decyzję o eutanazji pieska.
Wiem, że to niewiele da, ale może właściciele psów, którzy planują oddanie swojego psiaka, pomyślą o tym za nim oddadzą czworonoga do schroniska.

Nawet najlepsze schroniska nie są w stanie zabezpieczyć psiaków.

Posted

do grazyna9915:

no to ja się przypominam, że mam te koce i karme...;)
jak coś to ja to moge do pani podrzucić, bo to nie ma problemu, moze być tez popołudniowy spacer z psiakami...:razz: teraz tylko musi mi pani napisac, czy pani to pasuje i kiedy...;) ( jak coś to pw)

ja pisze tutaj, bo nie moge wysłać do pani PW ( chyba pełna skrzynka ) ;)

Posted

Izunia możesz kiedy chcesz, a jak Ci pasuje to możesz razem ze mną zawieźć w niedzielę.

Izunia tak na szybko, niektóre tytuły twoich wątków trzeba zmienić, ale tak na szybko to nie pamiętam które.

Posted

Kolportaż ulotek:

I wersja:
Ulotek jest tylko 3800, na całe Tychy podobno potrzeba ok. 26000.
Gdybyśmy chcieli roznosić po skrzynkach to mamy rozniesione jedno os "H" lub dwa mniejsze.

II wersja:
Możemy roznieść po sklepach zoologiczny, weterynarzach itp., ale tam chodzą już ludzie którzy mają zwierzęta i drugi problem to, że ulotki mogą pozbierać dzieci.

III wersja:
Rozdawać ulotki ludziom bezpośrednio do ręki.
W tym wypadku myślę, że dobrze by było się wyróżniać z tłumu i mieć jakieś koszulki, czapeczki itp. Można by coś takiego zrobić w TESCO, ale obawiam się, że do soboty tego nie zorganizujemy.

To moje małe podsumowanie możliwości. Mamy czas do jutra.
Jutro ulotki są do odebrania u Grzecha. Chciałabym, żeby je rozdać w ekspresowym tępie.

Mloda i Izunia trzymam Was za słowo. :loveu:

Posted

[quote name='grazyna9915']Nowe domy mają:

[SIZE=2]

[SIZE=2]szczeniak samiec nr 2999

Suczka 2973

Stan psów: 127

A ja mu w pracy plakaty drukowałem. Nie mógł poczekać przynajmniej jednego dnia!!! :angryy: Co się tak spieszył!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='grazyna9915']
Jutro ulotki są do odebrania u Grzecha. Chciałabym, żeby je rozdać w ekspresowym tępie.
[/quote]

No własnie!!! Ulotki będą jutro u mnie w pracy tylko jeszcze nie wiem o której. Podejrzewam że około 10-11 dopołudnia. Czekam na chętnych roznosicieli.;)

Posted

[quote name='grazyna9915']Czy ktoś z Tyszan jest chętny na wycieczkę do Krakowa, by w sobotę po południu zawieźć psa?[/quote]

Co to nie ma chętnych na wycieczkę do pięknego miasta z pięknym pieskiem. Ja nie moge jechać bo choruję :angryy:.
Ej Tyszanie i Tyszanki ... :mad::mad::mad: Przecież to bardzo szczytny cel.
Piesek zaczyna nowe życie!!!

Posted

[quote name='grazyna9915']Czy ktoś z Tyszan jest chętny na wycieczkę do Krakowa, by w sobotę po południu zawieźć psa?[/quote]
Jutro po godzinie 16-tej jedziemy z Adamem na 98,5% do Krakowa. Jaki to pies? Agresywny? Rzygający? Duży? Widziałam w telewizji niedawno jak facet zapakował kucyka na tylne siedzenie:crazyeye: więc pies też wlezie;)