lolka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ta pani o której wspominałam nie wytrzymała i przygarnęła pieska z chorzowskiego schroniska, poszczęściło się jakiejś małej kudłatej biduli:lol: Quote
Jo37 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mam ogromną prośbę . Moja podopieczna ma szansę na dom u Was . Zaineresowana pani mieszka w centrum Tych . Czy mogłybyście przeprowadzić wizytę przedadopcyjną . Quote
gosia15 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kobiór- znaleziono psa w typie AST Wczoraj późnym wieczorem psiak szukał schronienia na jednej z posesji w okolicach zalewu w Kobiórze. Stamtąd pies został zabrany do Punktu Zatrzymań Bezdomnych Zwierząt w Kobiórze. Pies jest młody, zadbany pewnie długo się nie błąkał. Wygląda na to, że się komuś zgubił. Mam nadzieję, że właściciele będą go szukać. Proszę o ogłoszenia na różnych stronach o psach zaginionych. __________________ Quote
kaja555 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jo37 napisał(a):Mam ogromną prośbę . Moja podopieczna ma szansę na dom u Was . Zaineresowana pani mieszka w centrum Tych . Czy mogłybyście przeprowadzić wizytę przedadopcyjną . gdzie dokładnie mieszka ta pani? Quote
magda222 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/pani-do-szpitala-zwierzeta-gdzie-sio-na-ulice-129216/ Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Błagam o pomoc :-(:-(:-( Pani idzie do domu opieki a pies i kot : Na bruk , do schroniska a może eutanazja :-(:-(:-( Jak i pies tak i kot są 2 latkami , sa grzeczne i śpią w poscieli , do niedzieli :-(:-(:-( Oba są rudo - białe i wklejam tu link do nich i moze ktos może ktoś sie nad nimi ulituje :shake: Kajtek też się ogłasza Kajtek traci dom..jego pani idzie do domu opieki (529859343) - Aukcje internetowe Allegro _________________ Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A teraz Garfild Garfild na allegro Garfield traci dom..jego pani idzie do domu opieki (529851164) - Aukcje internetowe Allegro Czy one maja szanse na dom :shake::shake::shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='magda222']POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/pani-do-szpitala-zwierzeta-gdzie-sio-na-ulice-129216/ Magda 222 Bardzo i to bardzo Tobie dziekuje :):):) Ja przed chwilka tez wkleiłam a nie zobaczyłam że Ty juz to zrobiłaś wcześniej :oops: Jestem już zmęczona , ta pani znów dziś do mnie dzwoniła i płakała że nie wie co sie z nimi stanie , że do niedzieli maja czas :-( Jedynie udało sie załatwic na jutro na godz.10 tą Super Exspress na zrobienie zdjęć , czy zdążymy im pomóc :-( Quote
magda222 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bardzo i to bardzo współczuję tej kobiecie i jej zwierzakom :-( Zrobię co będę mogła... Quote
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Czy ten spanielek nadal jest w schronisku? Trafił do schroniska 26.10.2008r. Został znaleziony na os. ''B'' i przywieziony do schroniska. Został raz adoptowany, jednak ze względu na agresję do domowników, spowrotem powrócił do schronu, już na drugi dzień. Psiak nie znosi samotności w kojcu, bardzo schudł. Ma charakterek, jest energiczny i ruchliwy. Może zareagować agresywnie na gwałtowne zachowanie, zamieszanie. Wymaga dużo miłości, stanowczości i cierpliwości. Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Byłam dzis u tej pani i byl wywiad z Super Exspresu i zdjecia zwierzaczków , obawiam sie ze kot i pies muszą iść do DT razem bo sa bardzo ze sobą związane Miuti bardzo Ci dziekuje za deklaracje przyjecia kota , jesteś wielka ale dla nich samo DT będzie ogromnym stresem i jak pójdą razem to lepiej to znosą I jak nie znajdzie sie lepsze ( u mnie przepełnienie ) to trafia do mnie w niedziele wieczorem , pani cały czas płacze a dla starszej pani stres jest bardzo niebezpieczny i obiecałam jej że jak tylko znajda dom to dam znać . Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Byłam dzis u tej pani i byl wywiad z Super Exspresu i zdjecia zwierzaczków , obawiam sie ze kot i pies muszą iść do DT razem bo sa bardzo ze sobą związane Miuti bardzo Ci dziekuje za deklaracje przyjecia kota , jesteś wielka ale dla nich samo DT będzie ogromnym stresem i jak pójdą razem to lepiej to znosą I jak nie znajdzie sie lepsze ( u mnie przepełnienie ) to trafia do mnie w niedziele wieczorem , pani cały czas płacze a dla starszej pani stres jest bardzo niebezpieczny i obiecałam jej że jak tylko znajda dom to dam znać . Czy napewno nikt nie może ich zabrać na DT :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Z Kajtusiem i Garfildem mamy czas do niedzieli i bardzo sie boje ze nikt ich na DT nie weźmie a dzis były robione zdjecia do Super Ekspresu i materiał ukaze sie dopiero w przyszłym tygodniu :(:(:( :Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Z Kajtusiem i Garfildem mamy czas do niedzieli i bardzo sie boje ze nikt ich na DT nie weźmie a dzis były robione zdjecia do Super Ekspresu i materiał ukaze sie dopiero w przyszłym tygodniu :(:(:( :Help_2::Help_2::Help_2: :Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kilkanascie godzin i co dalej :-(:-(:-(:-(:-( , co sie z nimi stanie :Help_2::Help_2::Help_2: Quote
magda222 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 bardzo waŻny apel: prosimy o zbiÓrkĘ kocy,koŁder,swetrÓw i wszystkich innych tego typu rzeczy,ktÓre pomogĄ psiakom z tyskiego schroniska przetrwaĆ zimĘ!!! Quote
BoUnTy Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="7"]PILNE!!! [SIZE="5"]W dniu 17.01.2009 r. w Bytomiu w okolicy Rynku ZAGINEŁA SUCZKA RASY SHIH – TZU Fifi ma 6 – miesięcy i jest najlepszym przyjacielem naszej córki. Prosimy o kontakt osobę, która przygarnęła pieska pod nr tel. 793-412-101 Dla uczciwego znalazcy czeka nagroda!!!!!!!!!!!!! Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Garfild juz w supeeer D.T. w Krakowie polecony przez Cataline z miau.pl A pani jutro ma iść do lekarza prosic o późniejszy pobyt w szpitalu gdyż nadal nie mamy nawet D.T. dla Kajtusia , a moja Tarunia cała noc miała silną czarna biegunke bo ma marskość wątroby i nie moge wziąść Kajtka nawet na D.T. Bo dla mojej Taruni mogłoby to bardzo zaszkodzić :-(:-(:-(:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Garfild juz w supeeer D.T. w Krakowie polecony przez Cataline z miau.pl A pani jutro ma iść do lekarza prosic o późniejszy pobyt w szpitalu gdyż nadal nie mamy nawet D.T. dla Kajtusia , a moja Tarunia cała noc miała silną czarna biegunke bo ma marskość wątroby i nie moge wziąść Kajtka nawet na D.T. Bo dla mojej Taruni mogłoby to bardzo zaszkodzić :-(:-(:-(:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Mamy jeszcze czas do niedzieli gdyż pani poprosiła lekarza o odroczenie hospitalizacji :shake: kot dom znalazł a czy Kajtek tez znajdzie dom ??? Prawdopodobnie w środe będzie w Super Exspresie materieł o Kajtku a tez poprosiłam o pomoc Twoje Tychy i moich wspaniałych wetów z Fauny o pomoc w szukaniu domu , co jeszcze moge zrobić, błagam pomózcie mi go rozreklamować gdzie sie tylko da bo mamy mało czasy :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Garfild z D.T. zostaje w nim na zawsze :laola: A czy Kajtek też bardzie miał tyle szczęścia :shake::Dog_run:gdzie on pobiegnie , czy schronisko to jest jedyne rozwiazanie :-(:-(:-( Quote
grazyna9915 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Madziu222 dziękuję za przekazanie apelu ja go tylko powtórzę: Proszę o koce, ręczniki, kołdry [SIZE=2](tylko nie z pierza) Zima bardzo dokucza zwierzakom. Serdecznie dziękuję Pani z City Point, która przeprowadziła udaną akcję i znalazła właścicieli od zabłąkanej suni. Nie pozostawiła psinki na pastwę losu. Jeszcze raz bardzo dziękuję za fachowe i rozsądne podejście do sytuacji. :loveu: Arlena, ja już nie będę dyskutować ja Cię :2gunfire:, a Ty wiesz za co. lolka, ciszę się, że jakiś piesek znalazł dom. Jo37, czy wizytę już masz załatwioną? Długo nie było mnie na dogo. :oops: gosia15, jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji, osoba, która dwa tygodnie temu nie wiedziała do czego służy enter, wyczynia cuda. :p Proponuję, żebyś w wątku Kobiórkskim dodała w tylule, że Ast w potrzebie, a może założyła mu osobny wątek. Więcej osób go wypatrzy. Justa&Zwierzaki, wierzę, że przy Twojej determinacji Kajtek szybko znajdzie dom. Asia&Ginger w schronisku byłam ostatnio 1,5 tygodnia temu, wtedy spaniel był jeszcze w schronisku. Myślę, że dla niego lepiej by było znaleźć najpierw DT niż DS. BoUnTy, trzymam kciuki za SHIH-TZU mam nadzieję, że się odnajdzie. Ludziska zwracajcie uwagę na to czy ktoś w waszej okolicy nie stał się od niedawna właścicielem takiej suni. Czy sunia miała chipa? Dzisiaj postaram się wkleić nowe fotki i mam nadzieję, że nic mi w tym nie przeszkodzi. Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kajtek ma coraz mniej czasu i ani jednego telefonu :shake::shake::shake: Co sie z nim stanie :-(:-(:-( Błagam pomózcie mi go ogłaszać gdzie się tylko da :-(:-(:-( Quote
Mada:) Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ogłoszę Dziś Kajtka, o ile mój komputer nie wyprowadzi mnie z równowagi. ;) Koce, ręczniki, itp. - mamy tego pełno z akcji. Na początku ferii planujemy zawieźć to do schronu. Wcześniej nie dam rady. :shake: W szkole czekają już kolejne torby, które przyniosły panie woźne, za co serdecznie dziękuję! ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Magdo wielkie ukłony w Twoją strone :) Może go ktoś wypatrzy :shake: Quote
Arlene Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='grazyna9915'] (...) Ty wiesz za co. Zmartwię Panią. Nie mam pojęcia :grins: _______________________ A ja się tak nieśmiało pochwalę, że nasza strona (adopcję.tychy.glt.pl) została odwiedzona już ponad 1000 razy. Oby tak dalej :) Poza tym od niedawna można znaleźć ją również pod innym, dodatkowym adresem: www.tychy.adopcjepsow.org, a to dzięki autorom portalu adopcjepsow.org. Dziękuję przy okazji raz jeszcze :) ____________________ Quote
Recommended Posts