Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ta pani o której wspominałam nie wytrzymała i przygarnęła pieska z chorzowskiego schroniska, poszczęściło się jakiejś małej kudłatej biduli:lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam ogromną prośbę . Moja podopieczna ma szansę na dom u Was . Zaineresowana pani mieszka w centrum Tych . Czy mogłybyście przeprowadzić wizytę przedadopcyjną .

Posted

Kobiór- znaleziono psa w typie AST
Wczoraj późnym wieczorem psiak szukał schronienia na jednej z posesji w okolicach zalewu w Kobiórze. Stamtąd pies został zabrany do Punktu Zatrzymań Bezdomnych Zwierząt w Kobiórze.
Pies jest młody, zadbany pewnie długo się nie błąkał.
Wygląda na to, że się komuś zgubił.
Mam nadzieję, że właściciele będą go szukać.

Proszę o ogłoszenia na różnych stronach o psach zaginionych.

Posted

Jo37 napisał(a):
Mam ogromną prośbę . Moja podopieczna ma szansę na dom u Was . Zaineresowana pani mieszka w centrum Tych . Czy mogłybyście przeprowadzić wizytę przedadopcyjną .

gdzie dokładnie mieszka ta pani?

Posted

Błagam o pomoc :-(:-(:-(

Pani idzie do domu opieki a pies i kot :
Na bruk , do schroniska a może eutanazja :-(:-(:-(

Jak i pies tak i kot są 2 latkami , sa grzeczne i śpią w poscieli , do niedzieli :-(:-(:-(

Oba są rudo - białe i wklejam tu link do nich i moze ktos może ktoś sie nad nimi ulituje :shake:

Kajtek też się ogłasza
Kajtek traci dom..jego pani idzie do domu opieki (529859343) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='magda222']

POMOCY!!!

Magda 222

Bardzo i to bardzo Tobie dziekuje :):):)
Ja przed chwilka tez wkleiłam a nie zobaczyłam że Ty juz to zrobiłaś wcześniej :oops: Jestem już zmęczona , ta pani znów dziś do mnie dzwoniła i płakała że nie wie co sie z nimi stanie , że do niedzieli maja czas :-(
Jedynie udało sie załatwic na jutro na godz.10 tą Super Exspress na zrobienie zdjęć , czy zdążymy im pomóc :-(

Posted

Czy ten spanielek nadal jest w schronisku?

Trafił do schroniska 26.10.2008r. Został znaleziony na os. ''B'' i przywieziony do schroniska. Został raz adoptowany, jednak ze względu na agresję do domowników, spowrotem powrócił do schronu, już na drugi dzień. Psiak nie znosi samotności w kojcu, bardzo schudł. Ma charakterek, jest energiczny i ruchliwy. Może zareagować agresywnie na gwałtowne zachowanie, zamieszanie. Wymaga dużo miłości, stanowczości i cierpliwości.

Posted

Byłam dzis u tej pani i byl wywiad z Super Exspresu i zdjecia zwierzaczków , obawiam sie ze kot i pies muszą iść do DT razem bo sa bardzo ze sobą związane Miuti bardzo Ci dziekuje za deklaracje przyjecia kota , jesteś wielka ale dla nich samo DT będzie ogromnym stresem i jak pójdą razem to lepiej to znosą

I jak nie znajdzie sie lepsze ( u mnie przepełnienie ) to trafia do mnie w niedziele wieczorem , pani cały czas płacze a dla starszej pani stres jest bardzo niebezpieczny i obiecałam jej że jak tylko znajda dom to dam znać .

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Byłam dzis u tej pani i byl wywiad z Super Exspresu i zdjecia zwierzaczków , obawiam sie ze kot i pies muszą iść do DT razem bo sa bardzo ze sobą związane Miuti bardzo Ci dziekuje za deklaracje przyjecia kota , jesteś wielka ale dla nich samo DT będzie ogromnym stresem i jak pójdą razem to lepiej to znosą

I jak nie znajdzie sie lepsze ( u mnie przepełnienie ) to trafia do mnie w niedziele wieczorem , pani cały czas płacze a dla starszej pani stres jest bardzo niebezpieczny i obiecałam jej że jak tylko znajda dom to dam znać .

Czy napewno nikt nie może ich zabrać na DT :(

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Z Kajtusiem i Garfildem mamy czas do niedzieli i bardzo sie boje ze nikt ich na DT nie weźmie a dzis były robione zdjecia do Super Ekspresu i materiał ukaze sie dopiero w przyszłym tygodniu :(:(:( :Help_2::Help_2::Help_2:

:Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

[SIZE="7"]

PILNE!!!

[SIZE="5"]
W dniu 17.01.2009 r. w Bytomiu w okolicy Rynku
ZAGINEŁA SUCZKA RASY
SHIH – TZU

Fifi ma 6 – miesięcy i jest najlepszym przyjacielem naszej córki.
Prosimy o kontakt osobę, która przygarnęła pieska
pod nr tel. 793-412-101

Dla uczciwego znalazcy czeka nagroda!!!!!!!!!!!!!

Posted

Garfild juz w supeeer D.T. w Krakowie polecony przez Cataline z miau.pl
A pani jutro ma iść do lekarza prosic o późniejszy pobyt w szpitalu gdyż nadal nie mamy nawet D.T. dla Kajtusia , a moja Tarunia cała noc miała silną czarna biegunke bo ma marskość wątroby i nie moge wziąść Kajtka nawet na D.T. Bo dla mojej Taruni mogłoby to bardzo zaszkodzić :-(:-(:-(:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Garfild juz w supeeer D.T. w Krakowie polecony przez Cataline z miau.pl
A pani jutro ma iść do lekarza prosic o późniejszy pobyt w szpitalu gdyż nadal nie mamy nawet D.T. dla Kajtusia , a moja Tarunia cała noc miała silną czarna biegunke bo ma marskość wątroby i nie moge wziąść Kajtka nawet na D.T. Bo dla mojej Taruni mogłoby to bardzo zaszkodzić :-(:-(:-(:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Mamy jeszcze czas do niedzieli gdyż pani poprosiła lekarza o odroczenie hospitalizacji :shake: kot dom znalazł a czy Kajtek tez znajdzie dom ???
Prawdopodobnie w środe będzie w Super Exspresie materieł o Kajtku a tez poprosiłam o pomoc Twoje Tychy i moich wspaniałych wetów z Fauny o pomoc w szukaniu domu , co jeszcze moge zrobić, błagam pomózcie mi go rozreklamować gdzie sie tylko da bo mamy mało czasy :(:(:(

Posted

Madziu222 dziękuję za przekazanie apelu ja go tylko powtórzę:

Proszę
o koce, ręczniki, kołdry [SIZE=2](tylko nie z pierza)
Zima bardzo dokucza zwierzakom.

Serdecznie dziękuję Pani z City Point, która przeprowadziła udaną akcję i znalazła właścicieli od zabłąkanej suni.
Nie pozostawiła psinki na pastwę losu.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za fachowe i rozsądne podejście do sytuacji. :loveu:

Arlena, ja już nie będę dyskutować ja Cię :2gunfire:, a Ty wiesz za co.

lolka, ciszę się, że jakiś piesek znalazł dom.

Jo37, czy wizytę już masz załatwioną? Długo nie było mnie na dogo. :oops:

gosia15, jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji, osoba, która dwa tygodnie temu nie wiedziała do czego służy enter, wyczynia cuda. :p
Proponuję, żebyś w wątku Kobiórkskim dodała w tylule, że Ast w potrzebie, a może założyła mu osobny wątek. Więcej osób go wypatrzy.

Justa&Zwierzaki, wierzę, że przy Twojej determinacji Kajtek szybko znajdzie dom.

Asia&Ginger w schronisku byłam ostatnio 1,5 tygodnia temu, wtedy spaniel był jeszcze w schronisku. Myślę, że dla niego lepiej by było znaleźć najpierw DT niż DS.

BoUnTy, trzymam kciuki za SHIH-TZU mam nadzieję, że się odnajdzie.
Ludziska zwracajcie uwagę na to czy ktoś w waszej okolicy nie stał się od niedawna właścicielem takiej suni.
Czy sunia miała chipa?

Dzisiaj postaram się wkleić nowe fotki i mam nadzieję, że nic mi w tym nie przeszkodzi.

Posted

Ogłoszę Dziś Kajtka, o ile mój komputer nie wyprowadzi mnie z równowagi. ;)

Koce, ręczniki, itp. - mamy tego pełno z akcji. Na początku ferii planujemy zawieźć to do schronu. Wcześniej nie dam rady. :shake: W szkole czekają już kolejne torby, które przyniosły panie woźne, za co serdecznie dziękuję! ;)

Posted

[quote name='grazyna9915']

(...) Ty wiesz za co.

Zmartwię Panią. Nie mam pojęcia :grins:

Poza tym od niedawna można znaleźć ją również pod innym, dodatkowym adresem: www.tychy.adopcjepsow.org, a to dzięki autorom portalu adopcjepsow.org. Dziękuję przy okazji raz jeszcze :)