Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izunia straż zareaguje na Twoje wezwanie, Mada i Wiki już to przerobiły.
W razie czego wykorzystaj babcię. Izunia ty wiesz gdzie jest ten kociak, możesz go złapać i najszybciej powiadomić straż lub schronisko.

Posted

Nie mam czasu, ale jak tu się nie dzielić dobrymi wiadomościami.
Podam chociaż numerki psiaków które znalazły dom wy odkrywajcie je i radujcie się. Tak jak ja!

W zeszły weakend, aż osiem psiaków znalazło dom:
2891,
2566,
2870,
2893,
2894,
2615,
2818,
2835,

Wcześniej schronisko opuściły:
2910 zdjęcia na pewno nie będzie piesek został odebrany przez właścicieli.
2891
2853
2828

Dodatkowo bernardyn z działki jedzie na DT do Katowicy!:multi:

Izunia jak tam kotek?

Posted

Ci Tyszanie i Tysznki coś bardzo zarozumiali się zrobili. :evil_lol:
Nawet nie wiedzą, że gdyby nie fundacja w której jest Kluska to boksia mogła by niemieć domu.:loveu:
A gdyby nie Bajka, Volt, Anettta i inni to bernardyn był by dziś w schronie.:loveu:
Malawaszka walczy cały czas o naszego Miszę.:loveu:

Tak że wielkie, ogromne ukłony w strone wszystkich dogomaniaków no i nie siadajmy na laurach.
121 psiaków w tyskim schronisku dalej czeka.

Posted

[quote name='Dawix']

Nawet nie wiedzą, że gdyby nie fundacja w której jest Kluska to boksia mogła by niemieć domu.:loveu:
A gdyby nie Bajka, Volt, Anettta i inni to bernardyn był by dziś w schronie.:loveu:

Tak że wielkie, ogromne ukłony w strone wszystkich dogomaniaków no i nie siadajmy na laurach.

Młodzież ma dobry przykład. Niech sie uczy.

Posted

[quote name='Dawix']

Przepraszam i zwracam wszystkim honor. Nie tylko Tyszanie i Tyszanki zrobili kawał dobrej roboty. Ukłony dla Bajki, Volta, Anetta i wszystkich którzy dołożyli swoją cegiełkę do tyskiego schroniska!;)

Posted

Kluska i znowu Cię męczyłam, męczyłam, a tymczasem
boksio bezpieczny i nie musiał trafić do schroniska.

:lol: DZIĘKUJĘ! :lol:

Moje szczególne wyrazy uznania dla Pana Tomka i Pani Natalii
z fundacji "BOKSERY W POTRZEBIE".

:loveu: Kluska zazdroszczę tak wspaniale działającej fundacji. :loveu:

Posted

Grażynko, czyli PW już nieaktualne? Bo dopiero przed chwilą przeczytałam i odpowiedziałam ...

Jeśli tak to bardzo się cieszę, że już wszystko załatwione :multi:
Co do Fundacji to masz rację, działa wspaniale :lol:, ale jest to możliwe m.in. dzięki takim LUDZIOM jak TY :loveu:

Posted

Wczoraj wieczorem została do mnie przyprowadzona mloda biszkoptowa sunia w typie labradora :shake:, pojechała na schronisko a dzis biegał kolejny porzucony lub zgubiony pies mix owczarka , biegał jak oszalały na oś. M koło żabki i wbiegał na rądo co groziło mu śmiercią :placz: a jak zadzwoniłam na Straż Miejską to usłyszałam po co do nich dzwonie a nie na schronisko a wieczorem dzis mam sms-a że ktoś porzucił małą suczke :-( z małymi na śmietnik , poprosiłam aby zadzwonili na straż ale czy przyjechali - nie wiem ! :shake:

Posted

Oszalały te ludziska i tak przed zimą :-(
Zadzwońcie do schronu i zapytajcie czy przywieziono suczkę z małymi, bo jak nie to trzeba by poszukać zanim ktoś krzywdy nie zrobi. A wiadomo chociaż na który śmietnik ?

Posted

JOMA napisał(a):
Oszalały te ludziska i tak przed zimą :-(
Zadzwońcie do schronu i zapytajcie czy przywieziono suczkę z małymi, bo jak nie to trzeba by poszukać zanim ktoś krzywdy nie zrobi. A wiadomo chociaż na który śmietnik ?

Niestety nie została złapana :placz:a jest z oś. Z w okolocy ul. Sikorskiego , jest małym kundelkiem krótko włosą blondynka i ma szczeniaki ale czy one jeszcze żyja :shake: