Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Grażyna tak - będę mogła do Jędrzejowa go zabrać, tylko wstrzymajmy się bo może będziemy kombinować transport do Bydgoszczy do DS :kciuki: ale to nic pewnego wiec ciiii na wątku nie piszemy ;)

Zmowa milczenia?
Podoba mi się.:)
Trzymam kciuki.

Psiak bardzo słabo widzi, pracownik podstawia mu miskę z jedzeniem pod pyszczek. Chociaż jak ja robiłam mu fotki to nigdy w życiu bym nie pomyślała, że jest niewidomy.
Jutro w schronisku jest weterynarz i będę wiedziała coś więcej.

Jeszcze raz trzymam kciuki i dziękuję.:loveu:

Posted

[quote name='Kluska4']Grażynko, masz zapchaną skrzynkę. Wyczyścisz trochę bo chciałabym wysłać Ci pw?

Wysłałam maila ...

Skrzynkę już czyszcze, maila otrzymałam, ale:

BINGO nr ewidencyjny: [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue]2837
Ma dom.

Jednak za niedługo kończy się kwarantanna suni boksi i do wydania jest bokseropodobny może któryś z tych psiaków?

Pozostali szczęśliwcy:

[B]TARA [COLOR=blue][COLOR=blue][B][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny: 2510

[COLOR=navy]CEKIN [COLOR=blue]nr ewidencyjny: [COLOR=blue][COLOR=darkgreen][COLOR=darkgreen][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=#0000ff][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=red]2832

I ta sunia którą przerobiłam na Marsa :oops: ma również DOM!

[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=royalblue][COLOR=blue]nr ewidencyjny: ... 2804

Posted

Grażyna a wiesz coś o zdrowiu sznupka? domek z Bydgoszczy nie wypali, ale ludzie z Rudy Śl są zainteresowani, tylko chcieliby się dowiedzieć więcej o jego zdrowiu, bo wzrok im nie przeszkadza - mają dzwonić do mnie jutro albo pojutrze żeby się dowiedzieć

Posted

to świetnie! tylko nie wiem co teraz zrobić, bo oni wyjechali dzisiaj (czy jutro rano wyjeżdżają...) na tydzień do Szczecina i wzięliby go dopiero jak wrócą - czyli jeszcze tydzień - jak on się miewa? jest kontaktowy czy depresja?

Posted

Jak widziałam go w schronisku, to był raczej taki wycofany, nie okazywał oznak radości, ale jakieś minimalne zainteresowanie było.
On ten tydzień na pewno wytrzyma, byle tylko ktoś chciał go przygarnąć.

Posted

ja się ciągle łamię czy go nie wziąć na ten czas do siebie, ale boję się tych moich suk podłych bo one między sobą ciągle się kłócą, a jeszcze jakby trzeci mi w pokoju przybył... nie wiem

Posted

Rzeczywiście, to dwa różne. Pierwszy jest bardziej boksiowaty, choć drugi też jest, trochę mniej, ale coś tam z boksera na pewno ma :lol:

Jeśli mi się uda to jutro chciałabym podjechać do schroniska, aby porozmawiac z panią kierownik w sprawie suni bokserki.

Grażynko czy to znaczy, że będziesz tam jutro?

Posted

Kluska jutro postaram się być pytanie o której godzinie. Dzisiaj odezwała się pani w sprawie boksera i poleciłam jej bokserkę. Dom z ogrodem w domu drugi wykastrowny bokser. Wydaje się fajny domek.

Posted

Kluska4 napisał(a):
Ja jeśli będę to ok. 10h. Domek rzeczywiście dobrze wygląda, może w takim razie sunia znajdzie dom szybciej niż myślimy :p

Mam nadzieję, że tak. Nie ma sensu by siedziała chociaż jednen dzień dłużej niż jest to potrzeba.:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Grażka igraszka :eviltong: byłaś na wątku Miszy? :cool3:

[SIZE=5]Byłam, byłam!
:laola:
:cunao::cunao::cunao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:loveu:Malawaszka kocham Cię!:loveu:
DZIĘKUJĘ!
:loveu: