halbina Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 to niestety mozliwe... Platon tez miewa zapedy... :roll: :angryy: Quote
grazyna9915 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 a oto czteromiesięczny psiak który dzisiaj znalazł dom. Quote
grazyna9915 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 halbina napisał(a):to niestety mozliwe... Platon tez miewa zapedy... :roll: :angryy: TYLKO CZY Z TAKĄ OPINIĄ ON MA SZANSĘ NA DOM? Jak ty sobie radzisz z Platonem? Quote
grazyna9915 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Sesja zdjęć z zabierania ze schroniska dobermanki. Jej pierwsze minuty na wolności. Z niezastąpioną Madzią Już przed wyjazdem: Quote
Diana S Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jaka radosc...jupi... :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
grazyna9915 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Madziu parę dni temu obiecałam że powklejam fotki psiaków które znalazły dom. Przepraszam robię to dopiro teraz: i jescze taki znalazł domek: Ten psiak znalazł dom wczoraj: Niestety nie wszystkie psiaki miały zdjęcia więc nie mogę ich pokazać, ale przyjdzie taki dzień, że żaden psiak nam nie umknie. Mada czy mogę liczyć na Ciebie i czy przekleisz mi szczęśliwe psiaki na odpowiedni wątek? Psiaki życzę powodzenia! Quote
grazyna9915 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 A ten psiak (1761) ma swój wątek i chyba szykuje mu się domek. Jeżeli chcecie to można go odwiedzić na jego wątku przyciskając powyższą fotkę. Quote
Mada:) Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Madziu parę dni temu obiecałam że powklejam fotki psiaków które znalazły dom. Przepraszam robię to dopiro teraz... Nie ma mnie Pani za co przepraszać !! :p Lepiej później, niż wcale !! A to, że nie będzie ich zdjątek na wątku, nie zmieni faktu, że mają domki !! :cool3: Mada czy mogę liczyć na Ciebie i czy przekleisz mi szczęśliwe psiaki na odpowiedni wątek? Gotowe ! ;) Quote
Arlene Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tyle piesków w nowych domach? Świetnie! :multi: Nareszcie się doczekały! Quote
grazyna9915 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Zobaczcie 4-o miesięcznego cudownego psiaka Quote
Mada:) Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jaki kochany !! :loveu: Raczej duży będzie ? To piesek czy sunia ? Quote
Arlene Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Prześliczny! :loveu: Bardzo podobny do owczarka niemieckiego. Co za spojrzenie, achhh... Quote
grazyna9915 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Wczoraj widziałam go w schronisku. Siedział w nieruchomo i patrzył. Serce się kraje. Quote
Asia_M Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Boże, On jest po prostu prześliczny!!! Te oczka, ten pyszczek! Czy psinek ma osobny wątek? Czy w Waszym schronisku wchodzą w grę adopcje zagraniczne? Quote
Mada:) Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dobermanka pojechała do niemiec, więc chyba tak. ;) Psiaczek nie ma jeszcze swojego wątku. Quote
Asia_M Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Bo właśnie - tak się zastanawiam - może zapytać się Pajuni? Jak myślicie? Nie wiem, czy nie ma teraz full psiaków, ale spróbować można. Czasem adopcja zagraniczna to ostatnia szansa dla takich starszych piesków. A on jest taki słodki, że nie mogę o nim zapomnieć - ten pyszczek jest po prostu przepiękny!!! Quote
Mada:) Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Z tego co widzę na zdjęciu, to ma coś ze szpica miniaturowego. :cool3: Quote
Asia_M Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hehe, nieważne :) Ja i tak najbardziej kocham kundelki!!! Są najpiękniejsze!!!!:multi: A dziadziusie to już w ogóle!!!:loveu: Quote
grazyna9915 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Asia_M napisał(a):Boże, On jest po prostu prześliczny!!! Te oczka, ten pyszczek! Czy psinek ma osobny wątek? Czy w Waszym schronisku wchodzą w grę adopcje zagraniczne? Adopcje zagraniczne to trudny temat. Na pewno nie mówimy nie, ale nie chcemy żeby psiak trafiał nawet przejściowo do innego schroniska, tylko do nowego właściciela. W niektórych przypadkach jestem w stanie nawet załatwić transport.- Quote
grazyna9915 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Nie mówię nie.:lol: Tylko, żeby trafił od razu do domku. Czasami to nawet mogę załatwić transport do NIEMIEC. Quote
Dawix Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć Właśnie zakładałem wątek dla pieska o nr 2192 kiedy coś mnie tknęło by zadzwonić do schroniska i sprawdzić czy czasem nie znalazł już domu. Jak myślicie, co się dowiedziałem? Najpierw przeczytajcie wierszyk mady, która napisała go specjalnie dla tego malucha: Długo już siedzię tutaj sam, Przed sobą tylko kraty mam ! Co z tego, ze miska pełna ? Co z tego, że zdrowy jestem ? Po co to wszystko, gdy nikt mnie nie chce ? Mijają dni, miesiące, lata... Przede mną znów ten sam widok - KRATA ! Co dzień przychodza tutaj ludzie, szukają psiaka. Chciałbym przywitać się z nimi, Lecz powstrzymuje mnie KRATA ! I nawet czasami na mnie zerkają, Ale po chwili odchodzą i samego zostawiają... PSIAK MA DOM!!! Quote
Arlene Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Świetnie :multi: Kolejny psiaczek ma dom. Ty to masz szczęście, Dawid :) Quote
Dawix Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zabieram się za kolejny wątek, może i kolejnemu się poszczęści. Quote
Recommended Posts